• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bir gece hastane macerası yaşadım.arefe günü başlayan lekelenmelerim,bayramın 3.günü akşamı kırmızı renge dönmeye başlayınca hastaneye gittik.acildeki doktor tüp bebek diyince kendi doktorumu aradı ve o hemen yatmamı istedi.serum ve iğne ile geçirdim o geceyi.sabah muayenede doktorum rahimde pıhtılaşmalar var.düşük tehliken var dedi.kalp atışlarını dinledi.şükür herşey yolundaydı.hastanede yatar gibi yatma şartıyla eve gönderildim.hangi durumda gelmem gerektiğinide sıkıca tembihledi.çok şükür doktorum çok hassas davrandı.tüp bebek bu.çok emek veriliyor akşam sadece lekelenme dediler ama riske atmak istemedim iyikide öyle yapmışım diyor.ayın 30 unda tekrar randevum var
çok şükür şimdi ara sıra kahverengi renkte geliyor.onun birkaç gün dürebileceğini söylemişti zaten.kızlar geçmişi okuyamadım ancak size haber verecek kadar izin kopardım eşimden.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.öpüyorum sizleri.

canımm geçmiş olsun.aman yorma sakın kendini.çok ama çok dikkat et ve gelen her lekelenmeyi doktoruna bildir canım.arada bizi de haberdar et.sen ve yavrun allaha emanet olun.

selam

arkadaşlar bende memorialde 6.tedavime başlamayı düşünüyorum kısmetse.görüşmeye gittim bazı testler istediler dışarda yaptırmamı önerdiler..

sizden ricam hangi hastanede yaptırabilirim.şişli etfale gittim yazmadılar başka dr. istemiş bizimle ilgili değil gibi şeyler söylediler.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim pazartesi yaptırmam gerekiyor biraz acil durumum..iyi gecelerrrr

umutegecim çok teşekkür ederim sağol bu arada bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canımaslında ben sizleri sürekli okuyup takip ediyorum bi yazayım dedim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
şimdi biş daha ben bu testleri tüp bebek doktoruna yazdırmak zorundamıyım onu anlamadımmm:17:

kızlar bu testleri adetin 2.ve 3. günümü yaptırmak zorundayız
çok teşekkürler canım darısı başınıza olsun inşallah
devlet hastahanesi olan eğitim ve araştırma hastahanerinde yaptırabilirsin
ben adetli değildim yaptırırken dr da fark etmez dedi ama kanın saat 10:00 na kadar verilmiş olması lazım
selam

arkadaşlar bende memorialde 6.tedavime başlamayı düşünüyorum kısmetse.görüşmeye gittim bazı testler istediler dışarda yaptırmamı önerdiler..

sizden ricam hangi hastanede yaptırabilirim.şişli etfale gittim yazmadılar başka dr. istemiş bizimle ilgili değil gibi şeyler söylediler.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim pazartesi yaptırmam gerekiyor biraz acil durumum..iyi gecelerrrr

malesef ki böyle yerlerde var canım
eğer ki gidebilirsen haseki eğitim ve araştırma hastahanesinin kadın doğumundan randevu alarak gidebilirisn canım ben orda yaptırdım
biz randevusuz gitmiştik ama kapıda ki görevli dr sordu yazarım ama en son hastlar bitince demiş bizde çok sıra olduğu için beklemedik ama sonra ordaki bir hemşire yardımcı oldu bize allah razı olsun onun sayesinde hallettik
siz randevu alarak giderseniz yazar drlar
ama randevularınızı erken saate alın saat 11:00 de bitiyo kan alımı
allah yar ve yardımcını olsun inşallah kavuşursunuz melekerinize:emir_bebek::emir_bebek:

selam

bende amh için çapaya gittim ama gıcık dr yapmadı, kendi bütün kontrolleri yapıcak gerekli görürse testi isticekmiş sinir oldum çıktım, ne olacaksa sanki elimde kağıt var sanki keyfimize yaptırıyoz, cerrahpaşadan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum şimdi inşallah orda problem çıkarmazlar

selam

allah şifa versin, umarım tedavin olumlu sonuçlanır.

ben tahlilleri zeytinburnu kadın dogumda yaptırmıştım

Bu topiği yeni gördüm
Bizde tüp bebek tedavisine başlıyoruz Rabbim kısmet ederse
Ataşehirdeki Memorıal'da yaptıracağız
Adetimin 2. günü gelmemi söyledi doktorum
1 Hafta içinde olurum diye düşünüyorum
Hadi bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

kizlar uzun zamandir yazamiyorum.kizimin odasiyla.mesguldum.yika utule yerlestir derken cok yorulmusum.birde kapalicarsiya alisverise gidince ttam oldu yani.umarim hepiniz iyisinizdir.tedaviye basliycak olanlar icinde bol bol dua ediyorum insallah allah sizede hayirlisiyla bir evlat nasip eder...:emir_bebek:

günaydın kızlar.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.kendimi daha iyi hissediyorum ama sanki bu sabah yine hafif olsada koyu renkte akıntı başladı gibi.Allahım hayırlar yazmıştır inşallah.

tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.

kizlar uzun zamandir yazamiyorum.kizimin odasiyla.mesguldum.yika utule yerlestir derken cok yorulmusum.birde kapalicarsiya alisverise gidince ttam oldu yani.umarim hepiniz iyisinizdir.tedaviye basliycak olanlar icinde bol bol dua ediyorum insallah allah sizede hayirlisiyla bir evlat nasip eder...:emir_bebek:

ben de başlıycam artık hazırlıklara.anca tamamlarım.yavaş yavaş anca tamamlarım.sana da kolay gelsin canı.

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.kendimi daha iyi hissediyorum ama sanki bu sabah yine hafif olsada koyu renkte akıntı başladı gibi.Allahım hayırlar yazmıştır inşallah.

eğer bi şüphen varsa hemen doktorunu ara derim ben.aman mercan çok dkkat et canım.nur hanımı da arayıp bilgi ver.ne yapman gerektiğini de sor bence.geçmiş olsun canım.

Ne kadar güzel :16: En keyifli zamanlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bizler de bu güzel duyguları yaşayabiliriz.. :nazar:

Canım daha iyi olmana çokk sevindim. Moralini bozma sakın. En ufak kanamada mutlaka doktorunu ara. herşey güzel olacak inşallah.. Allah meleğini korusun.. aminnnnn.. :16::16::16:

ben de başlıycam artık hazırlıklara.anca tamamlarım.yavaş yavaş anca tamamlarım.sana da kolay gelsin canı.

Bu haberler moralimi düzeltiyor kızlar. Bol bol paylaşın bebek hazırlıklarını:1: Tedaviye başlayacak olan bizler de sizlerle umut buluyoruz.. İyi ki topiği terketmediniz.. sizin olmanız bize güç veriyor :34::16:

Ne kadar güzel :16: En keyifli zamanlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bizler de bu güzel duyguları yaşayabiliriz.. :nazar:

Canım daha iyi olmana çokk sevindim. Moralini bozma sakın. En ufak kanamada mutlaka doktorunu ara. herşey güzel olacak inşallah.. Allah meleğini korusun.. aminnnnn.. :16::16::16:

Bu haberler moralimi düzeltiyor kızlar. Bol bol paylaşın bebek hazırlıklarını:1: Tedaviye başlayacak olan bizler de sizlerle umut buluyoruz.. İyi ki topiği terketmediniz.. sizin olmanız bize güç veriyor :34::16:

sizin tatlı heyecanlarınızı bekliyoruz bizde canım.inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bian önce

bizi bizden başka kim en iyi nalar ki :) gönlüm hep tedavide olan arkadaşlarla, umarım sizler de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız..

Kızlar bugün bebişimi ilk kez gördüm.kapkara bir nokta ve nasıl hızlı atan bir kalp sesi. :16::16::16: Ağladım o sesi duyunca.
Tek kese göründü.her şey yolunda ve aynı ilaçlarla devam etmemi istedi.
Allahıma şükürler olsun.bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu.

çooooooooooooook sevindim canımmm. hayırlı olsun :):):):)

günaydın arkadaslar nasılsınız bakalım... mercancım geçmıs olsun cnm şimdi ii olmana çk sevındım dıkkat et kendıne... kızlar bende heyecan başladı dün akşam valizleri hazırladık artık her an istanbul yolcusuyuz beklemekte zor aSLINDA.. allahım tedavıde olan herkezın yardımcısı olsun... ii haftalar hepinizeee

günaydın güzel anne

kanamanı okudum hemen yazmak istedim.
kanama sonrası akıntı normal içeride kanamadan kalan artıklar onlar, ama biliyorum gördükçe insanın sinirleri bozuluyor.
yinede en ufak bir artış varsa bence hemen doktorunu ara yada hastaneye git.
ben her ay yaşadım aynı stresi çok şükür artık bişey kalmadı inşallah geçici bişeydir seninkide.
Allahım sana sabır, güç versin yavrun sıkıca tutunsun hiç bırakmasın inşallah.

Back
X