Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba

tüp bebek tedavisi hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Bende başlamak istiyorum.Ama çalışırken zor olacak sanırım.Hastaneye arka arkaya bi kaç gün gitmek gerekiyormuş.
aşamaları paylaşabilirseniz sevinirim.

evet canım büyüyo meleğim darısı tez zamanda başınıza olsun inşallahh

ay maşallah canım meleğine ya
kaç haftalıkken alınacak çok erken değil mi
küvezde kalıcak mı kesin
kuvoze gırmıycek canım 38 haftalık doguyor ınsallah canım..
Sağlıkla gelsin inş canım. Nur Hanım'da mı yapacaksın doğumu?

nur hnm da yapıcaktım ama olurda kuvoze gırerse dıye baska yere gıdıcem.kızım cok kucuk dogucak cunku...
hala nur hnm yapıyor takıplerımızı

Kısa protokolde adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlanıyor. Memorial her gün çağırıyor muayeneye yumurta toplama işlemine kadar. Bu da yaklaşık 9-12 gün arası değişiyor. Yumurta toplandıktan sonra embriyonun gelişimine göre 3., 4. veya 5.gün transferi yapılıyor.

İnş sağlıkla gelsin. Peki hastaneyle doktoru ayarlayabildiniz mi? Doğum başka yerde olsa da Nur Hanım sürekli yanında olur eminim.

medıpol bagcılar o hastanede dogum yapıcam.zaten dogumdan once herseyle ılıgılı bılgılendırıcek doktoru.dogumdan sonrada hastaneden cıkınca hem kızımı goturucem nur hnm hemde kendım gıdıcem.

hayırlı olsun şimdiden tedavin inşallah kavuşursun meleğine
adetin ikinci yada üçünçü günü başlıyorsun tedaviye 3 gün sonra kontrole çağırıyorlar diğer günlerde ya hergün yada 2 günde bir oluyor...ben hergün gittim melase
yumoşların büyüyüp toplanması yumoşların gelişimine bağlı oluyor
ben 7 gün ilaç kullandım 9 gün yumoşları toplandı
embriyoalrın durumuna görede 3-4-5 günlerde transferin oluyor
aklına takılan başka şeyler varsa sorabilirsin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz
hastahane bekleme süren çok olmuyor yarım saat içinde muayane olup çıkıyorsun kan sonucu çıkınca onlar tefonla arayıp haber veriyorlar

12 gün arası hergünmü gidiliyor hastaneye ?

Merhabalar,
1 hafta ugrayamadim sayfalar ilerlemis acele acele okudum.Atladiklarim olursa kusura bakmasin.
Mercan haberine cok sevindim saglikla ilerlesin insallah..Tansiyon dusmesi yukselmesi tehlikeli aman dikkat et doktorla gorus mutlaka.
Umutege masallah prensese..Saglikla gelsin..
Tentonin masallahhhh Allah bagislasin kuzucuklarini..Darisi hamislerin isteyenlerin basina insallah.
Tedaviye baslayacak arkadaslar hayirli olsun..Tedavi olali 3 sene oldu doktorlar degismis doktorlar konusunda fikrim yok ama ekibin basarisi yeter bence..
iki satir yazamadan uyandi oglum

canım prensese demişsin kız mı doğdu içine

İlk günden sonra 3.gün çağırıyorlar ondan sonra her gün canım. İşin çok uzun sürmüyor zaten. Taş çatlasa yarım saat. Sabah erken oluyor muayaneler.

hımmm.anladım. çalışırken baya zor olacak bu iş sanırım
hangi doktor daha iyi grçi baktığım kadarıyla herkez nur hn. tavsiye etmiş
ben betül hanımla görüşmüştüm ama tedaviye başlarken doktorumu değiştirebilirmiyim acaba

Tuğçeyle karıştırdı bence

sanırım oyle olmus.ınsallah umutegenınde kızı olur onu cıcılı bıcılı gıydırır...

sağlıklı olsun da ne olursa olsun
ama benim içime hep kız doğuyo

isimleride hazır bu arada kızlar meleğimin bugün ben son kararımı verdim ama babamız ne der bilmiyorum
erkek olursa umut bunda ikimizde hemfikiriz eşimle
ama kızda ben kara verdim ceren olacak

İstediğin doktorda tedavi olabiliyorsun ama sadece kendi doktorun değil her şeyine ekip olarak karar veriliyor. Bence oradaki tüm doktorlar işlerinde çok iyi. Nur Hanım psikolojik olarak insanı çok rahatlatıyor.

Maşallah yavrularına. ağlayarak okudum. darısı hepimizin başına olsun.ağrılarında en kısa zamanda diner umarım.
ikizlerim nedeniyle takip ediyodum sürekli seni. şuan memorialdeyim, kısmetse hizmet hastanesinde doğumu düşünüyorum.
habersiz bırakma lütfen.

Merhaba canım hoşgeldin Nasılsın? Yavruların nasıl? Cinsiyetleri belli oldu mu?

KIz dogdu canim bekleyeli gorelim..Ceren guzel isim ama pek haylazlar aklinda bulunsun..Umut unisex olabilir.ama kiz ismi ayarla sensaglikla insallahhh..

5 hafta sonra kendini gösterirse belli olacak teysesi
demek cerenler yaramaz oluyoçevremde hiç yok bu isimde biri ben biraz daha düşüneyim o zaman:44::44:

teşekkür ederim.Sen tedavi oluyormusun?

ben ikinciyi yeni, (ağustosta)atlattım kimyasal gebelik oldu şimdi hem dinleniyorum hemde 3.ye hazırlanıyorum bana kalsa hemen başlıycm,genetik falan yaptrayım diyorum ama bazı arkadaşlar genetiğin sonucunu almadan başlamış çünkü geç çıkıyormuş bende şunu anlamadım peki genetikte bi sorun çıktı tedviyide yarıladın nasıl bi geri dönüş yapılabilir yada nasıl bi tedaviye geçilir bu konuda kafam karıştı açıkçası

Merhaba. Zaten tedavinin üzerinden 3 ay kadar geçmesi lazım yenisi için vücudun toparlanması adına. Genetikte bir sorun çıkarsa tedavinin sonunda da olsan transfer olmadığın sürece sorun olmaz. Genetik sorunlarda embriyodan biyopsi alınıp incelemeye gönderiliyor. Sağlıklı çıkanlar transfer ediliyor. Ama inş genetik bir sorunun çıkmaz. Maddi manevi zor bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…