• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nushu hayırlı olsun canım. lütfen kuru kayısı ye. bol su iç. kabız olma ben gibi. bende herşeyi planlamaya çalıştım olmadı. ne kadar üzgündüm transfer günü. iki embriyo konmadı diye. tek embriyoyla allaha şükür hamileyim. sende sıkma canını. rabbim ol deyince olcak inşallah. bu ramazan ayının hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. dualara devam inşallah.

Amin canım amin inşallah,yiyorum anacığım yiyorum.Rabbim hepimizi sevindirsin,muradımıza kavuştursun tez vakitte inşallah.

Eysan nasilsin? zaman geciyor 11 haftalik olmus kizin;) 12.hafta 2 li tarama var insallah sorunsuz gecer belki cinsiyeti de belli olur.Saglikla kucagina alman dilegiyle..

Crafty senin zilliprensesin nasil?dogum ne zaman ?nerede?nasil dusunuyorsun?hazirliklar tamam mi?
Ne cok soru sordum dimi.. saglikla gelsin..

Tedavide olan,sonuc bekleyen,hamile,evladini kucagina almaya gun sayan arkaslar.bebislerinizi gobuslerinize,kucaginiza alinca topigimizi unutmayin..
Bizlerden sonra yardim,destek isteyen cok anne adayi olacak.Mubarek ramazan ayinin hurmetine evlat hasretiyle yanan tum anne adaylarinin kucaklari tez zamanda dolsun insallahhhhhhh..

Crafty senin zilliprensesin nasil?dogum ne zaman ?nerede?nasil dusunuyorsun?hazirliklar tamam mi?
Ne cok soru sordum dimi.. saglikla gelsin..

canım benim düşünmüşsün bizi çok saol
benim zilli iyi teyzesi 29 olduk artık
doğum ekim 10-20 arası heralde
acıbadem de olacak
normal diyoruz ama bakalım nasip
hazırlıklar da tamam gibi
saolasın zamanında hayırlısı ile gelsin artık :)

iyi akşamlar kızlar ben 3.tüp bebek tedavime sizin gibi memorialde başladım 1. ve 2 . tedavimde orda oldu Nur hanımla başladım inşallah onunla sonlandırmak istiyorum tedaviye salı günü başladık bugün 2. günüm benim şuan orda tedavi olan arkadaşlardan bir ricam var bana gonal-f kullanan arkadaşlar kutularını verebilirler mi ? vermek isteyen olursa özelden msj yazsın hastanedede görüşebiliriz yarında cuma günüde hastanedeyim. yardımcı olursanız sevinirim. Dualarım bu yolda çırpınan herkese.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Selsebil ,tedaviye aynı gün başlamışız ikimiz için de hayırlı olur inşallah.Ben bugün ikinci iğnemi yaptım .Cuma günü de Nur hanımda randevum var .

Anya,thorbank,lareine,ruyanaz,fatmaozkan,sylmz,secgin... kızlar hepinizden Allah razı olsun,Allah gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallah.
Pazartesi embriyolog Hakan Bey aradı ilk önce beni,bir embriyonun daha kaliteli göründüğünü,bir embriyo transferi yapılacağını,pgt yapılması için Semra Hanım'ın onayının gerekli olduğunu söyledi.Genellikle tek embriyoya pgt yapmıyorlarmış,Semra Hanım ameliyattan çıkınca konuşup size haber vereceğiz dedi.Saat 14.30'da pgt yapılmayacağı ve transferin hemen yapılacağını söylemek için aradılar.Apar topar yola çıktım hemen.Pazartesi transfer oldu,son dakikada iki embriyo transfer edildi.Dün akşam da yola çıktım evcağızıma geldim.
Kızlar o kadar garip ki herşey nasip kısmet,doğal yollarla hamile kalmamak için uğraştım yıllarca,pgt yaptıracağım diye göbeğim çatladı şimdi ne oldu,iki embriyo ikisinede pgt yapılmadı.Hep böyleydi ama ben idrak edememişim ne yaparsan yap,ne kadar uğraşırsan uğraş herşey olacağına varıyor.Allah ne yazdıysa onu yaşıyorsun.
O yüzden siz benim yaptığımı yapmayın,kendinizi değiştiremeyeceğiniz,kontrolünüz dışında gelişen olaylar için yiyip bitirmeyin.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz içiniz rahat olsun.İnşallah buradan hep müjdeli haberler vereceğiz,alacağız.Hepinizi çok çok öpüyorum.

Pgd ne icin yapilmasi gerekiyordu sende? Bizde robertsche translokation var ondan PGD yapilmasi gerekiyor..
Seninki ozaman fazla tehlikeli degil yoksa PGD yi israrla yapardilar öyle degilmi?

Pgd ne icin yapilmasi gerekiyordu sende? Bizde robertsche translokation var ondan PGD yapilmasi gerekiyor..
Seninki ozaman fazla tehlikeli degil yoksa PGD yi israrla yapardilar öyle degilmi?
Secginciğim kaybettiğim bir bebek turner sendromluydu,bende de mozaik turner var %5 oranında,yani hücrelerimin %5'inde x kromozomu iki tane olması gerekirken bir tane.3-4 embriyom olsaydı hücre sayısı altıdan fazla olan yapılacaktı.Semra Hanım,Nur Hanım ve embriyolog Hakan Bey'in ortak kararıydı.Tabiki risk var.Hakan Bey eğer %5 değilde daha yüksek olsaydı oran mutlaka yapardık ama bu göze alınmayacak bir risk değil dedi.8-9 hücreliydi bir embriyom eğer pgt yapıldıktan sonra zarar görüp transfer yapılmayacak hale gelseydi hiç şansım olmayacaktı.
Şu aşamada dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok.
İnşallah senin bol bol embriyon olur,inşallah pgt yapıldıktan sonra sağlıklı embriyo sayında fazla olur.Allah yüzümüze bakar inşallah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlara sahip oluruz hepimiz.

aaa tamam simdi anladim.. Insallah allah gönlüne göre verir.. Bizde mecbur PGD yapilmasi lazim yoksa hic sansimiz yoksa ondan meraktan sordum sizde neden yapilmadi diye..
Bugün yumurtalarima bakildi gün 4. simdiken cok sükür vardi bi kac tane bakalim artik.

selamlar..

Secginciğim kaybettiğim bir bebek turner sendromluydu,bende de mozaik turner var %5 oranında,yani hücrelerimin %5'inde x kromozomu iki tane olması gerekirken bir tane.3-4 embriyom olsaydı hücre sayısı altıdan fazla olan yapılacaktı.Semra Hanım,Nur Hanım ve embriyolog Hakan Bey'in ortak kararıydı.Tabiki risk var.Hakan Bey eğer %5 değilde daha yüksek olsaydı oran mutlaka yapardık ama bu göze alınmayacak bir risk değil dedi.8-9 hücreliydi bir embriyom eğer pgt yapıldıktan sonra zarar görüp transfer yapılmayacak hale gelseydi hiç şansım olmayacaktı.
Şu aşamada dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok.
İnşallah senin bol bol embriyon olur,inşallah pgt yapıldıktan sonra sağlıklı embriyo sayında fazla olur.Allah yüzümüze bakar inşallah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlara sahip oluruz hepimiz.

diğer topikteki yi idleklerini gördüm allah razı olsun umarım bebeğin sapa sağlam tutunur sana ellerin boş kalmaz....

Eysan nasilsin? zaman geciyor 11 haftalik olmus kizin;) 12.hafta 2 li tarama var insallah sorunsuz gecer belki cinsiyeti de belli olur.Saglikla kucagina alman dilegiyle..

teşekkür ederim canım şimdilik iyiyim mide bulantısı dışında bir problem yok yarın hastaneye gidicem bakalım inşallah bir sorun yoktur cinsiyeti öğrenmek isteyip istemediğimden pek emin değilim sağlıklı olsun benim için tek önemli olan o bu kadar bebek diye yanıp kavrulduktan sonra önemsiz kız yada erkek oluşu sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar kızlar ben 3.tüp bebek tedavime sizin gibi memorialde başladım 1. ve 2 . tedavimde orda oldu Nur hanımla başladım inşallah onunla sonlandırmak istiyorum tedaviye salı günü başladık bugün 2. günüm benim şuan orda tedavi olan arkadaşlardan bir ricam var bana gonal-f kullanan arkadaşlar kutularını verebilirler mi ? vermek isteyen olursa özelden msj yazsın hastanedede görüşebiliriz yarında cuma günüde hastanedeyim. yardımcı olursanız sevinirim. Dualarım bu yolda çırpınan herkese.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Ne yazık ki özelden mesaj atamıyorum mesaj kotasını doldurmadığım için.senin mesajını görünce ben de aradım memoriali ama kapanmıştı tüp bebek bölümü o yüzden konuşamadım.Yarın nur hanım yoksa belki beni de semra hanım alır .ben onunla hiç görüşmedim.Bu arada evet ben de okmeydanındayım.Sarı kısa saçlıyım ,umarım orada karşılaşırız.

teşekkür ederim canım şimdilik iyiyim mide bulantısı dışında bir problem yok yarın hastaneye gidicem bakalım inşallah bir sorun yoktur cinsiyeti öğrenmek isteyip istemediğimden pek emin değilim sağlıklı olsun benim için tek önemli olan o bu kadar bebek diye yanıp kavrulduktan sonra önemsiz kız yada erkek oluşu sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Insallah sorunsuz ilerler gebeligin.Tabiki de tatlim zor gebelik elde ediliyor.Secme begenme luksumuz yok.Saglikli hayirli evlat olsun yeter diyoruz.yine de insan cinsiyetini bilse ona gore isim arar,alisveris yapar,hazirlanir.Sadece dogsun yeter diye dusunme.Sonra insan pisman oluyor.Ben ne isim hazirlamisti,ne alisveris su gunler saglikla gecsin yeter demistim.konrole diye bi gittim dogum baslamis acil ameliyata alindim.evladim dogdu kucagima verdiler saf saf bakiniyorum.giydirecek birsey yok.hemsireler adini koydu.Simdi diyorum ki keske hamileligimi doya doya yasasaydim,guzel guzel hazirlansaydim.Birdaha hamile kalamiyacagim o gunlere donus yok.Hamileligin tadini gun gun doya doya yasa.Bunca emek karsiligi sana veren Rabbim inan saglikla kucagina da verecektir.

arkadaşlar bende memorial düşünüyorum çünkü diğer yerlerde nerdeyse aynı fiyatı sölediler o yüzden bende en iyi yer olmasını istedim, orda hangi doktoru önerirsiniz kalacak yer olarak hijyenik ve hesaplı neresini önerirsiniz, birde ben rapor almak istiyorum ancak rapor almanın koşullarına uymuyorum yani 5 yıılık sağlık güvencemiz yok ve ilk denemem normalde en az 3 deneme yapılmış olması gerekiyormuş, fakat doktor bize normal yolla çocuk sahibi olamaz diye rapor verebilirmi lütfen yardım

arkadaşlar bende memorial düşünüyorum çünkü diğer yerlerde nerdeyse aynı fiyatı sölediler o yüzden bende en iyi yer olmasını istedim, orda hangi doktoru önerirsiniz kalacak yer olarak hijyenik ve hesaplı neresini önerirsiniz, birde ben rapor almak istiyorum ancak rapor almanın koşullarına uymuyorum yani 5 yıılık sağlık güvencemiz yok ve ilk denemem normalde en az 3 deneme yapılmış olması gerekiyormuş, fakat doktor bize normal yolla çocuk sahibi olamaz diye rapor verebilirmi lütfen yardım

memorialde hale hanım nur hanım var ve cem bey zaten ekip kaliteli lab. çok gelişmiş.kalacak yer olarak kendilerinin misafirhanesi vara ama çok pahalı yaklaşma derim.yakın çevredeki oteller pahalı sana tavsiyem otelden ziyade ev tut.eşyalı kiralık evler var inan otelden daha uygun.istanbulkart al ulaşım ucuza gelir.yapabilsen ilaçları bulunduğun yerde al orda bir doktorla anlaş ilaç takibini o yapsın memorialede toplama ve transfere git derim.zaten ilaç takibi o kadar zor değil.yoksa en az 30 gün istanbuldasın demektir.tabi karar sizin .rapor meselesine gelince raporu ünv hastanesi verir.eğer şartları gerçekleşmemişse zor.ama ünv. doktorun özeline git görüş derim.ben öyle yaptım.özeline gittim muayene oldum 350tl verdim 2 gün sonra raporunu sekreterimden al dedi.ama benim şartların uyuyordu bu arada.sadece çabul olsun istedim bazıları 1-2 ayda çıkartmış.birde memorialde rapordan 500 euro düşüyorlar ilaç raporunu kabul etmiyor.aklında olsun.diğer otellerinde günlüğü 70tl civarında.Allah kolaylık versin inşallah emeklerine karşılık alırsın.dua ve sevgiyla hayırlı akşamlar....

Son düzenleme:
memorialde hale hanım nur hanım var ve cem bey zaten ekip kaliteli lab. çok gelişmiş.kalacak yer olarak kendilerinin misafirhanesi vara ama çok pahalı yaklaşma derim.yakın çevredeki oteller pahalı sana tavsiyem otelden ziyade ev tut.eşyalı kiralık evler var inan otelden daha uygun.istanbulkart al ulaşım ucuza gelir.yapabilsen ilaçları bulunduğun yerde al orda bir doktorla anlaş ilaç takibini o yapsın memorialede toplama ve transfere git derim.zaten ilaç takibi o kadar zor değil.yoksa en az 30 gün istanbuldasın demektir.tabi karar sizin .rapor meselesine gelince raporu ünv hastanesi verir.eğer şartları gerçekleşmemişse zor.ama ünv. doktorun özeline git görüş derim.ben öyle yaptım.özeline gittim muayene oldum 350tl verdim 2 gün sonra raporunu sekreterimden al dedi.ama benim şartların uyuyordu bu arada.sadece çabul olsun istedim bazıları 1-2 ayda çıkartmış.birde memorialde rapordan 500 euro düşüyorlar ilaç raporunu kabul etmiyor.aklında olsun.diğer otellerinde günlüğü 70tl civarında.Allah kolaylık versin inşallah emeklerine karşılık alırsın.dua ve sevgiyla hayırlı akşamlar....

thorbank sağol canım, yalnız şu eşyalı kiralık evler nasıl oluyor hastaneye yakınmı birde kiralar ortalama ne kadar olur yardımcı olursan sevinirim,ALLAH hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın sevgiler........

Ne yazık ki özelden mesaj atamıyorum mesaj kotasını doldurmadığım için.senin mesajını görünce ben de aradım memoriali ama kapanmıştı tüp bebek bölümü o yüzden konuşamadım.Yarın nur hanım yoksa belki beni de semra hanım alır .ben onunla hiç görüşmedim.Bu arada evet ben de okmeydanındayım.Sarı kısa saçlıyım ,umarım orada karşılaşırız.

beni bugün semra hanım gördü canım yarında Nur hanım görecek inşallah anlıcağın sabah yine ordayım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senin beni bulman daha kolay herhalde lacivert mantolu olurum yine görüşürsek sevinirim dualarınızda buluşmak dileğiyle

Back
X