sagol canim amin insallah..Muayenelerde ayni yerde tupbebek merkezinde oldu.Genelde gebelik takibi yapmiyorlar diye biliyorum.Merkez biliyorsun yogun oluyor gebelik takibi icin cok bekliyorsun.Benim durumum farkliydi..transferin 6.gunu rahatszilandim merkeze gittim ohss ilerlemis su toplamaya basladim hemen yatirdilar.kan aldilar.1 saat sonra Nur hnm odaya geldi gebelik haberini verdi.gebelik ilelredikce su topladim gunlerce evde hastanede yattim.hastanede yattigimda merkeze indirip usg de bkiyorlardi sonra bu boyle devam etti.sonra olcumler bozuk cikti,seker yuksek cikti derken riskli gebelik diye Nur hnm devam etti.Dogum tupbebekte genelde kiymetli oldugu icin sezeryana aliyorlar.Ben epidural istiyordum ama dogumdan 5 hafta once kontrole gittigimde kalp atisi yavasladigi,gelisim geriligi oldugu icin eve gondermeden sezeryana aldilar.Nur hnm ve Mustafa bey girdiler.dogumum dan hatirladigim aglamakli ve endiseli gozler..5 hafta erken 1700gr dogmasina ragmen cok sukur saglikla kucagima aldim..Hamilelik dogum hepsi hayal gibi tek yuregimde yer edinen evladimi bekledigim 10 sene ,tedaviler,ugraslar..
Soracaksin tabikide anne adayisiniz..hem ne guzel simdiden kendini hazirlaman,inanman,moralini yuksek tutman.