Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar miğdem çok kötü bulanıyo![]()
kızlar miğdem çok kötü bulanıyo![]()
kızlar herkes nerde bugün?
canım ben geldim:) ama kimsecikler yok
yeni annelerimiz var hayırlı olsun, hiç sıkıntısız bir dokuz ayınız olsun inşallah
darısıda bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip olsun.
canım sen nerelerdesin.hep aklımdasın ama hiç görünmüyosun.nasıl gidiyo hamilelik.herşey yolundadır inşallah.fazla habersiz bırakma bizi merak ediyoruz:)))
canım çok özledim sizleri, yazmasamda hep hep hep takipteydim
ikizlerle bir yatıp, bir işe gidip idare etmeye çalışıyorduk
son 3 haftaya kadar çok halsizdim, birde iğneler mahvetmişti beni artık
ama çok şükür iyi yavrularım
düğünüz oldu sanırım hayırlısı olsun, başladınmı hazırlıklara, kızçen nasıl
sağol canım düğünümüz oldu bitti çok şükür.bebişle herşey yolunda.hazırlıklara henüz başlamadım.bu ay sonunda ev badana olucak.sonra odası gelicek kızımın.ne günlerden ne günlere geldik baksana.daha 6-7 ay önce olcak mı olmıycak mı diye düşünürken şimdi odalarını konuşuyoruz.allah bizim gönlümüze göre verdi diğer arkadaşlarımızın da gönüllerine göre verir inşallah.hissetmeye başlamışsındır artık minnakları:)))
ah bide bende yaşasam hamilelik duygularını tam olarak
çok seviniyorum hamile kalanlara
ben hamile kalayım mide bulantısına herşeye razıyım inşallah isteyen herkesin bebişi olur
ah bide bende yaşasam hamilelik duygularını tam olarak
çok seviniyorum hamile kalanlara
ben hamile kalayım mide bulantısına herşeye razıyım inşallah isteyen herkesin bebişi olur
ohhh boya sonrası mis gibi yerleştirirsiniz
evet canım ne günlerden ne günlere geldik, inan hergün bebek isteyen herkes için dua ediyorum
çok çok mutluyum kısmetse anne olacağız, birde sağlıklı olsunlar daha ne isteriz :)
bu arada bir kız bir erkek olucak miniklerim, ama daha bişey hissedemedim![]()
inşallah yaşıycaksın canım.mide bulantısı ne ki.ahh bi olsun da herşeye razıyız:)))sağlıkla gelsinler annelerini üzmesinler:)
amin canım, Allah gönlüne göre verir en kısa zamanda inşallah
sıkıntımız mide bulantısı olsaydı keşke, offf offf hiç sorma
bebeklerimiz olsunda başımızın üstünde yerleri var, onlardan gelecek her zorluğa razıyız.
gaz varmış gibi hissedersin böyle içinde kuş varmışta kanadını çırpıyomuş gibi gelir.ne güzel biri kız biri erkek.yerim ben onları.sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah.biz şanslı anneleriz.alla isteyen herkese versin inşallah.
ilk 3 tüp bebek tedavimde hiç tutmadı
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak
inşallah kötü günlerin hepsi bitmiştir
ekimde rengarenk bir sayfa açılır sanada, hayırlısı ile yavrucuğuna kavuşursun
amin canım bizede tamamlamayı nasip etsin, dinliyorum kendimi sürekli ama yok canım hissettiğim birşey
doğum tarihi ne zaman senin, nasıl gidiyor hamileliğin