ah canım
sana dün msj attım
gelmedi değil mi site çöktü
nasılsın nasıl geçti kaç tane toplandı kaçı döllenmiş ?
Mesaj kutunu boşaltabilir misin canım....yazdıklarım gitmiyor....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım
sana dün msj attım
gelmedi değil mi site çöktü
nasılsın nasıl geçti kaç tane toplandı kaçı döllenmiş ?
Mesaj kutunu boşaltabilir misin canım....yazdıklarım gitmiyor....
raporlu 1450, raporsuz 1950 euro... Yurt dışından gelen yabancı hastalar var. Bana da sanki onlara daha ilgili davranıyolar gibi geldi...
Bugün gittik memoriale,arzu hanmla görüştük,yaklaşık bi 45 dak görüştük zaten tüm testlerim yanımdaydı,sohbet muhabbet güzel geçti,bana %55 şans verdi 2 embryo konulcak,aslında bana normalde olablceğni söyledi ama ben çok sbaırsızım ve olmuyorda zaten..5.yılımıza giricez artık olsa olurdu..ama fiyat konusu bizi biraz düşündüryr 5500 tl çıkardılar bize fiyat bugün,şu rapor olayı olursa çok iyi olur aslında yoksa yaza kadar beklemek zorunda kalıcaz,çünkü 2 tüp denemesi yaptrdık ve onların sıkıntsı var..hayrlısı bakalım..
yüzde vermesi açıkçası garibime gitti
hiç bi merkez vermezken memorial nasıl verdi böle bi yüzde anlamadım
garip... güvenç bey bana ben şu kadar ihtimal olur olmaz diyemem demişti
5500 de ii rakam şekerim
benim yumurtalar erken cevap verdiği halde 6 bine fln çıkıor fiyat
merkez ii düşünme derim
sen nerede yaptıryorsun canım
memorial de aynı yer :)
maaşallah canım baya olmş embyrn inş sağlıcakla gelişirler,kaç tane konulcak sana,ve kaçıncı gün embryosu olcakmerhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı müstecep bey yaptı işlemi bugün aradım 5 tane döllenmiş hakkımızda hayırlısı olsun
selam
Carfty inşallah güzel haberler verirsin bize sanırım şu an transferin yapıldı ve evde dinleniyorsun
aşkböceğim hadi hayırlısı kızlar İnşallah güzel haberler verirsiniz bize. yumoışlarınız güzel güzel döllenir ve hayırlısıyla transferiniz yapılır.
ankara-06 banada aynı yüzde verilmişti, çok şükür pozitif sonucu gördük ( ama erkek sorunluydu bizimkisi) inşallah sende görüceksin
kabakız benim harcamam 6000-7000 civarı olmuştu. Raporlu değildim.
Kızlar merhaba
Crafty ve yeniden ne aşamadasınız? inşallah sonucunuz pozitif olacak, sağlıkla en doğru zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum
Bebekistiyoruz iyiyim, sona yaklaştıkça heyecan arttı ve tabii korku da, sağlıkla gelir inşallah bebişimiz
, senin oğluşun nasıl? büyümüştür bayağı..ona bol bol öpücük..
baharnaz senin ne kadar oldu? nasılsın?
şu an tedavide olan var mı başka kızlar?
Kızlar merhaba
Crafty ve yeniden ne aşamadasınız? inşallah sonucunuz pozitif olacak, sağlıkla en doğru zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum
Bebekistiyoruz iyiyim, sona yaklaştıkça heyecan arttı ve tabii korku da, sağlıkla gelir inşallah bebişimiz
, senin oğluşun nasıl? büyümüştür bayağı..ona bol bol öpücük..
baharnaz senin ne kadar oldu? nasılsın?
şu an tedavide olan var mı başka kızlar?
arkadaşlar merhaba ben yarın müstecep beyle ön görüşme yapacağım ama hiçbir fikrim yok birde ön görüşmeye gittiğimiz doktorla devam etmek zorundamıyız?