• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm kızlar...bende geçen yıl ekim ayında memorylda tedavi olmuştum..ama malesef negatif sonuç aldık..allah izin verirse eylül ayında ikinci denemeyi yapmayı düşünüyoruz..şuan tedavi olan arkadaşlardan ricam bana şu anki fiyatlar hakkında bilgi verebilirlermi...

selam duygu ben de ataşehir memorial de tedavideyim fiyatı 1900 euro artı ilaçlar ama senin ikinci denemen olduğu için fiyat biraz daha düşer hayırlı tedaviler

selam duygu ben de ataşehir memorial de tedavideyim fiyatı 1900 euro artı ilaçlar ama senin ikinci denemen olduğu için fiyat biraz daha düşer hayırlı tedaviler

şişli için de 1900 + ilaçlar
sen biraz zorla ama ayşegülü
bana 1700 e düşürttü
çider fln sormuştum bitti ama yardımcı olurum fln dedi

daisy inşallah o bitanecik embriyon bitanecik bebeğin olur...Allah yardımcın olsun...
hepimizin yardımcısı olsun..

bende bugün memorialdeydim...haftaya histereskopi olcak ve tedaviye başlıycaz...
moralim bozuk biraz...müstecep beyi biraz sıktım sorularımla bana sinir oldu sankii...
offff çok araştırınca böyle oluyor heralde...çok biliomuş gibi yarım yamalak bilgilerle konuştum durdum...
kendime sinir oluyorum şu andaaaa...:84:

cnm iyi dileklerin için teşekkür ederim, bu arada ctesi günü transferim yapıldı 2 haziranda gebelik testi yaptıracağım hayırlısı inşallah pozitifi görürüm :49:
sen de canını sıkma lütfen doktoruna soru sorman senin en doğal hakkın, evet çok yoğun bir hastane ve çok fazla hastaları var bunalmış olabilirler, ancak bizim bir tane doktorumuz var ve sabırla sorularımıza açıklama yapmak durumundalar. gittiğimiz hastane türkiyenin en iyi hastanelerinden birisi, o kadar para veriyoruz karşılığını almamız en doğal hakkımız diye düşünüyorum. tabi eğer memnun kalmadıysan dr.unu değiştirme hakkında var, lütfen haklarımızı kullanalım, bu süreçte mümkün olduğunca az stres lütfen, tek düşünmen gereken minik yavrun olsun :71:

cnm iyi dileklerin için teşekkür ederim, bu arada ctesi günü transferim yapıldı 2 haziranda gebelik testi yaptıracağım hayırlısı inşallah pozitifi görürüm :49:
sen de canını sıkma lütfen doktoruna soru sorman senin en doğal hakkın, evet çok yoğun bir hastane ve çok fazla hastaları var bunalmış olabilirler, ancak bizim bir tane doktorumuz var ve sabırla sorularımıza açıklama yapmak durumundalar. gittiğimiz hastane türkiyenin en iyi hastanelerinden birisi, o kadar para veriyoruz karşılığını almamız en doğal hakkımız diye düşünüyorum. tabi eğer memnun kalmadıysan dr.unu değiştirme hakkında var, lütfen haklarımızı kullanalım, bu süreçte mümkün olduğunca az stres lütfen, tek düşünmen gereken minik yavrun olsun :71:

transfderi kim yaptıı
kaç embriyo koyuldu, kaliteleri nasıl :)
detay verrr

transfderi kim yaptıı
kaç embriyo koyuldu, kaliteleri nasıl :)
detay verrr

tamam hemen veriyorum detayları :)
transferi aynur erşahin yaptı
1 yumurta toplanmıştı benden, 3. gün 7 hücreli 2. kalite embriyo kondu.
embriyolog hücrelerin hepsinin eşit olması gerektiğini, benimkinde 1 hücrenin diğerlerinden biraz büyük olduğunu o yüzden 2. kalite dediklerini, ancak bu büyüklüğün o hücrenin bölünüyor olmasından da kaynaklanabileceğini söyledi.

tamam hemen veriyorum detayları :)
transferi aynur erşahin yaptı
1 yumurta toplanmıştı benden, 3. gün 7 hücreli 2. kalite embriyo kondu.
embriyolog hücrelerin hepsinin eşit olması gerektiğini, benimkinde 1 hücrenin diğerlerinden biraz büyük olduğunu o yüzden 2. kalite dediklerini, ancak bu büyüklüğün o hücrenin bölünüyor olmasından da kaynaklanabileceğini söyledi.

Allah gönlüne göre versin
HAYIRLA pozitifi görmeyi nasip etsin tatlım

cvp için teşekkür ederim..
evet canım geçen sene temmuzda denedik boş gebelik oldu çok üzüldük....
genetik testler yapıldı pıhtılaşma çıktı...histereskopide yapılsın da aklımızda kalmasın diyoruz...
bu 4. denememiz olcak... rabbim isteyen dileyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın...
rabbim senin yavrunada sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun....

Hayirlisi..Vakti zamani gelmistir insallah bu denemende olur.Histeroskobi iyi olur tabi.Pihtilasma sorun olabilir bunun icin ilac kullaninca bu sefer olabilir.Umudunu kaybetme 7.denemede Nil arkadasim ogluna kavustu yeterki inancli umutlu olalim.
Amin cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim..Darisi yakin zamanda sana insallah..

Merhaba canım bugün yumurtalarım toplandı.Yarın kaliteleri belli olacakmış.İki yumurta yerleştirme kalkmış.1tane yerleştiriliyormuş doğru mu?Bir bilgin var mı?Doktorum söylemedi hastalardan duydum.

Merhaba,
Hayirli olsun.Kaliteli olsun 1 embrio olsun.Ben tedavi olduktan sonra kalkmis evet artik 1 transfer ama bu deneme sayina ve yasina gore degisebiliyor.Bana 3 tane transfer sansi varken ohss nedeni ile 1 transfer edildi ve oldu..Nasip cok transfer sans cok demek benim icin dogru degil. 4 transfer olmus biri olarak,onemli olan kalite diyorum..Birde nasip..insallah cok bekletmez.

he bide seninki 2. kaliteymiş :)
benimki 2AB idi
en iisi 5AA :) düşün vasat yani :)
ama içimde melek kızım şu an ŞÜKÜRLER OLSUN:nazar:

cragty kizin oluyor demek hee:))bize gelin geliyor.)saglikla vaktin de gelsin insallah.
Hersey yolunda dimi?Dikkat et ayin ilerledi diye rahat davranma bol bol dinlen.

şükür iiyim
2 li vs ii geçti
rahat davranamıorum istesem de belimi pek ağrıtıyor zilli :)

Iyi olmaniza sevindim.Rahim buyuyor bel agrilari normal.Zilli hee :)) gor bak o zilli dedigin daha sana neler yapacak..sizmisiniz cok isteyen al sana hesabi bu tupculer cok zeki,cok munzur oluyor.10 ay oldu halen dur durak,uyku yok..Saka bi yana herseylerine raziyiz.Yeterki cok bekletmeden hayirlisiyla gelsin isteyen herkesin bebisleri..

Iyi olmaniza sevindim.Rahim buyuyor bel agrilari normal.Zilli hee :)) gor bak o zilli dedigin daha sana neler yapacak..sizmisiniz cok isteyen al sana hesabi bu tupculer cok zeki,cok munzur oluyor.10 ay oldu halen dur durak,uyku yok..Saka bi yana herseylerine raziyiz.Yeterki cok bekletmeden hayirlisiyla gelsin isteyen herkesin bebisleri..

amin canım aminnn
Allah'ım isteyen dileyen herkese versin

ayrıca tedavide olan olmayan annelik duygusunu biran önce tatmak isteyen herkese rabbim bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar vermesini diliyorum..görelim mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler...

slm arkadaşlar ban aranızda yeniyim bir yerde görmüştüm tedavi görenler arkadaşlar hamile kalnlar adına bir liste hazırlanmış çok hoşuma gitti bizde öyle birşey yapsak arkadaşlar tedavi aşamalarını yazdıkça bizde oraya yazarız ihşallah uğurlu bir liste olur hamiş haberleri çokkkkkkkkkkk olur ayrıca tedavi sonrası elinde ilacı kalan arkadaşım varsa fiyatta anlaşırsak almak istiyorum ilgilenler yazsın

selam arkadaşlar bende hayırlısıyla bu adetimde tedaviye başlıyorum siz ilaçları hastanedenmi yoksa dışardanmı aldınız nasıl yapmalıyım giderken yanımda götürmelimiyim?bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap.....

Back
X