• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

genetik tesi yaptırdım cnm negsatif sonuç alınca doktor istemişti genetiği kan pıhtılaşması tahlilide pahalımı off yaa herşeyın paraya dayanıyorr... sen yazda tüm trahlilleri ben burdaki hastanelere bi sorim fiyatlarını.. burda normal hormon tahlilleri ücretsiz yapılıyor özel bi hastanede sadece giriş ücreti 12 tl veriyorum bütün hormon tahlilleri çıkıyor bide yazarken eşininde yaptığı tahlil varsa onlarıda yaz olurmu çok oldum ama ne yapımm kusuruma bakma artık
tamam canım yazarım hepsini merak etme
birbirimize destek olmak için burdayız aklına takılan ne varsa sorabilirisnnn:38::38::38:
tuh cuma olsaydı gorusurduk dıye demıstım:1:

iyi olurdu canımmm ama kısmet değilmişşşş başka sefere inşallahhhh

umutege, tentation, sevda_linka arkadaşalar cevaplarınız için teşekkürler. deneyimlerinizi paylaşmanız insanın içini rahatlatıyor. ben şimdi doktor konusun da biraz kararsızım. Cem bey mi Nur hanım mı. benim problemim 5 yumurta olması , 2 si dölleniyor ve transfer ediliyor.hep 3. gün embriyosu. 5 inci güne hiç gidemedik. bide kaliteside 2. ve 3. derecede oluyor. sorunu benim gibi olanınız var mı. hangi doktoru tercih ettiniz. 5. güne gidebildinizmi. yoksa 3. günde de tutunma oldu mu.

canım ben cem beyi tanımıyorum. benim doktorum nur hanım. embriyo konusunda da hiç korkma. ben çok duydum ikinci üçüncü kalite de 3.gun embriyosunun tututunduğunu. sen bol bol dua et..

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun doğru yere karar vermişsin şişlideki yeri gerçekten çok iyi ben daha önce başka bir yerde de deneme yaptım ama memorıal kadar gibi değildi...negatif sonuç alsam bile değiştirmeyecektim dr mu.onlar elinden geleni yapmıştı çünkü gerisi allahın taktiriydi çok şükür ki yüzümüze güldü allah nasip etti bize...inşallah sen ve bu yoldaki herkes allah nasip etsinnn
dualrım sizlerle...canım okuyabilirsen 4444 tane selati tevriciye oku ben çok faydasını gördüm...
ya varis
ya latif
el halik
el musavvir
el bari
er rahim
er rahman
bunları çek canım sürekli ben hepsinden 1000 tane çekiyordummm
halada çekiyorum allah onları korusun diye:nazar:

umutegecim bu konuyu açtığın ii oldu.bende bi arkadaşımdan bahsedecektim. hamileleiğinin beşinci ayına kadar herşey normalken birden ,kızınızın beyni su topluyor yaşamaz bu alalım, diyedoktorlardan bir şok yaşamışlar.ağladık sızladık beraber. ama çok dua ettik. hatimler tesbihler yasinler. çok şukur yaşamaz dedikleri çocuk 3 aylık oldu. emmez azla dedikleri çocuk biberonla besleniyor. hep dualar sayesinde. zaten arkadaşımın dediğine göre herkes hamileyken onu konuşmuş ondan bahsetmiş. nazar değdi diyor. öyle korktum ki. ne olur sizlerde meleklerinizi duasız bırakmayın. elinizi karnızında gezdirerek bol bol dua edin tesbih çekin. Allahım herkesi nazarlardan korusun...

umutegecim bu konuyu açtığın ii oldu.bende bi arkadaşımdan bahsedecektim. hamileleiğinin beşinci ayına kadar herşey normalken birden ,kızınızın beyni su topluyor yaşamaz bu alalım, diyedoktorlardan bir şok yaşamışlar.ağladık sızladık beraber. ama çok dua ettik. hatimler tesbihler yasinler. çok şukur yaşamaz dedikleri çocuk 3 aylık oldu. emmez azla dedikleri çocuk biberonla besleniyor. hep dualar sayesinde. zaten arkadaşımın dediğine göre herkes hamileyken onu konuşmuş ondan bahsetmiş. nazar değdi diyor. öyle korktum ki. ne olur sizlerde meleklerinizi duasız bırakmayın. elinizi karnızında gezdirerek bol bol dua edin tesbih çekin. Allahım herkesi nazarlardan korusun...

herşeyin başı dua zaten canım ben sürekli ediyorum hamile kalmakla bitmiyor birde canım ki şimdi de acaba herşey iyi mi kucağıma alabilecekmiyim korkuları sarıyo insanı sürekli dua ediyorum bende dediğin gibi göbeğimi okşuyorum okuyorum sürekli okutuyorum kendimi allah bütün hamişlerimizi-bebeklerimizi korunsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn...çoçuk içinde çok sevindim allah bilir herşeyi canım o ne derse olacak çok şükür ki bebek sağlıklı doğmuşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ben testlere bakmayı unuttum:14::14::14::14:bu akşam bakıp yarın yazsam olurmu şimdi telefonun hatırlatmasına kaydedicemmm çok üzgünüm kendimi kötü hissettim ya:5::5::5::5::5::5:

canım ben testlere bakmayı unuttum:14::14::14::14:bu akşam bakıp yarın yazsam olurmu şimdi telefonun hatırlatmasına kaydedicemmm çok üzgünüm kendimi kötü hissettim ya:5::5::5::5::5::5:

günaydın canım sorun değil kendını kötü hıssetmene gerek yok zaten ben hemen yaptırcak değilim testi bayramdan sonra yaptırcam yarın yazarsın artık..

günaydın canım sorun değil kendını kötü hıssetmene gerek yok zaten ben hemen yaptırcak değilim testi bayramdan sonra yaptırcam yarın yazarsın artık..

ok canım gerçekten üzülmüştüm ama şimdi rahatladım bayramdan sonraya bırakmasan aslında kan pıhtılaşması 10 gün de falan çıkıyo onu hafta bir yerde yaptır istersenn diğerleri üç gün sonra çıkan testlerden

ok canım gerçekten üzülmüştüm ama şimdi rahatladım bayramdan sonraya bırakmasan aslında kan pıhtılaşması 10 gün de falan çıkıyo onu hafta bir yerde yaptır istersenn diğerleri üç gün sonra çıkan testlerden

onu ii dedn canm yaptırım o zaman onu ya bu testlerı yaparken adetlim olup olmamak önemlımı özellıkle hormon tahlıllerınde

onu ii dedn canm yaptırım o zaman onu ya bu testlerı yaparken adetlim olup olmamak önemlımı özellıkle hormon tahlıllerınde

cnm ben şimdi burdKİ medicalpark hastanesını aradım kanda pıhtılaşma testını 10 tl karşılığı yapıyorlarmıs bıde 1 saat sonra sonuç çıkıyoırmus öyle dedıler

hormonlara bakılır canım fark etmiyo bende adetli değildim yaptırırken sen en kıza zaman yaptır
cnm ben şimdi burdKİ medicalpark hastanesını aradım kanda pıhtılaşma testını 10 tl karşılığı yapıyorlarmıs bıde 1 saat sonra sonuç çıkıyoırmus öyle dedıler

sanmıyorum canım ya 10 dk içinde çıkacağını bence o kan değerine bakılıyo ya onu anlamıştır...kansızlık var mı yok mu diye ben sana yarın yazayım ondan sonra gidip sor daha garanti olur boşuna para verme

sende gebe muayenelerıne orda mı devam etmeyı dusunuyorsun?

üç ay gidicem canım memorıale
başka yerde buldum oraya devam edicem sonra
çok isterdim ama maddi olarak zorlar beni orası o yüzden başka yere gidicem gideceğim yerinde çok iyi olduğunu söylüyorlar bakalım 18.de gidelim bi herşeyin iyi olduğunu öğreneyim 1 hafta sonrada diğer tarafa gidip bakıcam

elimde liste yok cnm yaa doktor 5 tahlil ismi yazdırdı bana ama bunlar benı ılgılendıren tahlıler sende liste varsa yada daha önce yaptırdıysan bana eşinle birlikte hangi tahlilleri yaptırdıgını yazarmısın

Canım kusuruma bakma ancak görebiliyorum mesajını. Maalesef liste elimde yok. Umutege yazacakmış sağolsun. Sonucu 1 günde çıkan testler zaten. Ama denildiği gibi genetik testler yapılacaksa 1 ay kadar önceden yaptırmak gerekiyor. Sen tedaviden hemen önce mi geleceksin buraya? Eğer öyleyse bence doktoruna ulaşıp genetik testleri sor.

bende aynı testleri yaptırıcam amh testini adetliykenmi yaptırdınız birde prolaktin tsh falan adetli değilken yaptırcaz galiba değilmi adetin 2.3. gün yazısını karalamış çünkü nur hnm dikkat etmemişim, bende folik asite başladım bana sabah akşam kullan demişti galiba ama siz 1 tanemi içtiniz,ayrıca omega 3 ve e vitaminide aldım faydası olur inşallah

Adetli olmana gerek yok Aslıcım. Folik asit günde bir kez kullanıyorum ben.

herşeyin başı dua zaten canım ben sürekli ediyorum hamile kalmakla bitmiyor birde canım ki şimdi de acaba herşey iyi mi kucağıma alabilecekmiyim korkuları sarıyo insanı sürekli dua ediyorum bende dediğin gibi göbeğimi okşuyorum okuyorum sürekli okutuyorum kendimi allah bütün hamişlerimizi-bebeklerimizi korunsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn...çoçuk içinde çok sevindim allah bilir herşeyi canım o ne derse olacak çok şükür ki bebek sağlıklı doğmuşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim amin inşaallah. Allah'ım hepinizi korusun...

canım nasılsın:38::38::38::38:
sen ilaçlar için rapor çıkartmayı denedin mi

Çok şükür canım. Sen nasılsın? Minik fındığımız ya da fındıklarımız nasıl :emir_bebek: :1:
Canım ben doğal yoldan hamile kalabildiğim için (daha doğrusu hiç denemedik ama doktor her şeyin iyi olduğunu ve normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi) bana rapor vermezler. Yani ben öyle biliyorum. İlla bir sorun olması lazım değil mi rapor için?

Canım kusuruma bakma ancak görebiliyorum mesajını. Maalesef liste elimde yok. Umutege yazacakmış sağolsun. Sonucu 1 günde çıkan testler zaten. Ama denildiği gibi genetik testler yapılacaksa 1 ay kadar önceden yaptırmak gerekiyor. Sen tedaviden hemen önce mi geleceksin buraya? Eğer öyleyse bence doktoruna ulaşıp genetik testleri sor.

canım benım adetin 2. günü gidecem istanbula genetık testımı nısan ayyında yaptırmıstım ... gittiğim zaman tedaviye başlarmı onu bılemıyorum ben gecen ay söktürücü ile adet oldum bu ayda yazmin kullanıyorum nur hanım yasmin kullanmayı fazla tavsiye etmıyoruz dedı gel bi muayene edelım dedı duruma göre hareket ederız dedı artık zaman ne gösterecek bakalım

canım benım adetin 2. günü gidecem istanbula genetık testımı nısan ayyında yaptırmıstım ... gittiğim zaman tedaviye başlarmı onu bılemıyorum ben gecen ay söktürücü ile adet oldum bu ayda yazmin kullanıyorum nur hanım yasmin kullanmayı fazla tavsiye etmıyoruz dedı gel bi muayene edelım dedı duruma göre hareket ederız dedı artık zaman ne gösterecek bakalım

Gittiğin zaman tedaviye başlayabilir bir sorun yoksa. Ama gitmeden pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptırmanı öneririm. Bu nedenle bebeğini kaybeden o kadar çok insan var ki maalesef. Dur ben sana yaptırdıklarımı yazayım.

Trombofili paneli;
Factor II
Factor V Leiden Mutasyonu
MTHF Reductase 677
MTHF Reductase 1298
PAI-1 4G / 5G Poliformizmi

Bunların sonucunun çıkması 1 ayı buluyor. Eğitim araştırma hastanelerinin genetik birimlerinde ücretsiz yapılıyor. Bir de yaptırdığınız genetik test preferik kanda kromozom analiziydi değil mi? Eşin de yaptırdı mı?

Gittiğin zaman tedaviye başlayabilir bir sorun yoksa. Ama gitmeden pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptırmanı öneririm. Bu nedenle bebeğini kaybeden o kadar çok insan var ki maalesef. Dur ben sana yaptırdıklarımı yazayım.

Trombofili paneli;
Factor II
Factor V Leiden Mutasyonu
MTHF Reductase 677
MTHF Reductase 1298
PAI-1 4G / 5G Poliformizmi

Bunların sonucunun çıkması 1 ayı buluyor. Eğitim araştırma hastanelerinin genetik birimlerinde ücretsiz yapılıyor. Bir de yaptırdığınız genetik test preferik kanda kromozom analiziydi değil mi? Eşin de yaptırdı mı?

canım bu yazdıkalrın pıhtılaşma testimi hepsi... preferik felan bılmıyorum ılk denemem tutmayınca doktor kromozomarınıza bakacam demişti eşimde bende yaptırdık kağıtta sadece 46 xy kromozomunda bişiler saptanmıstı yada görülmemiştir gibi şeyler yazıyordu diğer doktor kromozomlarda sorun yok demişti bıze... birde bu kanda pıhtılaşma testını ben bugun medical park hastanesini aradım yapıyoruz 1 saat sonra sonucu alabılıyorsunuz dedıler

canım bu yazdıkalrın pıhtılaşma testimi hepsi... preferik felan bılmıyorum ılk denemem tutmayınca doktor kromozomarınıza bakacam demişti eşimde bende yaptırdık kağıtta sadece 46 xy kromozomunda bişiler saptanmıstı yada görülmemiştir gibi şeyler yazıyordu diğer doktor kromozomlarda sorun yok demişti bıze... birde bu kanda pıhtılaşma testını ben bugun medical park hastanesini aradım yapıyoruz 1 saat sonra sonucu alabılıyorsunuz dedıler

Evet canım pıhtılaşma testleri. Diğeri de doğru kromozom analizi. 46 xy eşinin sonucu, tüm sonuçları getir gelirken unutma sakın :) Pıhtılaşma testinin 1 saatte çıkması çok zor, hiç duymadım :26:

Back
X