• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım nerelerdesin sen ya dün akşam dua ederken aklıma geldi diyorum nerde bu kız kaçgündür yok topikte diye:18::18:
bu kadar habersiz bırakma bizi:38::38:

arkadaşlar kabız olmamak için ne yapıyorsunuz şurup haricinde ve belirtiler kaçıncı gün başlıyor acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabılır mı

İncim gelmiş :46::46: canım özledik ama arayı çok açma.:16::16::16:

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var inşallah umutlarına en kısa sürede kavuşurlar.

transferi olan arkadaşlarım Allah can versin mercimeklerinize.tutunacak güç versin.

kızlar ben bugün sıpacıklarımı gördüm.doktorum sağlıklı olduklarını rahimdeki kanamanın geçtiğini bu ne nedenle rapora ihtiyacım olmadığını söyledi.ayakta kalmanın ağır kaldırmadığı sürece tehlike yaratmadığını kendi kendimi korumam gerektiğini.her gebelik kadar risk taşıdığımı olacaksa yatarkende olacağını,şu an ihtiyacın yok diyerek rapor vermedi.umarım sonrada ihtiyacım olmaz.

kuzularımın biri 28 mm diğeri 32 mm aralarında gün olarakda 2 gün varmış.ikili test konusunda 2 hafta sonra karar verecekmiş ikizlerde risk hep yüksek çıkarmış.bu sebeple burun ve ense kemikleri ölçülürmüş vs......

Allahım herkese nasip etsin.canım arkadaşlarım hep dualarımdasınız.

arkadaşlar kabız olmamak için ne yapıyorsunuz şurup haricinde ve belirtiler kaçıncı gün başlıyor acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabılır mı

canım ben bol su içtim.kuru kayısı yedim.sarı renkte olanlarının kükürt ile o halde kaldığını öğrendiğimden beri koyu renk kayısı tercih ediyorum.

lütfen belirti arayıp kendini dinleme.seninle olduklarını düşünüp güzel şeyler hayal et.benim test günü dahil öyle çok bir değişikliğim olmadı.gözümle görmesem transfer yapılmadı diyeceğim diye geziyordum.

Ah canım Allah razı olsun senden :16:
Nasılsın? Her şey yolunda mı?
canım benim her akşam ismi aklımda olanların ismiyle dua etmeye çalışıyorum allah kabul eder inşallah
biz iyiyiz çok şükür teyzesi her hafta görmeye alışmışım bu hafta görmedim çok merak ediyorum haftaya cumartesi gidicez dr
Arkadaşlar az sonra transfer için gidiyorum hastaneye. Dualarınızı eksin etmeyin...
hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun meleğin sana
cnm hayırlısı olsun şimdiden tarnsferını kım yapacak bugun benımde transferım var sabah aradılar saat 5 de semra hoca yapacakmıs transferı çok sevındım onun yapacagınaa
canım demek büyük gün geldi hadi hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana meleğin/meleklerin
duarlarım sizinle

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var inşallah umutlarına en kısa sürede kavuşurlar.

transferi olan arkadaşlarım Allah can versin mercimeklerinize.tutunacak güç versin.

kızlar ben bugün sıpacıklarımı gördüm.doktorum sağlıklı olduklarını rahimdeki kanamanın geçtiğini bu ne nedenle rapora ihtiyacım olmadığını söyledi.ayakta kalmanın ağır kaldırmadığı sürece tehlike yaratmadığını kendi kendimi korumam gerektiğini.her gebelik kadar risk taşıdığımı olacaksa yatarkende olacağını,şu an ihtiyacın yok diyerek rapor vermedi.umarım sonrada ihtiyacım olmaz.

kuzularımın biri 28 mm diğeri 32 mm aralarında gün olarakda 2 gün varmış.ikili test konusunda 2 hafta sonra karar verecekmiş ikizlerde risk hep yüksek çıkarmış.bu sebeple burun ve ense kemikleri ölçülürmüş vs......

maşallah meleklerine canım kocaman olmuşlar
birşey sorucam haç haftalık çıktı ultrasyonda
benim ki bugün 11 haftalık oldu:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

canımcım allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ıyı dıleklerın ıcın tesk ederız darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))) :49::49::49::49::49::49::49::49:

canım ben bol su içtim.kuru kayısı yedim.sarı renkte olanlarının kükürt ile o halde kaldığını öğrendiğimden beri koyu renk kayısı tercih ediyorum.

lütfen belirti arayıp kendini dinleme.seninle olduklarını düşünüp güzel şeyler hayal et.benim test günü dahil öyle çok bir değişikliğim olmadı.gözümle görmesem transfer yapılmadı diyeceğim diye geziyordum.

mercancım bende kayısı yiyeyim o zmn. Belirti arıyor ınsan düşünmemeye çalışsakta bir şekilde yine aklımıza geliyor cuma gunu test yapıcaz hakkımızda hayırlısı artık umarım :49: hamıle haberi weırırm sıze

canım benim kronik kabızlık şikayetim vardi hatta bağirsakta yirtilma bile var ve benim asla kabız olmamam gerekiyordu. Hamilelikten once bi sekilde hallediyorum ama su an gunde yarim litre sut, 6 ya da yedi kuru kayısı, 3-4 kuru incir- hurma , ve meyva ile cozuyorum sorunu ama oyykkk midem bulaniyor bunlari yemekten.. içimm kaldırmıyor artik ama mecburum

Bu iş benim kararımla bitmiyor ki canım.
Yarın Memorial/Nur Hn.la randevum var,eşime beraber gidelim,ben gelemem canım işteyim dedi.
İstese gelir aslında ama çok üzüldük ki 2 negatif sonuçta,maddi-manevi yıprandık..
Biraz ara verelim,şehir dışına kaçalım 2 gün kafa dinleyip,şu ağır havamızı atalım dedi,senin de benim de ihtiyacımız var dedi.
Annem de aynı fikirde.
Tedavi gördüm birtanem tedavinin hemen ardından tutma olasılığı var,yaşım da 43 kaybedecek zamanım yok ki birtanem dedim.
O da dedi ki belki kendiliğinden gelir.Ben de dedim 8-9 senedir gelse gelirdi kendiliğinden.
Çok yıprandık,çok borcumuz var dedi,lütfen ara verelim.
Şimdi eşim istemiyorken,annem de(benim annem) onu destekliyorken,bu yol eşinle beraber yürüyeceğin bir yol,ben tek başıma ,birtek kendi isteğimle ne yapabilirim ki?
Bebek istesem de ,eşimin her an yanımda olduğunu bilmek ve hissetmek isterim.
O da haklı,yorulduk ve çok yıprandık.
Allah hayırlısı ne ise onu versin.
Ama ben yarın ki ruh halime bağlı tabii de,mutlaka Nur Hanımla görüşmek istiyorum.
Annem,eşim gitme dedi.
Bankadaki arkadaşlar ve dostlarım mutlaka git diyorlar..
Kafam karışık,bakalım,inşallah tek başıma da olsa giderim canlar..
Umut tükenmez ki...
En son çare yumurta donasyonu,gerçi eşim ona da sıcak bakmıyor..
Ben 2-3 kez çok kredi borcu yapacağız ama,kendi yumurtalarımla deneyip olmuyorsa,donasyon denemek istiyorum...
Bakalım herşeyi aşıp,eşimi de razı etmek zor olacak,hayırlısı...

Kanbar bu surecte en cok yipranan sensin.. Cunku o kadar aciyi sen cekiyorsun yani biz cekiyoruz.. Erkekler benim eşimde dahil işin bi nebze maddi boyutundular bir de onlarin işi 5 dakika da bitiyor.. Acilarida ceken sen yani biz, olmayinca en cok yipranan da sen..
Ama bu kadar yipranmışlık içinde bile yıkılmadım ayaktayım gene bu acıyı cekip Allah ın izniyle umut ettiğim benim olması için dua ettiğim meleğe kavuşmak istiyorum diye çırpınan da sensin... Benim düşüncem once senin istemen.. Sen istiyorsan her kim olursa olsun sen istediğin için istemek zorunda çünkü bu kadar zorlu sınavı Allahım izniyle sen vereceksin..
Yarin mutlaka git.. Gorus.. Nur Hanim seni yonlendirir.. Ama gorusmeden de bi sey kaybetmezsin en azindan kafanda ki soru işaretleri uçar..
(Haddim olmayan seyler yazdiysam kusura bakma:17:)

Herkese selam..
Bahçeci Fulya'da 2.kez negatif sonucumu aldım maalesef 6 Eylül'de...
Doktorumuz çok ümit verdiğinden ,bukez çok daha büyük oldu üzüntümüz eşimle..
Tam vageçmiştim....dostlar ,erkadaşlar zorla Memorial Şişli'den randevu aldılar benim adıma..
Kısmetse 15.Eylül.C.tesi günü öngörüşmem var Nur DOKUZEYLÜL'le..
Geçen gün bir bayan geldi İşbankasında çalışıyor,bizim bankaya transfer olmak için görüşmeye,o anlattı...
Başka merkezlerde denemiş olmamış,Okmeydanı/Memorial Nur Hanımla bir kız/bir erkek evlatlarına kavuşmuş,o anlattı ben ağlamamak için zor tuttum kendimi,hep gözlerim dolarak dinledim...36 yaşında...
ben 43 yaşımdayım.
metabolizma/yumurta ve rahim yaşım 35 miş...
evlendiğim gün hamile kaldım,ancak benim sağlık problemim nedeniyle oğlumdan ağlaya ağlaya ayrıldım,vedalaştık..
bir daha da olmadı..
2010 Bahçeci tüp denemesi:negatif
2012 Bahçeci tüp denemesi:negatif..
çok üzgünüm...
12 yumurtam dondurulmuştu.2 si transfer edildi,4.gün embriyosuydu.11 ve 7 hücreliydiler...
bizimki:sebebi belirsiz intertifilite..
sizle memnun musunuz memorialden?
önerir misiniz?
sizce şansım var mı?
anne olabilecek miyim?
yoksa 2 negatif ve yaşım nedeniyle boşuna mı uğraşıp,çırpınmalarım?
gerçekçi yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
eşimle umut etmekten bile yorulduk artık...
herkes,herşey o kadar ağır geliyor ki?
çocuk sesleri,hamile anneler hepsi beni çok üzüyor?
neden diyorum,neden benim de olmuyor?
sevgiyle kalın..
bilseniz bu kaçıncı sabah 5 nöbetlerim yıllardır..
aniden kalkıyorum bu geceki gibi saat 3,5' ta ...sonra uyuyabilirsen uyu...
internette çare aramalar,umut aramalar..
uykusuz ve umutsuz gözlerle işe gidişim..
sizlerle paylaşma ve görüşlerinizi almak istedim.
dileyen herkes anne olsun inşallah.
kimsenin kucağı boş,çok sevdiği eşiyle yuvası ıssız kalmasın...

Senin kaygılarını çok iyi anlıyorum sevgili kanbar ama lütfen kendini bu kadar strese sokma... ben de 40 yaşındayım ve hala umudum var.İnançlarım gereği rabbime sığınıyorum ve onun "ol" demesi için dua ediyorum.Gittiğin merkez ve seçtiğin doktor benimkiyle aynı.Bundan önceki denemem de orada olmasına ve olumsuz sonuçlanmasına rağmen ben 4. deneme için yine orayı tercih ettim.Çünkü insanın aklında soru işaretleri bırakmıyorlar, oradaki hiçbir doktor veya hemşire ulaşılmaz değil.Bazen doktoruma cep telefonunda ulaşamasam bile merkezdeki arkadaşlar doktoru haberdar ediyorlar ve bana ulaşmasını sağlıyorlar.Elbette ki bu işler pahalı ama en azından pahalı olup da ilgisiz veya saygısız değiller.Rabbim inşallah umutlarımızı, emeklerimizi boşa çıkarmaz...

Arkadaşlar Allahın izniyle sorunsuz bir şekilde transferimiz gerçekleşti. Dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler hepinize.

kızlar gunaydın.kızı uyutup geldım .hepınıze dua edıyorum tedavıdekılere allah yuzunuyu kara cıkarmasın.hamıle olanlarda hepınız bıran once saglıkla alın evlatlarınızı kucagınıza.ben kızıma her baktıgımda aglıyorum.:emir_bebek::nazar:

Back
X