Anya,thorbank,lareine,ruyanaz,fatmaozkan,sylmz,secgin... kızlar hepinizden Allah razı olsun,Allah gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallah.
Pazartesi embriyolog Hakan Bey aradı ilk önce beni,bir embriyonun daha kaliteli göründüğünü,bir embriyo transferi yapılacağını,pgt yapılması için Semra Hanım'ın onayının gerekli olduğunu söyledi.Genellikle tek embriyoya pgt yapmıyorlarmış,Semra Hanım ameliyattan çıkınca konuşup size haber vereceğiz dedi.Saat 14.30'da pgt yapılmayacağı ve transferin hemen yapılacağını söylemek için aradılar.Apar topar yola çıktım hemen.Pazartesi transfer oldu,son dakikada iki embriyo transfer edildi.Dün akşam da yola çıktım evcağızıma geldim.
Kızlar o kadar garip ki herşey nasip kısmet,doğal yollarla hamile kalmamak için uğraştım yıllarca,pgt yaptıracağım diye göbeğim çatladı şimdi ne oldu,iki embriyo ikisinede pgt yapılmadı.Hep böyleydi ama ben idrak edememişim ne yaparsan yap,ne kadar uğraşırsan uğraş herşey olacağına varıyor.Allah ne yazdıysa onu yaşıyorsun.
O yüzden siz benim yaptığımı yapmayın,kendinizi değiştiremeyeceğiniz,kontrolünüz dışında gelişen olaylar için yiyip bitirmeyin.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz içiniz rahat olsun.İnşallah buradan hep müjdeli haberler vereceğiz,alacağız.Hepinizi çok çok öpüyorum.