• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Crafty sanırım yumurtalarin toplandi;inşallah o yumurtalar guzel embriyolar olurlar, umarim iyisindir.. şimdiden transferin de hayirli olsun..:nazar::49::emir_bebek:
yeniden darisi başina:nazar::emir_bebek::49:

Crafty sanırım yumurtalarin toplandi;inşallah o yumurtalar guzel embriyolar olurlar, umarim iyisindir.. şimdiden transferin de hayirli olsun..:nazar::49::emir_bebek:
yeniden darisi başina:nazar::emir_bebek::49:

ah canım teşekkür ederim.

Topladı güvenç bey bugün.
Yarını bekliorum bakalım durumları nasıl :)

iyi akşamlar kızlar
ben eski bir üyeyim 3 başarısız tüp bebekten sonra uzun bir süre tedaviye ara verdim.şimdi memorial'e gittik.doktorumu ben seçmedim.ben semra hanım için randevu aldım ama müstecep bey muayene etti.daha sonra semra hn.la görüştük.müstecep beye giden varmı? genellikle yorumlarda nur hn.ı duyuyorum.sizce doktor deyiştirmelimiyim.henüz tedaviye başlamadık.yardımcı olursanız çok sevinirim.bu 4. denememiz olucak.

iyi akşamlar kızlar
ben eski bir üyeyim 3 başarısız tüp bebekten sonra uzun bir süre tedaviye ara verdim.şimdi memorial'e gittik.doktorumu ben seçmedim.ben semra hanım için randevu aldım ama müstecep bey muayene etti.daha sonra semra hn.la görüştük.müstecep beye giden varmı? genellikle yorumlarda nur hn.ı duyuyorum.sizce doktor deyiştirmelimiyim.henüz tedaviye başlamadık.yardımcı olursanız çok sevinirim.bu 4. denememiz olucak.

Hayirlisi olsun.insallah son tedavin olur.kucagin dolu donersin merkezden.Merkez ekip halinde calisiyor.Semra hanim ve diger doktorlar takibini gunluk degerlendiriliyor;oyle karar alinip,tedavi ilerliyor.Kendine yakin hissettigin doktorla devam edebirlisin.Bende Nur hnm la devam ettim iyi sonuc verdigi icin degil,mutevaziligi,sicakkanliligi icin.Mustecep Bey benim ameliyatima ve dogumuma girmisti pek yakindan tanimiyorum.sen memnun kaldiysan devam edebilirsin.

Son düzenleme:
yarın için 13 e randevu aldım,ilk görüşmemi yapacağım,bakalaım nasıl geçecek,arzu hanm varmş yarın onnla görüşecğm,siz ilk görüşmede neler yaptnız,bana tavsiyeleriniz var mı

yarın için 13 e randevu aldım,ilk görüşmemi yapacağım,bakalaım nasıl geçecek,arzu hanm varmş yarın onnla görüşecğm,siz ilk görüşmede neler yaptnız,bana tavsiyeleriniz var mı

adını forumlardan duymuştum.
iice anlatmasını sağla dinle herşeyi sor
zaten içine sinmezse başka dr ile görüşmek için tekrar randevu alabilirsin

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun
sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
memorialin ataköy ve şişli olmak üzere 2 şubesi gözüküyor bunların farkı nedir ve hangisini tavsiye edersiniz?

adını forumlardan duymuştum.
iice anlatmasını sağla dinle herşeyi sor
zaten içine sinmezse başka dr ile görüşmek için tekrar randevu alabilirsin
forumlardan derken:)) baya bi meşhurmuyum acaba:))
benim amacım bana nasıl bir yol izleyecekleri
henüz oraya yaptrp yaptrmama konsnda karar vermedik
ama başarısı iyi galiba baya bi
batmışken denizde batalım dimi
2 negatif denemem var
daha doğrusu biri düşük

Merhaba; ben şu anda memorialde tedavi görüyorum. Dün yumurtalarım toplandı. Bugün embriyo sayım belli oldu. Doktorum Aynur Hanım.. Çok memnun kaldım.Tavsiye ederim. Tüm doktorların memorial'e katılış yılları kapılarında yazıyor. Semra Hanım ve Güvenç Bey çok yoğun olduğundan randevu alamadım onlardan. Bende onlardan sonra ekibe en eski katılan Aynur Hanım'ı tercih ettim.
Daha önce 5 aşılama 1 tüp başarısızdı. Başarısız denemeyi kötü bir kararla bugün kapalı olan RenTıp'da yaptırmıştım. Zaten ona deneme gözüyle de bakmıyorum. Hayırlısı artık...

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun
sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
memorialin ataköy ve şişli olmak üzere 2 şubesi gözüküyor bunların farkı nedir ve hangisini tavsiye edersiniz?

bence şişli
çünkü memorial i memorial yapan Semra Hanım ve ekibi onlar da şişli de

merhaba arkadaşlar merkez konusunda sürekli okuyup karar vermeye çalışıyorum memorial de raporlu olarak tüp bebek yaptıran varmı eğer varsa raporu görüştükten önce mi sonra mı almalıyız? rapor ilaçları karşılamıyormu ?

merhaba arkadaşlar merkez konusunda sürekli okuyup karar vermeye çalışıyorum memorial de raporlu olarak tüp bebek yaptıran varmı eğer varsa raporu görüştükten önce mi sonra mı almalıyız? rapor ilaçları karşılamıyormu ?

Biz raporu aldık öyle gittik görüşmeye. Raporu kabul ettiler, takip eden ay tedaviye başladık.

ah canım
sana dün msj attım
gelmedi değil mi site çöktü
nasılsın nasıl geçti kaç tane toplandı kaçı döllenmiş ?

kızlar merhaba;
şu an tedavide olan arkadaşlar; hepinize bol şans.. o yumurtalar güzel güzel döllenip güzel kaliteli embriyolar olur inşallah..sonra da güzel güzel annelerine tutunurlar inşallah.. dualarımız da bu tedavilerde şekil değiştirdi:nazar::emir_bebek:
bol şans..

Son düzenleme:
bu hastahanede tüp bebek yaptirmak ne kadar herkezin duruumuda iyi olmuyor yada söle bi dusunce var .yurt disinda yasayan kisilere sanki daha fazlaymis gibi ucret veriyorlar.icinizde bu hastahanede tüp bebek yaptiran varsa bana ucretini söleyebilirlermi:::((((((

bu hastahanede tüp bebek yaptirmak ne kadar herkezin duruumuda iyi olmuyor yada söle bi dusunce var .yurt disinda yasayan kisilere sanki daha fazlaymis gibi ucret veriyorlar.icinizde bu hastahanede tüp bebek yaptiran varsa bana ucretini söleyebilirlermi:::((((((

Raporlu 1450, raporsuz 1950 euro... Yurt dışından gelen yabancı hastalar var. Bana da sanki onlara daha ilgili davranıyolar gibi geldi...

Back
X