Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim arkadaşlar..umarım bir güzellik yaparlarda hayırlısıyla başlarız..
bir sorum daha olacak benim ilk muayenemi semra hanım yaptı histereskopiye semra hanım ve aynur hanım birlikte girdi.anladığım kadarıyla semra hanımla devam etmek zor.sizce aynur hanımlamı devam ediyim ne yapıyım??çok kararsızım yaaaa offf offff![]()
selam arkadaşlar bende hayırlısıyla bu adetimde tedaviye başlıyorum siz ilaçları hastanedenmi yoksa dışardanmı aldınız nasıl yapmalıyım giderken yanımda götürmelimiyim?bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap.....
bir sorum daha olacak benim ilk muayenemi semra hanım yaptı histereskopiye semra hanım ve aynur hanım birlikte girdi.anladığım kadarıyla semra hanımla devam etmek zor.sizce aynur hanımlamı devam ediyim ne yapıyım??çok kararsızım yaaaa offf offff![]()
çok teşekkür ederim hepinize...adetim başlıyor büyük ihtimalle yarın yada öbür gün başlarız şans dileyin lütfen![]()
Allah yardımcın olsun, çok aratmasın
HAYIRLISI ile en güzelinden bebişin olsun cnm
Halim'e ben varım suan hastanedeyim yumurtalarım toplandı takibim izmideydi ancak memorialden hiç memnun kalmadım. İnsallah. Olumlu sonuc alırım. tOplamami mustecep bey yaptı bugün. Mavi bende senin gibi sınırlı buldum . 5 yumurtam vardı 2 toplandi yanına gittiğimde ise neden bu sekilde olduğunu yanitlamaktan cekinirce davrandı.biri kist olabilirmiş.biri küçükmüş? küçük olan neden toplanmiyorki???
ses_82 izmirde takip ten memnun kaldın mı? nerde takibi yaptırdın?? memoriialle izmirde takip arasında bir far var mı? son olarakta izmirdeki doktora ek ödeme yaptın mı??
kusura bakma cok soru sordum. teşekkür ederim.
rabbim inşallah hayırlı kılarak sana bir evlat nasib eder. dualar karşılıklı olsun lütfen....
transferden sonra hastanede yatırıyorlar mı? birde bahsettiğiniz doktor izmirde hangi hastanede , memorialle koordineli mi takip yapıyor? çok özür dilerim son bir soru: muayene ücreti ne kadar aldılar izmirde ve kaç defa kontrol için çağırdı mustafa bey...
bende 4. denememi memorialde yaptım 5 gün önce negatif sonucunu aldım
hastaneden hiç memnun kalmadım dr um müstecep beydi ama ilk semra hanımdanda randevu almıştım ilk gittiğimde çok ilgiliydiler ama ilk olduğu için öyleymişler demek ki o zaman tedavin yalnış ilaç kullanımından yarım kalmıştı ve o yüzden bir sürü problem çıktı bende 7 ay sonra yani nisan sonu tedaviye başladım ilk muayenemi nur hanım yaptı hiç ama hiç memnun kalmadım onların yüzünden sorunlar yaşadım doğru dürüst dinlemedi bile böyle şeyler nadirde olsa olabilir dedi
sonra müstecep beyle devam ettim o daha iyiydi ama kalabalık olduğundan muayeneler kısa ve soru sormaya bile zaman yok nerdeyse transferimi aynur hanım yaptı sessiz biri huyunu anlamadım yani geçmiş olsun dedi o kadar
hemşireler fazla ilgili değiller sonrasında telefonla ulaşmak bile ço zor not bırakınca geriye dönüp bile pek aramıyorlar hastane ve laboratuvar olarak iyiler ama
diğer 3 denememi daha küçük bir ilde yaptırmıştım birinde hamilelik oldu devam etmedi ama orasıda çok yoğundu ama dr ve hemşireler çok ilgiliydi dr um hatta her konuda çok yardımcı olmuştu
sonuçta büyük yer olması iyi yer olacak anlamına gelmiyormuş
tedavide olanlar yinede inşallah memnun kalırlar ve bebeklerine kavuşurlar...
günaydın kızlar bi kac gündür tüm yazdıklarınızı okudum neredeyse
kısaca kendi sorunumuzu yazayım. çok şükür tek taraflı bir problemimiz var. ben testlerimi yaptırdım bende bir sorun çıkmadı. eşimin sperm ileri hareketliliği 0 ne kullandıysak artmadı yarın yine bir test verecek bakalım sonuç değişecekmi. işlemlerimizi eğitim, uygulama ve araştırma hastanesinde yaptırıyoruz. haziranda tüp bebek raporunu almış olacağız heralde. öyle diyorlar çünkü. 5 yıllık evliyiz. 3 yıl korunduk durumumuzdan hebersiz. 2 yıldır ugrasıyoruz ama henüz bir sonuç elde edemedik. ileri hareket 0 olduğu için aşılama yapmadan direk tüp bebek dediler. bazı kürler keçiboynuzu incir gibi şeyler yedirip içirdim. proxeed plus kullanıyoruz 3 aydır. e vitamini evicap, l arginene ama sonuç değişmedi.
sorularıma gelecek olursak. raporu aldığımda memorial zannedersem 1450 avro ya yapıyormus + ilaclar ilacları devlet karsılayacak diye eczaneden alsak ucuz olacak heralde. bu konuda bilgi istiyorum. biz şehir dısından geleceğiz acıkcası nerede kalacağız onuda bilmiyorum. bi yer ayarlamamız gerek. ben devlet memuruyum. eşim özel sektörde calısıyor. daha ne soracağım inanki şaşırdım. bunlara bi cevap verirseniz bende bir yön çizmeye çalışacağım kendime ağustos eylül gibi en azından orda olurum gibi geliyor.
cnm memorial de kalma, pahalı orası. Kısa protokol yapıolar genelde, 15-16 günde işin biter.
Bu sürede anlaşmalı oldukları Demircan Otel var Kasımpaşa'da. Tek vesaitle gidip gelirsin. uygun ve temiz bi yermiş.
Eczaneye ve memorial e sorarsın bi fiyatları hangisi avantajlı olursa ordan alırsın.
Gelmeden tüm AIDS ve gibi testlerini de yaptır burda çok pahalı oluo
Başka sorun olursa buyur sor :)
testlerin isimlerini yazabilirmisin seni yormazsam eğer. hepsini not alayım yavaş yavaş yaptırmaya baslayım.
senina adına üzüldüm cnmama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden böyle durumlarda. biz elimizden geleni yapıyoruz, en iyi hastane dr. merkez neresi araştırıp tedavimizi oluyoruz gerisi Allah'a kalıyor, o can vermedikten sonra uzaya gitsek bile yine olmaz....
inşallah senin, benim ve diğer bebek isteyen tüm arkadaşların kucakları hayırlı olan en kısa zamanda yavrularımızla dolar inşallah![]()