• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam kızlarr nasılsınızz
ben 1 haftadır tatildeydim uğrayamadım pazartesi iş başı yaptım işleri toparlayıp ancak gelebildim
nasıl gidiyor kimler başladı tedaviye sonuç alanlar varmı esmerim ne durumda

kızlar size bişi sorucam beni adetlerim düzenli değildir en son ağıstos 11 regl oldum bu ayı beklerken 4 eylülde çok az pembe kahve leke geldi kesildi birdaha gelmedi 14 eylülde regl olmayı bekliyordum gelen giden yok üzülsümmi sevinsenmi bilemedim yine hüsrana uğramaktan korkuyorum bakalım bu akşam eşim test alıcak ama ben korkuyorummm:18:

Selam canım.
Esmerim, Yasemin ve Canan var test sonucu bekleyenler.
Hadi hayırlısı. O pembe leke yerleşme şeysi olmasın :16: İnşaallah güzel haberini yazarsın buraya.

Selam canım.
Esmerim, Yasemin ve Canan var test sonucu bekleyenler.
Hadi hayırlısı. O pembe leke yerleşme şeysi olmasın :16: İnşaallah güzel haberini yazarsın buraya.

ohh maşallah inşallah hepsinden güzel haberler alırız allahın izniyle rabbim hepimizin hasretini dindirsinn

incimmm canım inşallah hayırlı haberdir dicem ama bir tarafım buruk yine kist falandır heveslenme diyorr hayırlsını diliyorum mevlamdan bekliyip görücez daha öncede böle olmuştu leke ile ile başlayıp sonra devam etmişti ertesi gün ama bu sefer kesildi
rabbim hepimizin hakkında en hayırlsıını en güzelini nasip etsin

sen nasılsın incimmm nasıl gidiyor ekimde başlıcaktın dimi sende yalnış hatırlamıyorsam

ohh maşallah inşallah hepsinden güzel haberler alırız allahın izniyle rabbim hepimizin hasretini dindirsinn

incimmm canım inşallah hayırlı haberdir dicem ama bir tarafım buruk yine kist falandır heveslenme diyorr hayırlsını diliyorum mevlamdan bekliyip görücez daha öncede böle olmuştu leke ile ile başlayıp sonra devam etmişti ertesi gün ama bu sefer kesildi
rabbim hepimizin hakkında en hayırlsıını en güzelini nasip etsin

sen nasılsın incimmm nasıl gidiyor ekimde başlıcaktın dimi sende yalnış hatırlamıyorsam

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım. İnşaallah bebek belirtisidir ama değilse de lütfen üzülme. Hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını bilmiyoruz.
Çok şükür iyiyim. Kasıma attık canım. Biraz geç olacak ama ne yapalım.

selam kızlarr nasılsınızz
ben 1 haftadır tatildeydim uğrayamadım pazartesi iş başı yaptım işleri toparlayıp ancak gelebildim
nasıl gidiyor kimler başladı tedaviye sonuç alanlar varmı esmerim ne durumda

kızlar size bişi sorucam beni adetlerim düzenli değildir en son ağıstos 11 regl oldum bu ayı beklerken 4 eylülde çok az pembe kahve leke geldi kesildi birdaha gelmedi 14 eylülde regl olmayı bekliyordum gelen giden yok üzülsümmi sevinsenmi bilemedim yine hüsrana uğramaktan korkuyorum bakalım bu akşam eşim test alıcak ama ben korkuyorummm:18:

canım ya senin adına çok heyecanlandım şimdi. İnşallah bebişin seninledir. Dualarım bebek isteyen herkesle beraber inşallah. Bizde sonuç bekliyoruz rabbim hepiimizin yüzünü güldürsün inşallah

incicim buralardayım canım.bende bi değişiklik yok.evde oturup bebişi büyütüyorum:)))sen nasılsın canım.kasım ayı sana uğur getirsin inşallah.bende kışın denemiştim.sonumuz benzer inşallah canım.

bebek istiyoruz canım merhaba.henüz hazırlıklar tamam değil canım.badabacım önümüzdeki hafta gelicek.bebek odasını almaya da istanbula gimemiz lazım.çok iş var daha anlıycan.bitek kıyafetleri tamam onun haricinde herşey önümüzdeki haftayı bekliyor.sen nasılsın canım.oğluşun nasıl.

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım. İnşaallah bebek belirtisidir ama değilse de lütfen üzülme. Hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını bilmiyoruz.
Çok şükür iyiyim. Kasıma attık canım. Biraz geç olacak ama ne yapalım.
aminn canım allah razı olsun ister istemez oluyor burukluk tatlım ama çabuk toaprlıyorum herşey allahtan diyerek
iyi olmana sevindim geç osun güç olmasın incim hayırlı uğurlu olur inşallah
allahtan bişi olmazsa bizde kasımda başlıcaz

canım ya senin adına çok heyecanlandım şimdi. İnşallah bebişin seninledir. Dualarım bebek isteyen herkesle beraber inşallah. Bizde sonuç bekliyoruz rabbim hepiimizin yüzünü güldürsün inşallah
yasemincim sağol canım bende heycanlıyım ama ister istemez korkular ağır basıyor hayırlısı diyelim
rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım inşallah miniğin seninledir aminnnn

bebek istiyoruz canım merhaba.henüz hazırlıklar tamam değil canım.badabacım önümüzdeki hafta gelicek.bebek odasını almaya da istanbula gimemiz lazım.çok iş var daha anlıycan.bitek kıyafetleri tamam onun haricinde herşey önümüzdeki haftayı bekliyor.sen nasılsın canım.oğluşun nasıl.

bhcim sen ve bebişin iyi olunda hayırlsııyla hepsi olur :nazar:

Merhaba Semra. Tedavi ücreti 2000 euro. İlaçlar da 1000-2000 lira arası değişiyor. Donmuş ücreti ya 1500 euro ya da dolar tam emin değilim :26: Memorial'ın çağrı merkezini arayıp fiyatlar hakkında bilgi alabilir, dondurulmuş embriyoların getirilip getirilemeyeceğini öğrenebilirsin. Allah yardımcın olsun.

canım biz daha yeni sorduk dondurulmuş transfer ücreti 650 euro. şimdilikte ilaçlara 20 lira falan verdik. transfere kadar ilaç parası ne olur bilemem.

biz genetik testi istanbul labaratuar da 200 liraya yaptırmıştık.zeynep kamil de de ücretsizmiş kızlardan öğrendiğime göre. diğer butun hormon testleride devlet hastanelerinde yapılıyor zaten. muayeneler kan testleri hep 2000 euro luk paketin içinde canım. bize de 2000 euro artı 1500 lira ilaçlar tutmuştu.

pekı canım bısey daha sorucam kızlar yazmıs mesela orda yapılan kan testlerı her gıtmende 200-300 tutuyordu.
kafam karıstı ıyıcene.
o 2000 euronun ıcınde detaylı olarak neler var benı ıyıcene aydınlatırsan cok cok sevınırım..
bıde mesela pgt 2 saglıklı embrıyo transferı yapılacak onun herbırı ıcın 350 dolar mı alınıo bu sistem nasıl yürüyor??

pekı canım bısey daha sorucam kızlar yazmıs mesela orda yapılan kan testlerı her gıtmende 200-300 tutuyordu.
kafam karıstı ıyıcene.
o 2000 euronun ıcınde detaylı olarak neler var benı ıyıcene aydınlatırsan cok cok sevınırım..
bıde mesela pgt 2 saglıklı embrıyo transferı yapılacak onun herbırı ıcın 350 dolar mı alınıo bu sistem nasıl yürüyor??

2000 euronun içinde standart var.. Nedir mesela, Merkez seni hemen hemen her gun muayeneye çağırıyor... Yumurta toplama işlemi sırasında uyutuyorlar... Uyandığında kendini özel odan da buluyorsun kahvaltı ya da herneyse onu veriyorlar...Yumurta takibin yapılıyor(büyümüş mü büyümemiş mi) hergün kan tahlilin yapılıyor... Transfer sonrası da seni özel odana çıkartıyor.. 2 saate yakın orada yatıyorsun..
Mesela 3 tane iyi kalite de yumoş döllendi diyelim sana iki tanesini koysa da 2000 euro alıyor 1 tanesini koysa da 2000 euro alıyor..
Hatta ben sordum orada ki gorevlilere 'transferr işlemi gerçekleşemezse para iadesi yapıyor musunuz'' diye ''Evet o işlem yapılmazsa geri iade ediyoruz o işlemin parasını dedi.. O işlem de ne kadardır bilgim yok... ( 2000 euro karşılığında sana ne kadar hizmet verebileceklerini ayrıntılarıyla yazdım ayrıntı istedin diye:40:)

Para işlemine gelince bizden ilkin 650 euro aldılar... Transfer günü geri kalanını aldılar..
ondan sonra sen sağ ben selamet olmadık tabi... Ben şu an :nazar::nazar::nazar::nazar:hamileyim:nazar::nazar::nazar: hala ve hala doktoruma her seyi danışıyorum.. Hizmetlerine devam ediyorlar... Allah razı olsun

kafam karıstı ıyıcene.

heaaa bu arada tedaviye başlamadan önce senden pek çok test istiyorlar (hormonal) bu testleri orada yaptırmak istersen tabi ki 200 -300 tl isterler.. Bizden istenen testleri orada yaptırmak istedik tedaviye başlamadan önce850 tl istediler.. Bende orda yaptırmadım devlet hastanesinde yaptırdım canım...

Allah işini gücünü rast getirsin...

herkese iyi akşamlar

bayanlar ne yapacagımı şaşırdım şubat ayında fsh 12 ölçüldü o zaman henüz evli degildim haziranda evlendim 20 günde bir adet olunca koştura koştura doktora gittim fsh 16 olmuş doktor tüp bebek dedi ve dhea verdi ben bunun yanında hayıt suyu içtim bu ay öçtürdügümde fsh 36 dünya sanki tepeme yıkıldı bu hormonun sinirle alakası varmıdır bilmiyorum ama bu ay dehşet derecede sinirliydim neyse bugün doktor fsh 36 amh 0,87 yumurtalıklarım zayıf ve tüp bebek ist yaşayan ve büyüyen ben şimdi afyonda oturuyorum ve burda tüp bebek yapılacak yer bir tane onunla ilgilide iyi yorumlar okumadım ve ist gelmeyi düşünüyorum herkes memorial semra hanım diyor ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem konusunda en ufak bir bilgim yok eşim işi dolayısıyla yanımda gelmesinin imkanı yok ancak hafta sonları gelebilir burda işlem yaptıranlar bana yardımcı olursanız cokkkkkkkkkkk sevinirim offff allahım isyanlardayımmm

herkese iyi akşamlar

bayanlar ne yapacagımı şaşırdım şubat ayında fsh 12 ölçüldü o zaman henüz evli degildim haziranda evlendim 20 günde bir adet olunca koştura koştura doktora gittim fsh 16 olmuş doktor tüp bebek dedi ve dhea verdi ben bunun yanında hayıt suyu içtim bu ay öçtürdügümde fsh 36 dünya sanki tepeme yıkıldı bu hormonun sinirle alakası varmıdır bilmiyorum ama bu ay dehşet derecede sinirliydim neyse bugün doktor fsh 36 amh 0,87 yumurtalıklarım zayıf ve tüp bebek ist yaşayan ve büyüyen ben şimdi afyonda oturuyorum ve burda tüp bebek yapılacak yer bir tane onunla ilgilide iyi yorumlar okumadım ve ist gelmeyi düşünüyorum herkes memorial semra hanım diyor ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem konusunda en ufak bir bilgim yok eşim işi dolayısıyla yanımda gelmesinin imkanı yok ancak hafta sonları gelebilir burda işlem yaptıranlar bana yardımcı olursanız cokkkkkkkkkkk sevinirim offff allahım isyanlardayımmm

Nurancığım slm ;

Tüp bebek tedavisine adetin ikinci ya da üçüncü günü başlıyorsun. Ama bence sen bir randevu al. önce ön görüşmeye git. Ön görüşmede muayene ve bazı tetkikler isteyecekler. Bu tetkiklerin sonucuna göre sana bir tedavi planı belirlerler. Ön görüşme için eşinin gelmesine gerek yok .Tedavi sırasında eşin yumurta toplama günü mutlaka yanında olmalı. Bir de tedavi öncesinde sperm analizi yapılması gerekiyor. Onun harici sürekli gelmesine gerek yok.

incicim buralardayım canım.bende bi değişiklik yok.evde oturup bebişi büyütüyorum:)))sen nasılsın canım.kasım ayı sana uğur getirsin inşallah.bende kışın denemiştim.sonumuz benzer inşallah canım.

Canım kaybolma merak ediyoruz :) Büyüsün kuzum :)
Çok şükür iyiyim. İnşaallah bhcim inşaallah. Dualarla ben de yavruma kavuşacağım inşaallah...

kafam karıstı ıyıcene.

Merhaba cayaz. Sana pgt topiğinde de yazmıştık görmedin sanırım. Grafiking arkadaşımız tedaviyle ilgili detayları vermiş. Pgt'ye gelince... Şişli Memorial'de tedavi olacaksan embriyo başına ücret ödüyorsun. Mesela tedavi sonucu 6 embriyon pgt'ye girdi. Fish yöntemi için (9 kromozoma bakılıyor) embriyo başına 150 euro, tüm kromozom analizi için embriyo başına 350 dolar ödüyorsun.

Nurancığım slm ;

Tüp bebek tedavisine adetin ikinci ya da üçüncü günü başlıyorsun. Ama bence sen bir randevu al. önce ön görüşmeye git. Ön görüşmede muayene ve bazı tetkikler isteyecekler. Bu tetkiklerin sonucuna göre sana bir tedavi planı belirlerler. Ön görüşme için eşinin gelmesine gerek yok .Tedavi sırasında eşin yumurta toplama günü mutlaka yanında olmalı. Bir de tedavi öncesinde sperm analizi yapılması gerekiyor. Onun harici sürekli gelmesine gerek yok.

tsk ederim ilgin ve yorumun için benim ümidim yok ama belki rabbim nasip ederde olur elimde daha önce yapılmış tetkikler var ama sanırım kendiler tekrar istiycek önerebilecegin bir doktor varmı

Back
X