• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar miğdem çok kötü bulanıyo:63:

canımm tuzlu bişeyler at ağzına çubuk kraker bulundur yatağının ucunda sabah yataktan kalkmadan 3-5 tane at ağzına 5 dakika kadar sonra kalk iyi gelir mideni bastırır biraz.bide aç kalmamaya çalış az azda olsa atıştır ki bulanmasın.geçmiş olsun canım.

canım ben geldim:) ama kimsecikler yok

yeni annelerimiz var hayırlı olsun, hiç sıkıntısız bir dokuz ayınız olsun inşallah

darısıda bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip olsun.

canım sen nerelerdesin.hep aklımdasın ama hiç görünmüyosun.nasıl gidiyo hamilelik.herşey yolundadır inşallah.fazla habersiz bırakma bizi merak ediyoruz:)))

canım sen nerelerdesin.hep aklımdasın ama hiç görünmüyosun.nasıl gidiyo hamilelik.herşey yolundadır inşallah.fazla habersiz bırakma bizi merak ediyoruz:)))

canım çok özledim sizleri, yazmasamda hep hep hep takipteydim

ikizlerle bir yatıp, bir işe gidip idare etmeye çalışıyorduk

son 3 haftaya kadar çok halsizdim, birde iğneler mahvetmişti beni artık

ama çok şükür iyi yavrularım

düğünüz oldu sanırım hayırlısı olsun, başladınmı hazırlıklara, kızçen nasıl

canım çok özledim sizleri, yazmasamda hep hep hep takipteydim

ikizlerle bir yatıp, bir işe gidip idare etmeye çalışıyorduk

son 3 haftaya kadar çok halsizdim, birde iğneler mahvetmişti beni artık

ama çok şükür iyi yavrularım

düğünüz oldu sanırım hayırlısı olsun, başladınmı hazırlıklara, kızçen nasıl

sağol canım düğünümüz oldu bitti çok şükür.bebişle herşey yolunda.hazırlıklara henüz başlamadım.bu ay sonunda ev badana olucak.sonra odası gelicek kızımın.ne günlerden ne günlere geldik baksana.daha 6-7 ay önce olcak mı olmıycak mı diye düşünürken şimdi odalarını konuşuyoruz.allah bizim gönlümüze göre verdi diğer arkadaşlarımızın da gönüllerine göre verir inşallah.hissetmeye başlamışsındır artık minnakları:)))

ah bide bende yaşasam hamilelik duygularını tam olarak
çok seviniyorum hamile kalanlara
ben hamile kalayım mide bulantısına herşeye razıyım inşallah isteyen herkesin bebişi olur

sağol canım düğünümüz oldu bitti çok şükür.bebişle herşey yolunda.hazırlıklara henüz başlamadım.bu ay sonunda ev badana olucak.sonra odası gelicek kızımın.ne günlerden ne günlere geldik baksana.daha 6-7 ay önce olcak mı olmıycak mı diye düşünürken şimdi odalarını konuşuyoruz.allah bizim gönlümüze göre verdi diğer arkadaşlarımızın da gönüllerine göre verir inşallah.hissetmeye başlamışsındır artık minnakları:)))

ohhh boya sonrası mis gibi yerleştirirsiniz

evet canım ne günlerden ne günlere geldik, inan hergün bebek isteyen herkes için dua ediyorum

çok çok mutluyum kısmetse anne olacağız, birde sağlıklı olsunlar daha ne isteriz :)

bu arada bir kız bir erkek olucak miniklerim, ama daha bişey hissedemedim :(

ben hamile kalayım mide bulantısına herşeye razıyım inşallah isteyen herkesin bebişi olur

inşallah yaşıycaksın canım.mide bulantısı ne ki.ahh bi olsun da herşeye razıyız:)))sağlıkla gelsinler annelerini üzmesinler:)

amin canım, Allah gönlüne göre verir en kısa zamanda inşallah

sıkıntımız mide bulantısı olsaydı keşke, offf offf hiç sorma

bebeklerimiz olsunda başımızın üstünde yerleri var, onlardan gelecek her zorluğa razıyız.

ohhh boya sonrası mis gibi yerleştirirsiniz

evet canım ne günlerden ne günlere geldik, inan hergün bebek isteyen herkes için dua ediyorum

çok çok mutluyum kısmetse anne olacağız, birde sağlıklı olsunlar daha ne isteriz :)

bu arada bir kız bir erkek olucak miniklerim, ama daha bişey hissedemedim :(

gaz varmış gibi hissedersin böyle içinde kuş varmışta kanadını çırpıyomuş gibi gelir.ne güzel biri kız biri erkek.yerim ben onları.sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah.biz şanslı anneleriz.alla isteyen herkese versin inşallah.

gaz varmış gibi hissedersin böyle içinde kuş varmışta kanadını çırpıyomuş gibi gelir.ne güzel biri kız biri erkek.yerim ben onları.sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah.biz şanslı anneleriz.alla isteyen herkese versin inşallah.

amin canım bizede tamamlamayı nasip etsin, dinliyorum kendimi sürekli ama yok canım hissettiğim birşey

doğum tarihi ne zaman senin, nasıl gidiyor hamileliğin

ilk 3 tüp bebek tedavimde hiç tutmadı
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak

ilk 3 tüp bebek tedavimde hiç tutmadı
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak

inşallah kötü günlerin hepsi bitmiştir

ekimde rengarenk bir sayfa açılır sanada, hayırlısı ile yavrucuğuna kavuşursun

amin canım bizede tamamlamayı nasip etsin, dinliyorum kendimi sürekli ama yok canım hissettiğim birşey

doğum tarihi ne zaman senin, nasıl gidiyor hamileliğin

12 kasıma gün verdi doktor.ters giden bişey yok çok şükür ama bende hep dinliyorum kendimi.bi kucağıma alsam görsem sağlıklı sıhhatli olduğunu daha ne isterim ki.

Back
X