• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım bu arada hiç nakit indirimi yapmıyorlar
Sadece ön görüşmeye gittiğinde hani 210 lira muayene ücreti alınıyor ya
İşte onu düşüyorlar sadece:1:

Canım aynen bendede kromozom bozukluğu var pgt şart
Allahtanki böyle bir yöntem bulunmuş ne yapardık sonra bende 2 düşük yaptım
Araştırıldı işte malesef bu bulundu amaaan bakma güzelim sen o doktorlara
Allah başımızdan eksik etmesin ama bazıları abartıyor hakikaten
Yolumuz zorlu ve uzun bizim gibiler için ilk tedavide olacak diye bir şey yok
Öncelikle bunu kabullenmen lazım canım
Allah yar ve yardımcımız olsun
Bu arada pgt'de en iyisi memorıal deniliyor

aynen oyle ben hep derdım kı bekarken evlenıyımmm ılk ısım cocuk yapmakk , allahın gcune gıttı demekkı bu soledıklerım 2 senedır bir fııl ugrasıyoruz cocuk için her dusuk degerlı pozıtıf sonuca umut bagladık sonunda hep kahroldum ama rabbım beterınden saklasın yıne de şansımız var..ben kendımı alıstırdım bu konu da ılkı olmaz ıkıncısı tutar kısmet dıye.. ama boyle bı sonuc beklemıyordum oyuzden bu benım ıcın bıraz yıkım oldu mide bulantıları kusmalar başladı.. bide solemesı ayıp esımın aılesınden hıc destek fln da gelmıyor tamamıyle bızım kenarda kosede olanlarla yaptırıcaz bu ıslemlerı oyusden bıraz sıkıntı basıyor benı..

aynen oyle ben hep derdım kı bekarken evlenıyımmm ılk ısım cocuk yapmakk , allahın gcune gıttı demekkı bu soledıklerım 2 senedır bir fııl ugrasıyoruz cocuk için her dusuk degerlı pozıtıf sonuca umut bagladık sonunda hep kahroldum ama rabbım beterınden saklasın yıne de şansımız var..ben kendımı alıstırdım bu konu da ılkı olmaz ıkıncısı tutar kısmet dıye.. ama boyle bı sonuc beklemıyordum oyuzden bu benım ıcın bıraz yıkım oldu mide bulantıları kusmalar başladı.. bide solemesı ayıp esımın aılesınden hıc destek fln da gelmıyor tamamıyle bızım kenarda kosede olanlarla yaptırıcaz bu ıslemlerı oyusden bıraz sıkıntı basıyor benı..

Ay canım boşver kimseye muhtaç olmamak en güzeli
Biz söylemedik bile k.validemgile hiç çekemem o kadının her gün dırdırını valla
Tabi ne umutlarla başlıyor insan maddi manevi her şeyimizi ortaya koyuyoruz
Her şeyden geçtim canımı koyuyoruz ortaya
Canım tedaviye başlayacağınız için mi miden bulanıyo orasını anlamadım
Yani stres yapmana gerek yok her şeyi akışına bırak allah yardım ediyor inan bana
Sen ona güven ona sığın:16:

Canım bu arada hiç nakit indirimi yapmıyorlar
Sadece ön görüşmeye gittiğinde hani 210 lira muayene ücreti alınıyor ya
İşte onu düşüyorlar sadece:1:

eskı yazılanları okuyorumda kızlar yazmıslar ındırım yaptılar 1900 eurodan 1500-1400 e dustuler dıye..
acaba çider e uye olup mu yaptırıyolar bu ındırımı
bıde ılaclardadamı yapmadılar sana merve ındırım

Ay canım boşver kimseye muhtaç olmamak en güzeli
Biz söylemedik bile k.validemgile hiç çekemem o kadının her gün dırdırını valla
Tabi ne umutlarla başlıyor insan maddi manevi her şeyimizi ortaya koyuyoruz
Her şeyden geçtim canımı koyuyoruz ortaya
Canım tedaviye başlayacağınız için mi miden bulanıyo orasını anlamadım
Yani stres yapmana gerek yok her şeyi akışına bırak allah yardım ediyor inan bana
Sen ona güven ona sığın:16:

tabı canım bende cekemem bakışlarını laf sokmalarını fln ..ama ınsan destek beklıyor gene ufak tefek..
tabıkı de canımızı ortaya koyuyoruz kolay ıslemlerden gecmıcez stres sarıyor bıraz nasıl gecırıcez gunlerı dıye.. bıde ben anadolu yakasında oturuyorum avrupa yakasına gıt gel hepsını dusunuyorum da gerçi cocuk yolunde hersey mübah :)
sende mi şişli memorial da basladın tedavıye ??

Herkese selam..
Bahçeci Fulya'da 2.kez negatif sonucumu aldım maalesef 6 Eylül'de...
Doktorumuz çok ümit verdiğinden ,bukez çok daha büyük oldu üzüntümüz eşimle..
Tam vageçmiştim....dostlar ,erkadaşlar zorla Memorial Şişli'den randevu aldılar benim adıma..
Kısmetse 15.Eylül.C.tesi günü öngörüşmem var Nur DOKUZEYLÜL'le..
Geçen gün bir bayan geldi İşbankasında çalışıyor,bizim bankaya transfer olmak için görüşmeye,o anlattı...
Başka merkezlerde denemiş olmamış,Okmeydanı/Memorial Nur Hanımla bir kız/bir erkek evlatlarına kavuşmuş,o anlattı ben ağlamamak için zor tuttum kendimi,hep gözlerim dolarak dinledim...36 yaşında...
ben 43 yaşımdayım.
metabolizma/yumurta ve rahim yaşım 35 miş...
evlendiğim gün hamile kaldım,ancak benim sağlık problemim nedeniyle oğlumdan ağlaya ağlaya ayrıldım,vedalaştık..
bir daha da olmadı..
2010 Bahçeci tüp denemesi:negatif
2012 Bahçeci tüp denemesi:negatif..
çok üzgünüm...
12 yumurtam dondurulmuştu.2 si transfer edildi,4.gün embriyosuydu.11 ve 7 hücreliydiler...
bizimki:sebebi belirsiz intertifilite..
sizle memnun musunuz memorialden?
önerir misiniz?
sizce şansım var mı?
anne olabilecek miyim?
yoksa 2 negatif ve yaşım nedeniyle boşuna mı uğraşıp,çırpınmalarım?
gerçekçi yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
eşimle umut etmekten bile yorulduk artık...
herkes,herşey o kadar ağır geliyor ki?
çocuk sesleri,hamile anneler hepsi beni çok üzüyor?
neden diyorum,neden benim de olmuyor?
sevgiyle kalın..
bilseniz bu kaçıncı sabah 5 nöbetlerim yıllardır..
aniden kalkıyorum bu geceki gibi saat 3,5' ta ...sonra uyuyabilirsen uyu...
internette çare aramalar,umut aramalar..
uykusuz ve umutsuz gözlerle işe gidişim..
sizlerle paylaşma ve görüşlerinizi almak istedim.
dileyen herkes anne olsun inşallah.
kimsenin kucağı boş,çok sevdiği eşiyle yuvası ıssız kalmasın...

kanbar öncelikle lütfen pozitif düşün...
50-55 yaşında tüp bebek ile anne olanlar var...senin yumurtalık yaşın ise 35...
Memorial'ı ben de çok araştırdım ve dün Ataşehir Memorial'da tedavim başladı, ilk iğnemi vuruldum...
Aslında Memorial Şişli ile ilgili çok iyi yorumlar var nette...
Fakat ben evime ve işime yakın olduğu için Ataşehir hastanesini seçtim...
Benim kadın doğum doktorum bana aslında bu işte en iyisi Amerikan hastanesi Bülent Bey dedi.
Fakat bu işlemler sırasında stres te çok önemli, trafikte stres yaşamaman için Anadolu yakasında Memorial'ı önerebilirim dedi...
Ona güvendiğim ve inandığım için burada tedavime başladım...
Umarım iyi sonuçlar alırım, sana ve diğer arkadaşlara umut olur...

kanbar öncelikle lütfen pozitif düşün...
50-55 yaşında tüp bebek ile anne olanlar var...senin yumurtalık yaşın ise 35...
Memorial'ı ben de çok araştırdım ve dün Ataşehir Memorial'da tedavim başladı, ilk iğnemi vuruldum...
Aslında Memorial Şişli ile ilgili çok iyi yorumlar var nette...
Fakat ben evime ve işime yakın olduğu için Ataşehir hastanesini seçtim...
Benim kadın doğum doktorum bana aslında bu işte en iyisi Amerikan hastanesi Bülent Bey dedi.
Fakat bu işlemler sırasında stres te çok önemli, trafikte stres yaşamaman için Anadolu yakasında Memorial'ı önerebilirim dedi...
Ona güvendiğim ve inandığım için burada tedavime başladım...
Umarım iyi sonuçlar alırım, sana ve diğer arkadaşlara umut olur...

Canım teşekkürler..
Ama benim yaşımda ve 2 negatif alınca , ve evlenir evlenmez hamile kalıp oğluma hamileyken bağısaklardaki tümörle ilgili operasyon nedeniyle sapasağlam oğlumu aldıklarından çok kırılganım,çok çabuk umutsuzluk çalıyor kapımızı eşimle..,
İnşallah memorial umudum olur bitanem...
tedavi sürecini paylaşalım bitanem,teşekkürler yazdıkların için...
Allah seni de beni de evladımıza kavuştursun hayırlısıyla..

Canım teşekkürler..
Ama benim yaşımda ve 2 negatif alınca , ve evlenir evlenmez hamile kalıp oğluma hamileyken bağısaklardaki tümörle ilgili operasyon nedeniyle sapasağlam oğlumu aldıklarından çok kırılganım,çok çabuk umutsuzluk çalıyor kapımızı eşimle..,
İnşallah memorial umudum olur bitanem...
tedavi sürecini paylaşalım bitanem,teşekkürler yazdıkların için...
Allah seni de beni de evladımıza kavuştursun hayırlısıyla..

Evet canım okudum oğulcuğundan koparılmanı ve çok üzüldüm ama senin sağlığın her şeyden önemli... en doğrusu yapılmış bence...
Memorial eminim hepimiz için yeni hayatlarımıza açılan bir kapı olacak...
Kırılganlığı, umutsuzluğu bir kenara bırak ve kendini tedaviye hazırla lütfen...
Ben mesala regl olduğum an sigara içmeyi bıraktım, kahve de yumurtalık gelişimine iyi gelmiyor diye içmiyorum ( en sevdiğim ikiliydi:)
şimdi bir de transferden sonra hamile kalacağımı ve kendimi yormamam gerektiğini düşünerek detaylı ev temizliğine giriştim...
Bebeklerimin hayırlısını hayırlı zamanda ve sağlıklı diliyorum Allah'tan, ama biz de tabi beynimizi ruhumuzu hamile kalacakmışız gibi hazırlamalıyız...

Evet canım okudum oğulcuğundan koparılmanı ve çok üzüldüm ama senin sağlığın her şeyden önemli... en doğrusu yapılmış bence...
Memorial eminim hepimiz için yeni hayatlarımıza açılan bir kapı olacak...
Kırılganlığı, umutsuzluğu bir kenara bırak ve kendini tedaviye hazırla lütfen...
Ben mesala regl olduğum an sigara içmeyi bıraktım, kahve de yumurtalık gelişimine iyi gelmiyor diye içmiyorum ( en sevdiğim ikiliydi:)
şimdi bir de transferden sonra hamile kalacağımı ve kendimi yormamam gerektiğini düşünerek detaylı ev temizliğine giriştim...
Bebeklerimin hayırlısını hayırlı zamanda ve sağlıklı diliyorum Allah'tan, ama biz de tabi beynimizi ruhumuzu hamile kalacakmışız gibi hazırlamalıyız...

Canım sigara hiç içmedim ,ama sabah bir sade kahvemden ilk 2 deneme hariç vazgeçemedim..
şimdi de yeni kapattım..
negatiften sonra başladım içmeye,ama senin yazdığını okuyunca kendimi suçlu hissettim,tek zevkim bu,ama haklısın içmemem lazım..:111:
ben 2.sinde her açıdan hazırdım canım,dualar,inanç ama olmadı...
yine de çok istiyorum her kadın gibi tüm kalbimle...:84:

canım sigara hiç içmedim ,ama sabah bir sade kahvemden ilk 2 deneme hariç vazgeçemedim..
şimdi de yeni kapattım..
Negatiften sonra başladım içmeye,ama senin yazdığını okuyunca kendimi suçlu hissettim,tek zevkim bu,ama haklısın içmemem lazım..:111:
Ben 2.sinde her açıdan hazırdım canım,dualar,inanç ama olmadı...
Yine de çok istiyorum her kadın gibi tüm kalbimle...:84:

inşallah bu denemende memorial de kavuşacaksın bebişine canım arkadaşım

inşallah bu denemende memorial de kavuşacaksın bebişine canım arkadaşım

canım inşallah...
Nur Dokuzeylülle randevum var c.tesi günü...
hayırlısıyla olsun inşallah..
eşimle birbirimize sarılıp ağlamaktan yoruldum :43:
artık gülelim istiyorum canım arkadaşım...:64:

canım inşallah...
Nur Dokuzeylülle randevum var c.tesi günü...
hayırlısıyla olsun inşallah..
eşimle birbirimize sarılıp ağlamaktan yoruldum :43:
artık gülelim istiyorum canım arkadaşım...:64:

Canım topiğimize hoşgeldin :16: Eylül topiğinde de yazışmıştık hatırlarsın. Bence Memorial'ı seçmekle çok çok iyi bir tercih yapmışsın. Benim çevremde çok fazla doktor arkadaş var. Biyolog vs. Hepsi de Şişli Memorial dediler. Bu konuda en eski onlar. Ve laboratuvarları da çok iyi. Bu arada Nur Hanım benim doktorum. Kendisi dünya şekeri bir insan. Çok pozitif. Seni ve eşini çok rahatlatacaktır. Gerisi Allah'a kalmış... Bol şans dilerim tatlım. Allah yardımcımız olsun. Gelişmeleri yaz bize...:16:

Son düzenleme:
dualarım seninle canımmm.

canım çok sağol bitanem...

Canım topiğimize hoşgeldin :16: Eylül topiğinde de yazışmıştık hatırlarsın. Bence Memorial'ı seçmekle çok çok iyi bir tercih yapmışsın. Benim çevremde çok fazla doktor arkadaş var. Biyolog vs. Hepsi de Şişli Memorial dediler. Bu konuda en eski onlar. Ve laboratuvarları da çok iyi. Bu arada Nur Hanım benim doktorum. Kendisi dünya şekeri bir insan. Çok pozitif. Seni ve eşini çok rahatlatacaktır. Gerisi Allah'a kalmış... Bol şans dilerim tatlım. Allah yardımcımız olsun. Gelişmeleri yaz bize...:16:

Teşekkür ederim ,çok sevindim,hep Nur Hn.la ilgili olumlu şeyler duyuyorum ,ne güzel...
Ben de araştırdım,hep Şişli/Memoriala çıktı yollar,hep olumlu şeyler duydum...
Demek sen de memnunsun Nur Hn.dan..
Tabii onlar ellerinden geleni yapıyorlar,gerisi Rabbimin nasip etmesine bağlı,inşallah eder canım.
Bu arada seni hatırlıyorum,süreçten haberdar ederim canım..

dualarım seninle canımmm.

canım çok sağol bitanem...

Teşekkür ederim ,çok sevindim,hep Nur Hn.la ilgili olumlu şeyler duyuyorum ,ne güzel...
Ben de araştırdım,hep Şişli/Memoriala çıktı yollar,hep olumlu şeyler duydum...
Demek sen de memnunsun Nur Hn.dan..
Tabii onlar ellerinden geleni yapıyorlar,gerisi Rabbimin nasip etmesine bağlı,inşallah eder canım.
Bu arada seni hatırlıyorum,süreçten haberdar ederim canım..

Selam kızlar
bugun doktor a gittik.. :nazar::nazar:Kese gorundu cok sukur:nazar::nazar: haftaya da kalp atışını duyarız dedi Allah izniyle ama bir sorun çıktı kesenin arka tarafındfa kanama var dedi. Zaten bir gün once de iç çamaşırımda lekelenme oldu:((( doktor kanaman olursa hastaneye yatıracağız dedi:43::43::43:
Dinlenmelisin yorulmuşsun dedi..
Zaten bi kaç gundur maalesef çok ayakta kaldım ve yorumdum iş yerinde ..galiba ondan oldu:43::43:
Amaaa napican ki özel sektörde çalışıyorum kimse dinlemiyor ki , anlamamıyor ki senin durumunu:43::43:
Dr Nur hanım a mail attim durumla ilgili..
Artık hayirlisi:43:
Tebrik ederim.Masallah saglikla devam eder insallah.Rahim ici kanamalar icin bol istirahat sart..

Bugün opum oldu sorunsuz bir şekilde atlattık çok şükür
Karın ağrım hala geçmedi neden acaba
Bide yarın sabah embriyolog kaçta arar acaba meraktayım:52:

Hayirli olsun..Gelisimi geriden gelen yumurtalar toplanmamis, onlar agri yapiyor olabilir..,

Herkese selam..
Bahçeci Fulya'da 2.kez negatif sonucumu aldım maalesef 6 Eylül'de...
Doktorumuz çok ümit verdiğinden ,bukez çok daha büyük oldu üzüntümüz eşimle..
Tam vageçmiştim....dostlar ,erkadaşlar zorla Memorial Şişli'den randevu aldılar benim adıma..
Kısmetse 15.Eylül.C.tesi günü öngörüşmem var Nur DOKUZEYLÜL'le..
Geçen gün bir bayan geldi İşbankasında çalışıyor,bizim bankaya transfer olmak için görüşmeye,o anlattı...
Başka merkezlerde denemiş olmamış,Okmeydanı/Memorial Nur Hanımla bir kız/bir erkek evlatlarına kavuşmuş,o anlattı ben ağlamamak için zor tuttum kendimi,hep gözlerim dolarak dinledim...36 yaşında...
ben 43 yaşımdayım.
metabolizma/yumurta ve rahim yaşım 35 miş...
evlendiğim gün hamile kaldım,ancak benim sağlık problemim nedeniyle oğlumdan ağlaya ağlaya ayrıldım,vedalaştık..
bir daha da olmadı..
2010 Bahçeci tüp denemesi:negatif
2012 Bahçeci tüp denemesi:negatif..
çok üzgünüm...
12 yumurtam dondurulmuştu.2 si transfer edildi,4.gün embriyosuydu.11 ve 7 hücreliydiler...
bizimki:sebebi belirsiz intertifilite..
sizle memnun musunuz memorialden?
önerir misiniz?
sizce şansım var mı?
anne olabilecek miyim?
yoksa 2 negatif ve yaşım nedeniyle boşuna mı uğraşıp,çırpınmalarım?
gerçekçi yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
eşimle umut etmekten bile yorulduk artık...
herkes,herşey o kadar ağır geliyor ki?
çocuk sesleri,hamile anneler hepsi beni çok üzüyor?
neden diyorum,neden benim de olmuyor?
sevgiyle kalın..
bilseniz bu kaçıncı sabah 5 nöbetlerim yıllardır..
aniden kalkıyorum bu geceki gibi saat 3,5' ta ...sonra uyuyabilirsen uyu...
internette çare aramalar,umut aramalar..
uykusuz ve umutsuz gözlerle işe gidişim..
sizlerle paylaşma ve görüşlerinizi almak istedim.
dileyen herkes anne olsun inşallah.
kimsenin kucağı boş,çok sevdiği eşiyle yuvası ıssız kalmasın...

Neden anne olamayasin,ne mucizeler oluyor 50 li yaslar da..40 li yaslarda gebe kalan cok..el-muallim abla hemde ucuzleri var,Nil v.s..
Yas konusuna takilma yumurta sayin guzelmisti..Gecmiste kendiliginden olusan bir gebelik(kac sene gecti?)demekki yumurtalik sperm rezervi de iyi..Anne baba ozlemi, sevgiside tam..ee neden olmasin ki ..Tupbebekte doktorlar kadar ekipte onemli..Memorial ekip halinde doktorundan,laboratuvarindan,calisanlarina kadar hepsi isini iyi yapiyor,tedaviye basladiginda merkezin diger merkezlerden farkini anlayacaksin..Gecmisi,onceki denemelerini unut..Yeni umutla memorial'in kapisindan gir..Nur hnm durumunu acik ve net sekilde anlatacaktir.....Merkez insan somurmez..hakki olan parayi alir ,olacaksa yapilir der durum iyi degilse para icin seni somurmez.
Bende ilk 2 denememi baska merkezde yaptirdim, memorial'a gidince gercek anlamada tup bebek yaptirdigimi hissettim..
Bir de daha onceki gebelikte kurtajla mi sonladirildi?kurtaj sonrasi rahimde bozulmalar olabiliyor,bu da gebeligi engelleyebiliyor.Bu tedavinde daha dikkatli olunacaktir..oncesinde rahim filmi,histeroskobi isteyebilirler..
Bana da senelerce sebepsiz infertilite denilmisti oysa ki sebebi varmis..Semra hnm buldu.
oncelik senin ve esinin sagligi..Sizler saglikli olasiniz ki saglikli bebekler dunyaya getiresiniz,birlikte uzun seneler yasayabilesiniz.
gec degil,durumun kotu degil lutfen gecmisi cok dusunmeden umutla basla tedavine...
Biraz kopuk yazdim kusura bakma..acil yazinca boyle..

saol canım arkadaşım
kokoci hayirli olsunnn..Dualarim sizlerle..

Sayfalar birikmis cok gerilere bakamadim...
Incim,akasyacim,bh,silgi:))umutege,mustuba,kekyiyelim...ne kadar kalabalik olmus topigimiz ,kimseyi atlamak istemem..herkes ,bebisler,hamisler nasilsiniz?
Vaktim az sayfalar hizla ilerliyor..

Back
X