• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhabalar memorial betül hn da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünen varmı acaba yada başlayan oranın çok methini duydumda yardımlarınıza ihtiyacım var..

öncelikle hoşgeldin ben betül hanıma gitmedim benim doktorum nur hanımı.merkezden de doktorumdan da çok memnunum.tedavin hayırlı olur inşallah.

Amin canım amin. Siz hamile arkadaşlarımdan bu gece bizler için özel dua istiyorum eder misiniz?

canım kadir gecen mübarek olsun.hep aklımızda dilimizde dualar.

rabbim isteyen herkesin tez zamanda, sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.

evlat hasreti çeken kimseyi gönlü kırık bırakmasın.dualarımız bu mübarek gecede kabul olsun inşallah.

canım, hiç biriniz dualarımızdan eksik değilsiniz.Bu gecede dilimizden düşmeyeceksiniz.

ne güzel ne tatlı telaş.yorucuda olsa iç geçirmeyip alabilmek ne güzel.herşey içine sinsin ve mutlu günlerde kullanın inşallah.

insallah canım saol ama bel agrılarım dayanılmaz oldu artık pek ıcımden gelmıyor gezmek

kızlar amh testini hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim bilginiz varmı? çapada yapılıyormu?

Büyük ihtimalle yapılıyordur Aslıcım. Kadın doğum bölümünü arayıp öğrenebilirsin.

merhabalar memorial betül hn da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünen varmı acaba yada başlayan oranın çok methini duydumda yardımlarınıza ihtiyacım var..

Betül Hanım'la hiç karşılaşmadım onun için bir şey diyemeyeceğim ama hastanede tedavi olan herkes çok memnun ben de dahil.

Allah hepinizden razı olsun kızlar...
Rabbim yavrularınıza sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin inş.

teşekkür ederim cevaplarınız için bende memoriali düşünüyorum,önce umut tüp bebeği düşünüyordum ama çevremde yaptıranlar memoriali tavsiye ettiler bakalım hayırlısı inşallah,dr u kendinizmi seçtiniz onlarmı yönlendirdi ve ilk muayeneye ne kadar ödüyorsunz?

teşekkür ederim cevaplarınız için bende memoriali düşünüyorum,önce umut tüp bebeği düşünüyordum ama çevremde yaptıranlar memoriali tavsiye ettiler bakalım hayırlısı inşallah,dr u kendinizmi seçtiniz onlarmı yönlendirdi ve ilk muayeneye ne kadar ödüyorsunz?

merhaba bende ön görüşmeye gittim ücret akmıyorlar görüşmede sana bi dosya açıyolar nur hanım öngörüşmede muayenede etti beni ücret almadılar çok tatlı bir bayan testler verdi onları yapıp tekrar gidicem muayene ücreti zannedersem 250 tl miş

merhaba bende ön görüşmeye gittim ücret akmıyorlar görüşmede sana bi dosya açıyolar nur hanım öngörüşmede muayenede etti beni ücret almadılar çok tatlı bir bayan testler verdi onları yapıp tekrar gidicem muayene ücreti zannedersem 250 tl miş

benimde aynı şekilde oldu canım ama bende tedaviye başladığım zamanda almadılar muayane ücreti
tüp bebek fiyatını sormuş arkadaş 2000 euro+ilaçlar onlarda senin durumuna göre en fazla 1000-2000 tl arası olur.benim ilaçlarım çok az tuttu mesela 750 tl
memorıale tavsiye ederim çok şükür ben ikinci denememde nur hn sayesinde hamiş kaldım inşallah allah herkese nasip eder

Büyük ihtimalle yapılıyordur Aslıcım. Kadın doğum bölümünü arayıp öğrenebilirsin.

Betül Hanım'la hiç karşılaşmadım onun için bir şey diyemeyeceğim ama hastanede tedavi olan herkes çok memnun ben de dahil.

amh sormuş olan arkadaşım bende çapada yaptırıcam 35 tlymiş ama beni dr yönlendirdi sevk bi nevi o şekilde yapıyorlarımış

ilk 3 tüp bebek tedavimde hiç tutmadı
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak

en korktuğum şey, sahip olup kaybetmek. Rabbim bana da kimseye de yaşatmasın böyle acılar...

bana 15 bini buluyor memorialde dedikleri için baya endişelenmiştim söylediğiniz fiyat normal

merhaba tedaviniz hayırlı olsun.size bu rakamı veren kişi orada yaptırdığı ekstra tahliller ve yaptığı diğer harcamalarıda (konaklama vs.)hesaba katıyor olabilir. sıradan bir kan sayımı testi bile 60 tl idi.

ben il dışından geldim.konaklama ücreti vermedim ama 2000 euro ve ilaçların çok fazlasını ödeme yapmak zorunda kaldım.

Back
X