• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

benim dr um da nur hanımdı.
memorialdaki 2. denemede tuttu çok şükür. 3 aşılama ve 1. tüp denemesini özelde başka bir dr a yaptırmıştık. memoriladki ince takipleri gördükten sonra boşu boşuna zaman ve para harcamışız deyip hayıflandık. kısmet böyleymiş..

son tedavide 4 tane filan yumurta oluştu. 3 ü döllendi, 2 si kaliteliydi ve ikisi de transfer edildi.
ikizlerim gelecek. az kaldı:nazar:

darısı başınıza :)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar: Amanın ne güzel ya :1: allah nazarlardan korusun :nazar: sizi. Bende de yumurta rezervi düşük dedi. Bu yüzden umarım senin kadar şanslı olurum:46:
Nur hanım diyorki 40 tane yumurta ile başlayıp olmayan var, 1 yumurtayla tutan var. Bolca şans gülsün hepimize tanrım.

Selam kızlar ;

Tatilden yeni döndüm. Herkes iyidir umarım. Tedaviye başlayan var mı _? :26: Ben de kısmetse önümüzdeki ay başlıyorum. Muhtemelen eylülün 15'inden sonra olacak.. Şimdiden tuhaf duygular içerisindeyim. Heyecan var gibi yok gibi.. Bazen kendimi bomboş hissediyorum. Bazen çok umutlu bazen umutsuzum.. Korku da var galiba.. :18: Acaba tedaviyi bekleyen herkes benim gibi sıyırmış durumda mı merak ediyorum :27: :9:

Canim benim aylardir sabirla bekliyorsun hayirlisi olur insallah.Yasadigin duygular hepimizde olan seyler tedaviye baslayinca gun gun rahatlarsin sonuc beklenen 12 gun en zor surec bence..

slm akasya78

aynı duyguları yaşıyorum bende:) karmakarışığım.. ama en çok mutlu ve umutlu olduğumu hissediyorum sanırım :)) bende regl olmayı bekliyorum önümüzdeki haftaiçi büyük ihtimalle başlıyoruz..testlerimizi yaptırdık bütün hazırlıklarımız tamam...doktorumuz nur hanım...hayırlısı olsun inşallah diyorum..bu arada burayı uzaktan takip ediyordum ilk kez yazayım dedim :)
Hayirli olsun..Umudun hic tukenmesin,kucaginda olsun insallah.

selam kızlar
bende testlerimi bu hafta tamamladıktan sonra tekrar nur hanımla görüşmeye gidicem inş. tedavi sırasında akapunturada gitmek istiyorum başarı şansını artırıyormuş bana tavsiye edebileceğiniz yerler varmı acaba?

Hayirli olsun.Ben son denememde gittim.Faydasini gordugume inaniyorum en azindan psikolojik olarak rahattim.Anadolu yakasinda Umraniye de Umran klinigine giden arkadaslarim oldu memnun kaldilar ben Memorial Sisli de gittim.Bol sans.

Dr Nur Hanımla tanıştım. Taze taze hemen anlatayım neler olduğunu. Evet randevu saatine ben daha evvel geçirdiğim Dış gebelik raporu ve elimde rahim filmi, sperm testleri gibi donanımla gittim.Nur hanım gayet dediğiniz gibi dünya tatlısı sakin sakin 45 dk kadar anlattı sorular sordu. Hatta muayene etti. Genel durum şu evet yumurta rezervi konusunda azalma var ve tüp bebek yapmalıyız. 15 gün sonraya eşim ve benim yapacağımız testleride alıp gideceğiz. Burdan öğrendiğim bir sürü soruyu sordum. Ama evet herkesin tıbbı hikayesine göre test istiyor, sonuçları konuşacağız.
Durum bu ben çok stres yaptım niyeyse ama sakinleşip çıktım. Bu arada son 6 ayda 4. doktor görüşmesiydi. Tüp bebek doktoru ile normal kadın doğum doktoru farkını ben bugün öğrenmiş oldum. Normal doktorlar hiçbirşeyin yok git bebek yap derken, Rahim kalınlığı, yumurta rezervi gibi konuları açıklamıyorlar. Bebek istiyorsak, Tüp bebek uzmanını görmek gerekiyormuş..
Hadi herekse bol şans, banada çokca olsun :1:
Hayirli olsun, ileri yas, insallah ilk denemede basarili sonuc alirsiniz.
merhaba arkadaşlar benimde 2. deneme olacak bu sefer daha önce izmirde özel bir doktor ve özel bir merkezle denemiştim ama yumurta bile geliştiremediler.Bende geçen hafta memorial Semra hanıma gittim. Murat bey kontrollerimi yaptı Semra hocada muayene etti .Bende rezerv azlıgı var amh 0,2 malesef eşimdede hareket ve sayı az ve malesef baş anomalisi var. Merkez benim ilk izlenimime göre fazlası ile profesyonel ama Murat bey sanırım çok acemi aslında ven yardımcı doktor olarak Tonguç beyi seçmiştim kendisi ile daha öncede telefonda konuşmuştuk bana iyi gelmişti. ancak gittiğimde yurt dışında oldugu için çaresiz murat beye kaldım. ama çok fazla heyecanlı ve dinlemeden cevaplamak istiyor.Benimde ilk izlenimim bunlar umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bende yarın uzun protokol için lucrine başlıyorum.

Hayirli olsun.Sonra doktor degistirebilirsin.Doktorunla iletisim onemli.

Tatil donusu sayfalar birikmis cok gecmise bakamadim.
Mercan umutege haberlerinizi okudum ,mutlu oldum saglikla gelsinler..
Hamislerimiz bebisler :nazar:devami gelir insallah.
Hamilelikte kilo alimindan bahsedilmis.Ben de fikrimi yazayim istedim.,Hamilelikte kilo alimi bebek icin tehlike arz edebiliyor.Ben ilk aylarda kilo verdim 25.haftaya kadar 5 kilo aldim.Kontrole gittigimde sekerim yuksek cikti diyete basladim 5 hafta ekmeksiz tatlisiz dondurmasiz meyvesiz sebze agirlikli beslendim.Sekerim dustu suyum azaldi(.Seker yukselmesi suyu artiriyor erken doguma neden oluyor.)Dikkat etmeseydim erken dogum olabilirdi.30.haftada bebegim olcumlerde ufak cikti Nur hnm genetik ufak olacak sakin yeme yerim kilo alir diye dusunme desede diet yaptim bebek ufak kaldi dusuncesiyle 33-35 hafta arasi ne bulduysam yedim.bu ay bebek iyi gelismistir derken gelisim geriginden acil doguma alindim.2 haftada aldigim 5 kilo da bana kaldi.oglum ise karnimda kilo vermis.Neticede 10-11 kilo ile doguma girdim ciktigimda 7 kg vermistim ilk 20 gunde eski kiloma dondum ammaaa sonrasi kotu oldu uykusuz geceler 1 tabak corbaya muhtac hazir gidalarla beslenince 9 ayda 10 kg aldim.sutten kestikten sonra geri verdim.Hamilelikte kilo alimi ,seker ve tansiyon acisindan onemli.Biz ne kadar yersek yiyelim bebek alacagini aliyor.onemli olan bebekler bizler bi sekilde kilolari veriyoruz.Dogum sonrasi destek cok onemli komsuda olsa bir tabak corba getireniniz,uykusuz gecelerde ben 1 saat bakarim sen uyu diyeniniz yeter.uyku cok onemli en son uykusuzluktan sutumun kesildigini ,esimi uyandirip ogluma bakmasini isteyip, 2 saat uyuyunca sutumun geldigini gordum.
Incim sen nasilsin?

Hayirli olsun.Ben son denememde gittim.Faydasini gordugume inaniyorum en azindan psikolojik olarak rahattim.Anadolu yakasinda Umraniye de Umran klinigine giden arkadaslarim oldu memnun kaldilar ben Memorial Sisli de gittim.Bol sans.

teşekkür ederim memorialde akapuntur varmı acaba avrupa yakasındayım ben

teşekkür ederim memorialde akapuntur varmı acaba avrupa yakasındayım ben

Memorial Sisli de vardi 3 sene once ..Telefonla bilgi al istersen.Bol sans.

slmm kızlarrr bgun kan tahlıllerımı yaptırdım antı rubella ıgg ve antı cmv ıgg yüksek çıkmıs bunların yüksek olması sorun yaratıyormu bilginiz varmı

slmm kızlarrr bgun kan tahlıllerımı yaptırdım antı rubella ıgg ve antı cmv ıgg yüksek çıkmıs bunların yüksek olması sorun yaratıyormu bilginiz varmı

merhabalar tedaviniz hayırlı olsun bende memorialde 3. denemeye başlıycam da para toparlamaya çalışıyorum ilk kez gittiğinzde hangi tahlilleri yaptırdınız ve ne kadar tuttu yazabilirmisiniz.eşinizdende tahlil istendiyse onlarda yazarmısınız lütfen..

merhabalar tedaviniz hayırlı olsun bende memorialde 3. denemeye başlıycam da para toparlamaya çalışıyorum ilk kez gittiğinzde hangi tahlilleri yaptırdınız ve ne kadar tuttu yazabilirmisiniz.eşinizdende tahlil istendiyse onlarda yazarmısınız lütfen..

sağolun sizinde tedaviniz hayırlı olsun ... benım bu memoriale ılk gidişim olacak ilk tedavımı başka bı merkezde olmustum sen diğer tedavılerını başka emrkezdemı yaptırdın ve sorun ney... nur hanımın söyledığı ve burda arkdasların bana dediği tahlıllerı yazayım sana
senden istenenler
prolaktin
serbest t4-t3
tsh
hbs ag
anti hbs
anti- hcv
anti hıv I + II
rubella ıgG
tam kan sayımı
hormon tahlili
eşinden istenenler
hbs ag
anti hıv I +II
anti hcv
tsh
st4

ben ılk tedavıde yaklaşık 6 mılyarı felan buldu genetik testler felan.... memorıalın fıyatı 2000euro + ilaçlar oda bünyeye göre değişiyor il dışındanmı geleceksınız sizde

Son düzenleme:
Selam kızlar
bişi sormak istiyorum aralık ayı gibi allah izin verirse bende tüp yaptırıcam araştırma aşamasındayım şimdi ben
tahlilleri burdan not edip devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim yoksa doktora yazdırmak gereklimi nasıl bir yol izleyebilirim birde avrupa yakasında yaptırabileciğim bir hastane öneriniz varmı
:16:

kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inşallahhh
allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
biz bu testleri haseki hastahanesinde yaptırdık ben randevu almadan gittim yapmıyorlardı aslında ama sonra bir bayan çok yardımcı oldu allah razı olsun ondan
siz kendiniz için kadın doğum dan eşiniz içinde ürolojiden randevu alarak giderseniz daha rahat yaptırabilirsiniz
ama randevularını erken saate alın kan alımı saat 11 de bitiyo
genetik test yaptıracak olanlar da zeynep kamile gitsinler tıbbı genetik bölümünden randevu alarak hiç bir sorun çıkartmıyor belki bu diğer testleri bile yapıyor olabilirler
bende avrupa yakasında oturuyorum ama bunun için zeynep kamile gittim çok şükür ki bir kr bile vermeden yaptırdım bütün testlerimi

Selam kızlar
bişi sormak istiyorum aralık ayı gibi allah izin verirse bende tüp yaptırıcam araştırma aşamasındayım şimdi ben
tahlilleri burdan not edip devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim yoksa doktora yazdırmak gereklimi nasıl bir yol izleyebilirim birde avrupa yakasında yaptırabileciğim bir hastane öneriniz varmı
:16:

cnm hayırlı olur inş tedavın burdakı tahlıllerı herhangı bı kadın doğum doktoruna gidip doktora yazdırıp yaptırabılyorsun ... burdaki bazı arkadaslar zeynep kamıl hastanesınde yaptırdılar bu tahlıllerı ücretsız olarak ama istanbulu bılmediğim için asyamı avrupamı bılmıyorummm

kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inşallahhh
allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
biz bu testleri haseki hastahanesinde yaptırdık ben randevu almadan gittim yapmıyorlardı aslında ama sonra bir bayan çok yardımcı oldu allah razı olsun ondan
siz kendiniz için kadın doğum dan eşiniz içinde ürolojiden randevu alarak giderseniz daha rahat yaptırabilirsiniz
ama randevularını erken saate alın kan alımı saat 11 de bitiyo
genetik test yaptıracak olanlar da zeynep kamile gitsinler tıbbı genetik bölümünden randevu alarak hiç bir sorun çıkartmıyor belki bu diğer testleri bile yapıyor olabilirler
bende avrupa yakasında oturuyorum ama bunun için zeynep kamile gittim çok şükür ki bir kr bile vermeden yaptırdım bütün testlerimi

umutegecim çok teşekkür ederim sağol bu arada bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canımaslında ben sizleri sürekli okuyup takip ediyorum bi yazayım dedim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
şimdi biş daha ben bu testleri tüp bebek doktoruna yazdırmak zorundamıyım onu anlamadımmm:17:

cnm hayırlı olur inş tedavın burdakı tahlıllerı herhangı bı kadın doğum doktoruna gidip doktora yazdırıp yaptırabılyorsun ... Burdaki bazı arkadaslar zeynep kamıl hastanesınde yaptırdılar bu tahlıllerı ücretsız olarak ama istanbulu bılmediğim için asyamı avrupamı bılmıyorummm

esmerim canım çok teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer kucaklarsın meleğini allahın izniyle :16:

arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bir gece hastane macerası yaşadım.arefe günü başlayan lekelenmelerim,bayramın 3.günü akşamı kırmızı renge dönmeye başlayınca hastaneye gittik.acildeki doktor tüp bebek diyince kendi doktorumu aradı ve o hemen yatmamı istedi.serum ve iğne ile geçirdim o geceyi.sabah muayenede doktorum rahimde pıhtılaşmalar var.düşük tehliken var dedi.kalp atışlarını dinledi.şükür herşey yolundaydı.hastanede yatar gibi yatma şartıyla eve gönderildim.hangi durumda gelmem gerektiğinide sıkıca tembihledi.çok şükür doktorum çok hassas davrandı.tüp bebek bu.çok emek veriliyor akşam sadece lekelenme dediler ama riske atmak istemedim iyikide öyle yapmışım diyor.ayın 30 unda tekrar randevum var
çok şükür şimdi ara sıra kahverengi renkte geliyor.onun birkaç gün dürebileceğini söylemişti zaten.kızlar geçmişi okuyamadım ancak size haber verecek kadar izin kopardım eşimden.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.öpüyorum sizleri.

Back
X