• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar selam hepinize, merak ettiğiniz biliyorum.

öncelikle çokk teşekkür ederim bu dönemde bana hep destek oldunuz yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana.

olmadı malesef. yazmak bile öyle zorki anlatamam. onca çaba , emek, fedekarlık yok yapamadım.
merak ettiğinizi düşünerek haber vermek istedim.
bir süre buralarda olmasamda mutlaka takip edicem sizi. özellikle inci senin tedaviye başlamanı ve bh seninde bebeğinin güzel haberlerini.

öncelikle çokk teşekkür ederim bu dönemde bana hep destek oldunuz yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana.

olmadı malesef. yazmak bile öyle zorki anlatamam. onca çaba , emek, fedekarlık yok yapamadım.
bir süre buralarda olmasamda mutlaka takip edicem sizi. özellikle inci senin tedaviye başlamanı ve bh seninde bebeğinin güzel haberlerini.

merhaba,ben bu topiği sessiz takip edenlerdenim.sizinle hiç görüşmedik daha önce.dün ,bütün gün ve gece boyunca burayı takip edip sizin sonucunuzu dua ederek bekledim. Lütfen yapamadım demeyin,siz elinizden geleni yaptınız fakat zamanı değilmiş ya da hayırlısı buymuş diyelim.Allah en kısa zamanda uğraştırmadan doğal yolla kucağınızı doldursun.biliyorum çok zor ama lütfen sabırlı ol arkadaşım.bu bizim sınavımız ve sabrederek muradımıza ericez.

'Olmadı maalesef' transferimin iptal olduğu gün gelip buraya yazdığım iç acıtıcı sözler... Seni çok iyi anlıyorum canım. Zor bir yola giriyoruz umutlarla korkularla. Sonuç hüsran olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz. İnsan hıçkıra hıçkıra ağlamak, haykırmak istiyor ancak boğazı düğümleniyor. Lütfen pes etme. Şu anda çok üzülüyorsun ama inan bunda da bizim bilemediğimiz bir hayır var. Rabbim hepimiz için en hayırlısını bilir. Kendine zaman ver. Gel, yaz, içini dök, kimseye anlatamadıklarını anlat. Bizler seni çok iyi anlarız. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Dualarım seninle...

Son düzenleme:

canım inan ki çok üzüldüm ayrılma buralardan yine görüşelim.senin yapamadığın bişey yok.kendine yüklenme.hayırlısı böyleymiş belki de.üzülme sakın.biz yanındayız.en iyi biz anlarız seni...

Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren kasığına vb. şeyler yapan aranızda varmı

teşekkür ederim. inşallah sonu guzel olur cektıgım sıkıntıların :)

İnşaallah canım.

Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren kasığına vb. şeyler yapan aranızda varmı

Daha önce böyle bir şeyi hiç duymadım. Bence denemeyin bile. Doktora gittiniz mi? Gebe kalmanızı engelleyen sebep nedir biliyor musunuz?

sen elinden kalbinden gelen her şeyi yaptın kuzum
vardır bunda da bi hayır, lütfen kendini üzme ! Bil ki yukarı çıkmak için hızlıca yere çakılman lazım !

canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk:49::49::49:

çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar: seninde söylediğin gibi bu yolda mücadele eden kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın yaradan

çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar: seninde söylediğin gibi bu yolda mücadele eden kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın yaradan

amin canım.isteyen herkese versin allahım.bu arada kimseler girmemiş hayırdır kızlar herkes bıraktı mı forumu

Kimse yok mu?

kekyiyelim nasılsın canım? Umarım biraz toparlanabilmişsindir... İyi olmalısın ki ikinci tedavide yavruna kavuşasın...

bh nasıl gidiyor canım?

Kimse yok mu?

kekyiyelim nasılsın canım? Umarım biraz toparlanabilmişsindir... İyi olmalısın ki ikinci tedavide yavruna kavuşasın...

bh nasıl gidiyor canım?

valla burdayım ama herkes biyerlere kaybolmuş.nerelerdesiniz kızlar.özledim sohbetinizi.kekyiyelim arkadaşım nerelerdesin bi ses bi soluk ver.özletme kendini

valla burdayım ama herkes biyerlere kaybolmuş.nerelerdesiniz kızlar.özledim sohbetinizi.kekyiyelim arkadaşım nerelerdesin bi ses bi soluk ver.özletme kendini

Benim de eşim rahatsızdı canım. Şimdi iyi çok şükür. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik?

kızlar selam
bir yandan işlerle uğraş, bir yandan evle boğuş oyalanıyorum bir şekilde :( hala ara ara kendimi didikliyorum neden diye ama alıştım tabi. dahada iyi olucam inşallah....
e bu arada hastane ile görüşmeye devam tabi.

bh cim hamilelik nasıl gidiyor iyimisiniz bebişinle
inci sen neyaptın kilo alabildinmi başlıyormusun nisan ayında tedaviye

kızlar selam
bir yandan işlerle uğraş, bir yandan evle boğuş oyalanıyorum bir şekilde :( hala ara ara kendimi didikliyorum neden diye ama alıştım tabi. dahada iyi olucam inşallah....
e bu arada hastane ile görüşmeye devam tabi.

bh cim hamilelik nasıl gidiyor iyimisiniz bebişinle
inci sen neyaptın kilo alabildinmi başlıyormusun nisan ayında tedaviye

Selam canım. Merak ettik seni. Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. 2. tedavi için bu çok önemli. Ben de kafamı boşaltmaya çalışıyorum yoksa olmaz diyorum, moralli girmen lazım tedaviye diyorum kendime. Konuştun mu doktorunla? Bir sonraki tedavinin zamanına karar verdiniz mi?
Kilo durumum daha iyi çok şükür, 1-2 daha alsam fena olmayacak ama. Benim prolaktinim yüksek çıktı canım. Onun için ilaç kullanmaya başladım. Haftaya doktorum çağırdı, bir gidip görüneceğim. Bakalım ne diyecek. Arada gel, konuşalım, kafamızı dağıtalım biraz.

Benim de eşim rahatsızdı canım. Şimdi iyi çok şükür. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik?

hayırdır canım önemli bişey yok dimi?ben iyiyim evde dinleniyorum genelde dışarı pek çıkmıyorum.pazartesi keseyi gördük.çok değişik bi duyguymuş.allah sana da nasip etsin arkadaşım dua ediyorum hep aklımdasın.

Back
X