amin canım inşallahhhhh darısı başınıza

nur hn. şeker gibi çok seviyorum onu çok aydınlatıcı ben sormadan o anlatıyo..aynur hn.ilk iki kontrolüme girdi muayane edip ilaçlarımı verdi dr nur hn olduğu belki çok detaylı şeyler anlatmadı ama oda güleryüzlü hakkında hayırlsı neyse o olsun zaten kararı hep birlikte veriyorlar öğlenden sonra toplanıp durum konuşmları yapıyorlar
kendimde şahit oldum..kan testimi pazr günü merkezde yaptırdım 2-3 saat bekledim öğleden sonraya kalmıştı bütün hastların kan sonuçları gelince arka odada üçü bir araya geldi durum değerlendirmesi yapıp karar verildikten sonrada hemşireler arayıp haber veriyor size...

ben gonol-f kullandım canım yumoşların bütümesi için sonra cetrotayt kullandım yumoşların çatlatmasını engellemek için sonrada çatlatma iğnesini veriyorllar zaten 36 saat sonrada yumoşları alıyorlar şimdiden tedavin hayırlı olsun canımmm...
bu arada ilaçları eczaneden kendin alıyorsun hastahanenin karşısındakinden alma sakın çok pahallı orası 50 mt yukarda ateş eczanesinden alın indirim yapıyo o mutlaka 250 tl ye aldım ben
gonol-f elinde açılmamış paket kalırsada geri alıyo