Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

dağlarr üzüldüm sonucuna canım umudunu kaybetme İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Merhaba arkadaslar,biz de memorial slslide mic.enj. Yaptırdık.sorun esimdeydi:sayı,hareket ve morfoloji.tedaviye Temmuz'da başladık ve ilk denememizdi.düşük doz ilaç almama rağmen ohss oldum ve 5.gün yapılacak transferim iptal edildi.Eylül de dondurulmuş transferi yaptırmak istedik bu sefer de 1tane kist çıktı ve dogum kontrol hapı kullandım.Ekim ayında kist yoktu ve sürece başladık.dün 12.gunumdu ve degerim 472 çıktı.umarım sorunsuz ilerler.ben transfer sonrası bir gün dinlendim ve sonrasında normal hayatıma dondüm.yatmanın bir katkısı olduguna inanmıyordum ve pişman da değilim.eğer tutmasaydı gene pişman olmazdım.şimdiki stres kese,kalp atışı vs.yani süreç bitmiyor.tedavi olan herkese bol şans dilerim.

Yojimbo Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al canım. İçini rahat tut dua et inşallah herşey yolunda gidicek. İki tane embriyomu kondu ?

Son düzenleme:
daglarr hakkinda hayirlisi..maddi manevi gucun elverdikce kendini toparlayip yine umutla basliyacaksin inaniyorum..bu evlat ozlemi..hem uzuyor hem yeni umutlarla pesinden kosturuyor..insallah tez zamanda gelir bebisin...7.denemesinde 20 sene sonra evladina kavusan nil arkadasimiz var.umudumuzu kaybetmek yok..
nillllll nerdesin canim...burayada ugra arkadaslara umut ol...
yojimbo hatirladim seni...cok sevindim sonucuna..insallah saglikla kucagina almak nasip olur..
baharnaz sen nasilsin?iyi olmus haftani burdan takip ederiz..

merhaba arkadaşlar,,,

ben epey bi zaman önce size katılmıştım. bende memorial şişlide tedavimi yaptırıyorum.

bugün toplama yapıldı bende...5 tane yumurta alındı, aslında sadece 4 tane görünmüştü ve 5 alınınca sevindik tabiki.

ama orada oturuken bi der gilerinde bişey okudum kafamı çok karıştırdı....

yeni kanun çıkmış ve kanuna göre en fazla sadece 2 tane embyo transfer olacakmış.

ben yurt dışında yaşıyorum, ve pek de takib edemedim buradaki butür değişiklikleri...

ya ben 41 yaşındayım, bu saaten sonra 2 embryonun pek tutunabileceğini sanmıyorum, zaten şansım çok az....

ve hastane bana daha önce bilgi vermedi, ön göreüşmeye gitmeden direk tedavieye başlamıştık....

acaba sizin bir bilginiz varmı ve sizlerde kaç tane transfer oldu bana yardımcı olursanız sevinirim..

teşekkürlerle
ozean

hakkinda hayirlisi..yasa ve yasindan dolayi 2 embriyo transfer edlir..ama 2 tane 1 tane sansim azaliyor diye dusunme...benim 2.denememde 4 embriyo(sayilamayan hucreli) transferi olmustu.sonuc negatif...3.denememde 1 embrio transferi ile cok sukur kucagimda..yasim 31...bol dua ile..

Son düzenleme:
DAĞLAR canım üzüldüm sonucuna hayırlısı olsun inşallah birdahaki sefere güzel sonucunu alırsın ve sonuna kadar gidersin

YAJİMBO tebrikler canım sorunsuz bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah

merhaba arkadaşlar,,,

ben epey bi zaman önce size katılmıştım. bende memorial şişlide tedavimi yaptırıyorum.

bugün toplama yapıldı bende...5 tane yumurta alındı, aslında sadece 4 tane görünmüştü ve 5 alınınca sevindik tabiki.

ama orada oturuken bi der gilerinde bişey okudum kafamı çok karıştırdı....

yeni kanun çıkmış ve kanuna göre en fazla sadece 2 tane embyo transfer olacakmış.

ben yurt dışında yaşıyorum, ve pek de takib edemedim buradaki butür değişiklikleri...

ya ben 41 yaşındayım, bu saaten sonra 2 embryonun pek tutunabileceğini sanmıyorum, zaten şansım çok az....

ve hastane bana daha önce bilgi vermedi, ön göreüşmeye gitmeden direk tedavieye başlamıştık....

acaba sizin bir bilginiz varmı ve sizlerde kaç tane transfer oldu bana yardımcı olursanız sevinirim..

teşekkürlerle
ozean

merhaba geçtiğimiz bahar ayından beri transfer sayısına sınırlama getirildi
senin yumurtaların iyiyse embriyoların gelişimi iyiyse 1 tane bile tutabilir
canım benim 1. denememde ve 3. denememde 2 tane transfer edilmişti
3. de özellikle embriyolarım 1. kaliteydi ama ikisinde de tutmadı
ama 2. denememde 1 embriyo transfer edili ve tuttu ama sonradan bebeğimi kaybettim
yani tutacaksa 1 taneylede tutuyor sakın moralini bozma canım
bende pek küçük sayılmam 35 yaşındayım
4. denemem geçen ay iptal oldu aralıkda tekrar başlıycam inşallah
bende memoriale gidiyorum

bebek istiyoruz çok şükür iyiyim canım perşembe kontrolüm var merakla onu bekliyorum :) saol canım seni ve yakışıklını :16:

Merhaba arkadaslar,biz de memorial slslide mic.enj. Yaptırdık.sorun esimdeydi:sayı,hareket ve morfoloji.tedaviye Temmuz'da başladık ve ilk denememizdi.düşük doz ilaç almama rağmen ohss oldum ve 5.gün yapılacak transferim iptal edildi.Eylül de dondurulmuş transferi yaptırmak istedik bu sefer de 1tane kist çıktı ve dogum kontrol hapı kullandım.Ekim ayında kist yoktu ve sürece başladık.dün 12.gunumdu ve degerim 472 çıktı.umarım sorunsuz ilerler.ben transfer sonrası bir gün dinlendim ve sonrasında normal hayatıma dondüm.yatmanın bir katkısı olduguna inanmıyordum ve pişman da değilim.eğer tutmasaydı gene pişman olmazdım.şimdiki stres kese,kalp atışı vs.yani süreç bitmiyor.tedavi olan herkese bol şans dilerim.

Allah tamamina erdirsin bende atasehir memorilda 2.denememi yaptik c.tesi 11 gunum ve gunler gecmek bilmiyor insallah bu sefer tutar dua edin

daglarr hakkinda hayirlisi..maddi manevi gucun elverdikce kendini toparlayip yine umutla basliyacaksin inaniyorum..bu evlat ozlemi..hem uzuyor hem yeni umutlarla pesinden kosturuyor..insallah tez zamanda gelir bebisin...7.denemesinde 20 sene sonra evladina kavusan nil arkadasimiz var.umudumuzu kaybetmek yok..
nillllll nerdesin canim...burayada ugra arkadaslara umut ol...
yojimbo hatirladim seni...cok sevindim sonucuna..insallah saglikla kucagina almak nasip olur..
baharnaz sen nasilsin?iyi olmus haftani burdan takip ederiz..

Nasılsın canım?? Nasıl gidiyor annelik?? Canım bişey sorucam şu iğne yerlerim geçmek bilmiyo..Seninde böyle miydi????

Nasılsın canım?? Nasıl gidiyor annelik?? Canım bişey sorucam şu iğne yerlerim geçmek bilmiyo..Seninde böyle miydi????

cok sukur iyiyiz..yorucu ama keyifli..darisi sana insallah..gonulden diliyorum..
evet canim benimde hala gecmedi..80 prognex olmustum..tam olarak sislik sertlik 5 ayda falan gecti..simdi bile ara ara agriyor..dusuk tehlikemden dolayi ben cok oldum..son zamanlarda igne yapilacak yer bulamayinca jele gecmistim..belkide ustuste oldugu icin etkisi gec duzelior..alkolle masaj falan yaptim ama yinrede etkisi kaliyor..zamanla duzelir..yeterki bebisin cok bekletmeden gelsin..yasadiklarin cektiklerin hayal gibi geliyor...tedaviye baslayinca yazarsin..buraya yaz mutlaka..vaktim az oldugundan 1-2 topige bakip cikiyorum..geneli takip edemiyorum..iyi bak kendine..:16:

baharnaz..hadi hayirlisi...bakalim bu sefer ne dicek cinsiyet icin...usg ye girmeden tatli ye ,su ic mutlaka..sana cici cici pozlar versin..:16:

Selam kızlar
Bende dun çidere uye oldum önümüzdeki hafta inşallah İstanbul 'a memorial okmeydanına ilk muayeneye gıdecegım.Semra hanım ılk muayene de kendısı sadece dosyanı yorumluyormus.Dıger herseyınle baska doktorlar ılgılenıyormus.Ama sonucta aynı ekıpteler degıl mı hepsıne guvenıyorum.İnşallah hayırlı olur tedavimiz.Hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallahhhh:49:

Selam kızlar
Bende dun çidere uye oldum önümüzdeki hafta inşallah İstanbul 'a memorial okmeydanına ilk muayeneye gıdecegım.Semra hanım ılk muayene de kendısı sadece dosyanı yorumluyormus.Dıger herseyınle baska doktorlar ılgılenıyormus.Ama sonucta aynı ekıpteler degıl mı hepsıne guvenıyorum.İnşallah hayırlı olur tedavimiz.Hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallahhhh:49:

hayirli olsun..ilk muaynem Semra hnm a almistim..dosya mi Nur hnm duzenledi..usg ye aldi.sonra Semra hnm geldi usg de inceledi.dosyaya filmlere bakti..yorumunu yapti.ameliyatima girdi..sonra takibimi Nur hnm yapti..yumurta toplanmadan son kontrolede yine Semra hnm yumurta kalitesine sayisina bakti yarin toplansin dedi o kadar ..toplamda 6 doktorlar tedavim tamamlandi..ekip halinde calismalari,Semra hnm in her hastasini takibi beni memnun etti..tedavim rahat guvenle ilerledi..dilerim senin icinde oyle olur..insallah son tedavin olur gelir melegin..

hakkinda hayirlisi..1 gun kalmis test gunune..insallah tutunmustu birakmaz annesini..dualarim seninle,isteyen herkesle..

insallah 1 gun kaldi demissin ama transferden 12 gun sonra yaptiriyoruz o yuzden 4 gunum daha var..cok tedirgin bir sekilde bekliyorum zaman gecmiyor.. bu 2.denememiz insallah son olur...herkes biran once anne olur insallah

hayirli olsun..ilk muaynem Semra hnm a almistim..dosya mi Nur hnm duzenledi..usg ye aldi.sonra Semra hnm geldi usg de inceledi.dosyaya filmlere bakti..yorumunu yapti.ameliyatima girdi..sonra takibimi Nur hnm yapti..yumurta toplanmadan son kontrolede yine Semra hnm yumurta kalitesine sayisina bakti yarin toplansin dedi o kadar ..toplamda 6 doktorlar tedavim tamamlandi..ekip halinde calismalari,Semra hnm in her hastasini takibi beni memnun etti..tedavim rahat guvenle ilerledi..dilerim senin icinde oyle olur..insallah son tedavin olur gelir melegin..

Tesekkur ederim canım ilgin için:)İnşallah bizde memnun kalırız hastaneden ve doktorlardan.Ben cok uzun zamandır Istanbul'a bıle gıtmedım.Hastane nasıl doktorlar nasıl sızlerden aldıgım referanslar ıle bu hastaneyı sectım.Buyuk ıhtımalle de anadolu yakasında kalacagım ve avrupa yakasına gececegım hergun.Ama olsun doktorlarım ıyı olsun tedavı surecım ıyı gecsın de gerısı onemlı degıl.Iyı dıleklerın ıcın tesekkurler.

Back
X