• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayırlı olsun tedavin inşallah kavuşursun bebeğine allah herkese nasip etsin inşallah
ben ön görüşmeye gittiğimde nur hn folik aside başla demişti ona başladım başkada hiç birşey kullanmadım...
folik asite başla bence biran önce normalde 3 ay önce başlamak lazımmış:34::34:[

bana kımse folik asite başla demedı ben kendılıgımden içmeye başlasam olurmu aceba bi zararı olmaz herhalde sonuçta vitamın sen günde kaç tane içiyordun

başla tabiyki canım sabahrı bir tane içiyorummm
folbiol 5 mg lık

Son düzenleme:
Nur Hanım melek gibi biri :16: Hangi doktorla devam edersen et her şeye ekip olarak karar veriyorlar. Semra Hanım mutlaka görüyor seni. Aynur Hanım da çok samimi ilgili bir doktor. Benim transferimi yapmıştı. Bir iki muayenede de bir araya gelmiştik. Hakkında hayırlısı olsun inş canım. İlk denemen mi olacak?

amin canım inşallahhhhh darısı başınıza:emir_bebek::emir_bebek:
nur hn. şeker gibi çok seviyorum onu çok aydınlatıcı ben sormadan o anlatıyo..aynur hn.ilk iki kontrolüme girdi muayane edip ilaçlarımı verdi dr nur hn olduğu belki çok detaylı şeyler anlatmadı ama oda güleryüzlü hakkında hayırlsı neyse o olsun zaten kararı hep birlikte veriyorlar öğlenden sonra toplanıp durum konuşmları yapıyorlar
kendimde şahit oldum..kan testimi pazr günü merkezde yaptırdım 2-3 saat bekledim öğleden sonraya kalmıştı bütün hastların kan sonuçları gelince arka odada üçü bir araya geldi durum değerlendirmesi yapıp karar verildikten sonrada hemşireler arayıp haber veriyor size...:46::46:
ben gonol-f kullandım canım yumoşların bütümesi için sonra cetrotayt kullandım yumoşların çatlatmasını engellemek için sonrada çatlatma iğnesini veriyorllar zaten 36 saat sonrada yumoşları alıyorlar şimdiden tedavin hayırlı olsun canımmm...
bu arada ilaçları eczaneden kendin alıyorsun hastahanenin karşısındakinden alma sakın çok pahallı orası 50 mt yukarda ateş eczanesinden alın indirim yapıyo o mutlaka 250 tl ye aldım ben
gonol-f elinde açılmamış paket kalırsada geri alıyo:46::46:

dr um nur hanımdı ama kontrollerde aynur hnm da rastgeldiğim olmuştu. ayrıca transferimi de o yaptı.
tek başlarına kara vermiyorlar , ekip olarak çalışıyorlar. içiniz rahat olsun.

ilaçları da hastaneden aldım. elinde kalan olursa geri alıyorlar

herkese merhaba,
mayıs ayında memorialde ilk tüp bebek denememi yaptırmıştım ama malesef olmadı. tutmadı şimdi 2. deneme için yola koyulucaz ilk deneme kısa protokoldü. bu kez uzun denicez demişti aynur hanım. uzun protokol olunca da mı adetin 2. günü başlanıyo kafam karıştı ne zaman gitmeliyiz istanbula

slm kızlar az önce nur hanımla görüştüm ben yaşadığım ilde yumurta takibi yapacaktım ama nur hanım ımkanın varsa burda yapalım dedı bende tamm dedm bende bazı tahlıller ıstedı hepatit b-c tahlillerini istedi bunu benmi yapacam sadece yoksa eşimde yapacakmı orayı sormayı unutmuşum sizdende istemişmiydi bu tahlilleri ... ben yasmin kullandığımı söyledım gel bı bakalım dedı içimdeki bi his bu adette tedavıye başlayamayacagım gibi geliyor sankı bana artık hayırlısı

herkese merhaba,
mayıs ayında memorialde ilk tüp bebek denememi yaptırmıştım ama malesef olmadı. tutmadı şimdi 2. deneme için yola koyulucaz ilk deneme kısa protokoldü. bu kez uzun denicez demişti aynur hanım. uzun protokol olunca da mı adetin 2. günü başlanıyo kafam karıştı ne zaman gitmeliyiz istanbula

Merhaba Daisy. Öncelikle geçmiş olsun. Uzun protokolde adetin 21.günü başlanıyor tedaviye. Kısadan 1 hafta kadar daha uzun sürüyor. Allah yardımcın olsun.

slm kızlar az önce nur hanımla görüştüm ben yaşadığım ilde yumurta takibi yapacaktım ama nur hanım ımkanın varsa burda yapalım dedı bende tamm dedm bende bazı tahlıller ıstedı hepatit b-c tahlillerini istedi bunu benmi yapacam sadece yoksa eşimde yapacakmı orayı sormayı unutmuşum sizdende istemişmiydi bu tahlilleri ... ben yasmin kullandığımı söyledım gel bı bakalım dedı içimdeki bi his bu adette tedavıye başlayamayacagım gibi geliyor sankı bana artık hayırlısı

Selam canım. İstenilen tahlilleri eşinle birlikte yaptıracaksınız. Liste var mı elinde? Senin bazı hormon testlerin de yapılacak. Geç olsun güç olmasın, canını sıkma.

Arkadaşlar Merhabalar,

Aşağıda linkte yer alan haberden çok etkilendim. Cam kemik hastalığı olan bir anne ve babası olmayan sağlıklı ve şeker mi şeker 3 yaşında bir çocuk ve bu annenin bu çocuğa gelecek sağlayacak imkanları maalesef ki yok. Gazeteyi arayarak haberde yer alan anne Reyhan Yokarıbaş’ın telefonlarına ulaşıp aşağıdaki hesap numaralarını temin ettim. Ramazan dolayısıyla fitre ,zekat vs. gibi yardım yapmak isteyen olursa diye iletmek istiyorum. 25 Ağustosta sünnetini yapacaklarmış ve evleri yokmuş.. Bilginize ve kalplerinize iletiyorum.

3 YAŞINDAKİ OĞLU İLE AYNI BOYDA - WEB TV :: Hürriyet

Milliyet - Biri 42 diğeri 3 yaşında

PTT Zonguldak Devrek Alıcı REYHAN YOKARIBAŞ

Veya
Hesap Numarası: Ziraat Bankası Devrek Şubesi Şube Kodu: 53 Hesap Numarası:386209915001

Sevgilerimle,

Arkadaşlar Merhabalar,

Aşağıda linkte yer alan haberden çok etkilendim. Cam kemik hastalığı olan bir anne ve babası olmayan sağlıklı ve şeker mi şeker 3 yaşında bir çocuk ve bu annenin bu çocuğa gelecek sağlayacak imkanları maalesef ki yok. Gazeteyi arayarak haberde yer alan anne Reyhan Yokarıbaş’ın telefonlarına ulaşıp aşağıdaki hesap numaralarını temin ettim. Ramazan dolayısıyla fitre ,zekat vs. gibi yardım yapmak isteyen olursa diye iletmek istiyorum. 25 Ağustosta sünnetini yapacaklarmış ve evleri yokmuş.. Bilginize ve kalplerinize iletiyorum.

3 YAŞINDAKİ OĞLU İLE AYNI BOYDA - WEB TV :: Hürriyet

Milliyet - Biri 42 diğeri 3 yaşında

PTT Zonguldak Devrek Alıcı REYHAN YOKARIBAŞ

Veya
Hesap Numarası: Ziraat Bankası Devrek Şubesi Şube Kodu: 53 Hesap Numarası:386209915001

Sevgilerimle,

Canım bu haberi dün gördüm. Çok duygulandım. Allah yardımcıları olsun. Bilgiler için çok sağol :)

Merhaba Daisy. Öncelikle geçmiş olsun. Uzun protokolde adetin 21.günü başlanıyor tedaviye. Kısadan 1 hafta kadar daha uzun sürüyor. Allah yardımcın olsun.

Selam canım. İstenilen tahlilleri eşinle birlikte yaptıracaksınız. Liste var mı elinde? Senin bazı hormon testlerin de yapılacak. Geç olsun güç olmasın, canını sıkma.

elimde liste yok cnm yaa doktor 5 tahlil ismi yazdırdı bana ama bunlar benı ılgılendıren tahlıler sende liste varsa yada daha önce yaptırdıysan bana eşinle birlikte hangi tahlilleri yaptırdıgını yazarmısın

elimde liste yok cnm yaa doktor 5 tahlil ismi yazdırdı bana ama bunlar benı ılgılendıren tahlıler sende liste varsa yada daha önce yaptırdıysan bana eşinle birlikte hangi tahlilleri yaptırdıgını yazarmısın

bende aynı testleri yaptırıcam amh testini adetliykenmi yaptırdınız birde prolaktin tsh falan adetli değilken yaptırcaz galiba değilmi adetin 2.3. gün yazısını karalamış çünkü nur hnm dikkat etmemişim, bende folik asite başladım bana sabah akşam kullan demişti galiba ama siz 1 tanemi içtiniz,ayrıca omega 3 ve e vitaminide aldım faydası olur inşallah

bende aynı testleri yaptırıcam amh testini adetliykenmi yaptırdınız birde prolaktin tsh falan adetli değilken yaptırcaz galiba değilmi adetin 2.3. gün yazısını karalamış çünkü nur hnm dikkat etmemişim, bende folik asite başladım bana sabah akşam kullan demişti galiba ama siz 1 tanemi içtiniz,ayrıca omega 3 ve e vitaminide aldım faydası olur inşallah

ben henuz nur hanımla yüz yüzen görüşmedım telefonda iletişim kurduk ve henüz hiç bi tahlil yaptırmadım sizden hangi tatlilleri istedi nur hanım bana yazarmısın

ben henuz nur hanımla yüz yüzen görüşmedım telefonda iletişim kurduk ve henüz hiç bi tahlil yaptırmadım sizden hangi tatlilleri istedi nur hanım bana yazarmısın

canım bizden çok fazla sitendi çünkü ilki tutmadığı için daha fazla araştırma yapıldı...ama içlerinde kesin olarak yapılmasını istedikleride var akşam bulurum canım yarında yazarım sana

canım bizden çok fazla sitendi çünkü ilki tutmadığı için daha fazla araştırma yapıldı...ama içlerinde kesin olarak yapılmasını istedikleride var akşam bulurum canım yarında yazarım sana

tmm cnm çok sağol yarın sabah okurum bende ... benımde 1 başarızız denemem oldu herhalde senle aynı tahlıllerı ısterler o yuzden lütfen istenen bütün tahlillerin isimlerini yazarsan sevinirim istanbulu tam olarak bilmıyorum ve orda daha pahallı olur tahlıller o yuzden herşeyı burda yapıp gitmek ıstıyorummmm... bide yazacağın tahliller adetliykenmı yapılması gerekıyor yoksa normal zamandada olurmu onlarıda yazarsan sevınırım cnm

Son düzenleme:
tmm cnm çok sağol yarın sabah okurum bende ... benımde 1 başarızız denemem oldu herhalde senle aynı tahlıllerı ısterler o yuzden lütfen istenen bütün tahlillerin isimlerini yazarsan sevinirim istanbulu tam olarak bilmıyorum ve orda daha pahallı olur tahlıller o yuzden herşeyı burda yapıp gitmek ıstıyorummmm... bide yazacağın tahliller adetliykenmı yapılması gerekıyor yoksa normal zamandada olurmu onlarıda yazarsan sevınırım cnm

tamam canım hepsini yazarım...
ama biz genetik test de yaptırdık ve bunu sonucu 2-3 haftada ancak çıkıyor
bu testleri parayla yaptıtırsan çok tutar canım çevrende eğitm ve araştırma hastahasi varsa orda yaptır...
eğer ki istanbula gelip de yaptırabilirsen zayenep kamili tavsiye ederim genetik testi ve kan pıtılaşması testleri için...diğerleri büyük araştırma hastanelerinde yapar sanırım
eğer bizden istenilen testleri memorıalde yaptırsaydık 3200 tl tutacaktı:53::53:işimiz rast gitti çok şükür hepsini hallettik parasız:34::34:

tamam canım hepsini yazarım...
ama biz genetik test de yaptırdık ve bunu sonucu 2-3 haftada ancak çıkıyor
bu testleri parayla yaptıtırsan çok tutar canım çevrende eğitm ve araştırma hastahasi varsa orda yaptır...
eğer ki istanbula gelip de yaptırabilirsen zayenep kamili tavsiye ederim genetik testi ve kan pıtılaşması testleri için...diğerleri büyük araştırma hastanelerinde yapar sanırım
eğer bizden istenilen testleri memorıalde yaptırsaydık 3200 tl tutacaktı:53::53:işimiz rast gitti çok şükür hepsini hallettik parasız:34::34:

genetik tesi yaptırdım cnm negsatif sonuç alınca doktor istemişti genetiği kan pıhtılaşması tahlilide pahalımı off yaa herşeyın paraya dayanıyorr... sen yazda tüm trahlilleri ben burdaki hastanelere bi sorim fiyatlarını.. burda normal hormon tahlilleri ücretsiz yapılıyor özel bi hastanede sadece giriş ücreti 12 tl veriyorum bütün hormon tahlilleri çıkıyor bide yazarken eşininde yaptığı tahlil varsa onlarıda yaz olurmu çok oldum ama ne yapımm kusuruma bakma artık

Son düzenleme:
Back
X