Anladım canım. Senin kayınvalidenin ismi de mi Fikriye :)
beylemcim çok saol canım allah razı olsun
hayırlı olsun canım inşallah herşey çok güzel olur senin için
maşallah maşallah ne güzel sımsıkı tutunsunlar sana bu günlerde çarçabuk bitsin inşallah
sizde dua edin inşallah ben ve burada olan arkadaşlar vede evlat hasreti çeken herkesi rabbim tez zamanda gönüllerinin muradı hayırlı bir evlat nasip etsin
ay inşallah olmasın sakın tuzlu şeyler yeme allah yardımcın olsun
Benim 3 ay oldu ben de fena özledim deli miyim neyim
Ben göbek adı da olsun istemem
çakır nasılsın toparlanabildinmi biraz??
çakırım hoş geldin güzel dileklerin için teşekkürler
kızlar öyle bir somuşunuzki bir an aklımda şüphe ettimÇakırcım kendine geldin mi biraz?
kızlar öyle bir somuşunuzki bir an aklımda şüphe ettimçok saolun şimdilik iyiyim
daha doğrusu düşünmemeye çalışıyurum allaha sığınıyurum bakalım rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler
ben geldım nasılsınız hamılelerımız mıkro happy bebısler nasıl?
kabak kız kısa yazıyom valla sen test yaptırdın mı?
tuçem benim biraz pisikolijim bozukcakırım uzun zamandır ıremıyorum ne oldu sana canıkommm
allllah razı olsun canım inşallah iyi olur heşeyinsalah olmam yaa.(
seninde trransferin hayirli olsun insallah hersey yolunda gider.umutsuzluga kapilma.))
bende bende bende bugünden deseler koşa koşa giderim
ama çok karışan bir ailen olursa bir yerde mecbur kalıyorsun benim gibi
kızlar öyle bir somuşunuzki bir an aklımda şüphe ettimçok saolun şimdilik iyiyim
daha doğrusu düşünmemeye çalışıyurum allaha sığınıyurum bakalım rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler
iyiyiz çok şükür sen nasılsın ecem napıyo??benim bebekleri bugün görücez inş.kalbim yerinden çıkmazsa iyiydir..sesini burdan duyuyorum kalp sesi duymaya gidiciez güya:))
Aklımızdan zorumuz var bizim
Orası ayrı tabi :)
İsim konusuna karışan ailelere sinirleniyorum. Bebeğe isim vermenin en büyük hakkı annenin bence
slm arkadaşlar ben yeni katıldım. Memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi kaç tl alınıyor. kalacak uygun otel varmı? ben bursadayım. Ankara veya istanbul düşünüyorum. kafam karma karışık. yardımcı olur musunuz lütfen. Allah cc herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah
Aklımızdan zorumuz var bizim
galiba incim
Orası ayrı tabi :)
İsim konusuna karışan ailelere sinirleniyorum. Bebeğe isim vermenin en büyük hakkı annenin bence
bencede annenin kararı çok önemli..bu ne özgüven ya sinir oluyorum bide güzel isimleri olsa tamam dersinde garip garip isimler sonra çocuklarımızla okulda dalgamı geçsinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?