tedaviyi yari olmus bile.dolu dolu kaliteli yumoslarin olsun.benimde transferimi Guvenc bey yapmisti.guzel haberlerini bekliyorum.dua ile..
Canım arkadaşım... güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedaviyi yari olmus bile.dolu dolu kaliteli yumoslarin olsun.benimde transferimi Guvenc bey yapmisti.guzel haberlerini bekliyorum.dua ile..
canımcım çok saol
hiç korkma
dün bir arkadaşım çıktı opudan hiç bişi hissetmiomuşsun
açıkçası ben heyecandan çok iğnelerin bittiğine seviniorum :)
Crafty sanırım yumurtalarin toplandi;inşallah o yumurtalar guzel embriyolar olurlar, umarim iyisindir.. şimdiden transferin de hayirli olsun..
yeniden darisi başina![]()
Crafty sanırım yumurtalarin toplandi;inşallah o yumurtalar guzel embriyolar olurlar, umarim iyisindir.. şimdiden transferin de hayirli olsun..
yeniden darisi başina![]()
iyi akşamlar kızlar
ben eski bir üyeyim 3 başarısız tüp bebekten sonra uzun bir süre tedaviye ara verdim.şimdi memorial'e gittik.doktorumu ben seçmedim.ben semra hanım için randevu aldım ama müstecep bey muayene etti.daha sonra semra hn.la görüştük.müstecep beye giden varmı? genellikle yorumlarda nur hn.ı duyuyorum.sizce doktor deyiştirmelimiyim.henüz tedaviye başlamadık.yardımcı olursanız çok sevinirim.bu 4. denememiz olucak.
yarın için 13 e randevu aldım,ilk görüşmemi yapacağım,bakalaım nasıl geçecek,arzu hanm varmş yarın onnla görüşecğm,siz ilk görüşmede neler yaptnız,bana tavsiyeleriniz var mı
forumlardan derken:)) baya bi meşhurmuyum acaba:))adını forumlardan duymuştum.
iice anlatmasını sağla dinle herşeyi sor
zaten içine sinmezse başka dr ile görüşmek için tekrar randevu alabilirsin
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun
sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
memorialin ataköy ve şişli olmak üzere 2 şubesi gözüküyor bunların farkı nedir ve hangisini tavsiye edersiniz?
merhaba arkadaşlar merkez konusunda sürekli okuyup karar vermeye çalışıyorum memorial de raporlu olarak tüp bebek yaptıran varmı eğer varsa raporu görüştükten önce mi sonra mı almalıyız? rapor ilaçları karşılamıyormu ?
Biz raporu aldık öyle gittik görüşmeye. Raporu kabul ettiler, takip eden ay tedaviye başladık.
bu hastahanede tüp bebek yaptirmak ne kadar herkezin duruumuda iyi olmuyor yada söle bi dusunce var .yurt disinda yasayan kisilere sanki daha fazlaymis gibi ucret veriyorlar.icinizde bu hastahanede tüp bebek yaptiran varsa bana ucretini söleyebilirlermi::(((((