• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Bugün gittik memoriale,arzu hanmla görüştük,yaklaşık bi 45 dak görüştük zaten tüm testlerim yanımdaydı,sohbet muhabbet güzel geçti,bana %55 şans verdi 2 embryo konulcak,aslında bana normalde olablceğni söyledi ama ben çok sbaırsızım ve olmuyorda zaten..5.yılımıza giricez artık olsa olurdu..ama fiyat konusu bizi biraz düşündüryr 5500 tl çıkardılar bize fiyat bugün,şu rapor olayı olursa çok iyi olur aslında yoksa yaza kadar beklemek zorunda kalıcaz,çünkü 2 tüp denemesi yaptrdık ve onların sıkıntsı var..hayrlısı bakalım..

Bugün gittik memoriale,arzu hanmla görüştük,yaklaşık bi 45 dak görüştük zaten tüm testlerim yanımdaydı,sohbet muhabbet güzel geçti,bana %55 şans verdi 2 embryo konulcak,aslında bana normalde olablceğni söyledi ama ben çok sbaırsızım ve olmuyorda zaten..5.yılımıza giricez artık olsa olurdu..ama fiyat konusu bizi biraz düşündüryr 5500 tl çıkardılar bize fiyat bugün,şu rapor olayı olursa çok iyi olur aslında yoksa yaza kadar beklemek zorunda kalıcaz,çünkü 2 tüp denemesi yaptrdık ve onların sıkıntsı var..hayrlısı bakalım..

yüzde vermesi açıkçası garibime gitti
hiç bi merkez vermezken memorial nasıl verdi böle bi yüzde anlamadım
garip... güvenç bey bana ben şu kadar ihtimal olur olmaz diyemem demişti
5500 de ii rakam şekerim
benim yumurtalar erken cevap verdiği halde 6 bine fln çıkıor fiyat
merkez ii düşünme derim

yüzde vermesi açıkçası garibime gitti
hiç bi merkez vermezken memorial nasıl verdi böle bi yüzde anlamadım
garip... güvenç bey bana ben şu kadar ihtimal olur olmaz diyemem demişti
5500 de ii rakam şekerim
benim yumurtalar erken cevap verdiği halde 6 bine fln çıkıor fiyat
merkez ii düşünme derim

sen nerede yaptıryorsun canım

selam

Carfty inşallah güzel haberler verirsin bize sanırım şu an transferin yapıldı ve evde dinleniyorsun

aşkböceğim hadi hayırlısı kızlar İnşallah güzel haberler verirsiniz bize. yumoışlarınız güzel güzel döllenir ve hayırlısıyla transferiniz yapılır.

ankara-06 banada aynı yüzde verilmişti, çok şükür pozitif sonucu gördük ( ama erkek sorunluydu bizimkisi) inşallah sende görüceksin

kabakız benim harcamam 6000-7000 civarı olmuştu. Raporlu değildim.

Son düzenleme:
selam

Carfty inşallah güzel haberler verirsin bize sanırım şu an transferin yapıldı ve evde dinleniyorsun

aşkböceğim hadi hayırlısı kızlar İnşallah güzel haberler verirsiniz bize. yumoışlarınız güzel güzel döllenir ve hayırlısıyla transferiniz yapılır.

ankara-06 banada aynı yüzde verilmişti, çok şükür pozitif sonucu gördük ( ama erkek sorunluydu bizimkisi) inşallah sende görüceksin

kabakız benim harcamam 6000-7000 civarı olmuştu. Raporlu değildim.

teşekkürler canım ınş bizde pozitifi görürüz güün birinde....:5:

tedavide olan,sonuc bekleyen arkadaslar hakkinizda hayirlisi olsun..cok bekletmesin bebisleriniz saglikla gelsinler..
baharnaz nasilsin?dervis sen nasilsin bebisler iyidir insallah.
Ankara banada soruma karsilik ayni yuzdeyi vermislerdi..zaten %50 olur%50 olmaz %5 te birseyler yolunda gidiyorsa verilmistir..insallah cok bekletmez gelir bebisin..

Kızlar merhaba
Crafty ve yeniden ne aşamadasınız? inşallah sonucunuz pozitif olacak, sağlıkla en doğru zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum:49::49::nazar::nazar:
Bebekistiyoruz iyiyim, sona yaklaştıkça heyecan arttı ve tabii korku da:52::nazar:, sağlıkla gelir inşallah bebişimiz:emir_bebek:, senin oğluşun nasıl? büyümüştür bayağı..ona bol bol öpücük..:9:
baharnaz senin ne kadar oldu? nasılsın?
şu an tedavide olan var mı başka kızlar?

Kızlar merhaba
Crafty ve yeniden ne aşamadasınız? inşallah sonucunuz pozitif olacak, sağlıkla en doğru zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum:49::49::nazar::nazar:
Bebekistiyoruz iyiyim, sona yaklaştıkça heyecan arttı ve tabii korku da:52::nazar:, sağlıkla gelir inşallah bebişimiz:emir_bebek:, senin oğluşun nasıl? büyümüştür bayağı..ona bol bol öpücük..:9:

:) yenidenle aynı gün transferimiz oldu ve tanıştık bizz :) 22 sini bekliyoruz. Benim 3. gün başlayıp devam eden sancılarım var o korkutuyor sadece

Kızlar merhaba

Canımcım bizler iyiyiz...crafty'nin de yazdığı gibi transfer günü tanıştık.Transferden önce netteki görüşmelerimizde crafty bana aynı gün olur bizimkisi demişti ve yanılmadı da :) Şimdi ise ayın 22 sini bekliyoruz.Neredeyse onunla şikayetlerimiz aynı.Benim de kasıklarımda bazen ağrı ve bazen de kasılmalar oluyor...özellikle de yatakta sağdan sola dönerken...Bir de akıntı sıkıntım var...Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Dervis sagol canim biz iyiyiz cok sukur.Biraz uykusuz ve yorgunuz.kac hafta kaldi.baharnazla sen arada haftalarinizi yazin cizelgeniz de yok goremiyorum.saglikla zamaninda gelsinler..
crafty,yeniden sonuca az kaldi.insallah birlikte seviniriz.birde askbocegi vardi dimi..gelismeleri yazin kizlar..vaktim az yazamasamda okuyorum.herkes kenine iyi baksin..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben yarın müstecep beyle ön görüşme yapacağım ama hiçbir fikrim yok birde ön görüşmeye gittiğimiz doktorla devam etmek zorundamıyız?

arkadaşlarım bizde şubat 28 yada 1 martta 3.denememiz için ataşehir cem beyde start veriyoruz inş bu sefer ellerimiz boş dönmeyiz benle aynı zamanlarda başlıcaklar var mı?hepimize allahım sağlıklı ve hayırlı bebekler verir inşallah:81:

Back
X