• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tsk ederim ilgin ve yorumun için benim ümidim yok ama belki rabbim nasip ederde olur elimde daha önce yapılmış tetkikler var ama sanırım kendiler tekrar istiycek önerebilecegin bir doktor varmı

Ümitsiz olma asla. Bu işin büyük kısmı moral. Hep olumlu düşün. Bebeğinin doğduğunu hayal et:34: Memorial'da ekip olarak çalışıyorlar canım.Her doktor her hastadan haberdar oluyor. Benim doktorum Nur Dokuzeylül. çok memnunum kendisinden. Çok iyi biri. Bu arada yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için çeşitli kürler var. Onları da deneyebilirsin. Sitede bu konuda topikler var. Onları da incele. Allah yardımcın olsun. :16:

tsk ederim ilgin ve yorumun için benim ümidim yok ama belki rabbim nasip ederde olur elimde daha önce yapılmış tetkikler var ama sanırım kendiler tekrar istiycek önerebilecegin bir doktor varmı

Canım sen yinede yaptır testlerini şüphe kalmasın ona göre tedavi ve ilaç dozu uygulanır

Merhaba Nuran. Bu kadar karamsar olma. İnşaallah senin de nasibinde evlat sahibi olmak vardır. Akasyamın dediği gibi ön görüşme için randevu al. Ücretsiz oluyor hem de çok ilgileniyorlar. Tüm tahlil tetkiklerini yanında götür.

pekı canım bısey daha sorucam kızlar yazmıs mesela orda yapılan kan testlerı her gıtmende 200-300 tutuyordu.
kafam karıstı ıyıcene.
o 2000 euronun ıcınde detaylı olarak neler var benı ıyıcene aydınlatırsan cok cok sevınırım..
bıde mesela pgt 2 saglıklı embrıyo transferı yapılacak onun herbırı ıcın 350 dolar mı alınıo bu sistem nasıl yürüyor??

senden istenilen 2000 euro nun içinde tedaviye başladığın ilk gunden, gebelik testine kadar yapılan herşey var. her gun yapılan kan testleri, sonrasında yapılan muayeneler ve takıpler. yumurta toplama işlemi, transfer işlemi ve en son da bir defalık gebelik testi. hepsi bu 2000 euro luk paketin içinde.

dondurulmuşlarla yapılacak olan işlemde de muayene ve transfer ücreti olarak fix 650 euro alınıyor. Allah muhafaza dondurulmuşlarda çözum esnasında bi aksilik olursa transfer iptal ediliyor ve para verdiysen geri iade ediliyor.

birde her biri için 350 euro derken, her bir yumurta için mi demek istiyorsun? bildiğim kadarıyla transfer edilecek yumurta sayısı kaç olursa olsun fiyat 650 euro. birde memorial dolarla çalışmıyor canım

birde her biri için 350 euro derken, her bir yumurta için mi demek istiyorsun? bildiğim kadarıyla transfer edilecek yumurta sayısı kaç olursa olsun fiyat 650 euro. birde memorial dolarla çalışmıyor canım

Sevdacım cayaz pgt'yi yani genetik işlemi sormuş. Ona tedaviden ayrı ücret ödeniyor.

Merhaba cayaz. Sana pgt topiğinde de yazmıştık görmedin sanırım. Grafiking arkadaşımız tedaviyle ilgili detayları vermiş. Pgt'ye gelince... Şişli Memorial'de tedavi olacaksan embriyo başına ücret ödüyorsun. Mesela tedavi sonucu 6 embriyon pgt'ye girdi. Fish yöntemi için (9 kromozoma bakılıyor) embriyo başına 150 euro, tüm kromozom analizi için embriyo başına 350 dolar ödüyorsun.

aaa benım ondan haberim yoktu. peki nedir bu kromozom testi. bana da yapıldı mı acaba? genetik testle mi ilgili? ay benım kafam karıştı !!!!!

herkese iyi akşamlar

bayanlar ne yapacagımı şaşırdım şubat ayında fsh 12 ölçüldü o zaman henüz evli degildim haziranda evlendim 20 günde bir adet olunca koştura koştura doktora gittim fsh 16 olmuş doktor tüp bebek dedi ve dhea verdi ben bunun yanında hayıt suyu içtim bu ay öçtürdügümde fsh 36 dünya sanki tepeme yıkıldı bu hormonun sinirle alakası varmıdır bilmiyorum ama bu ay dehşet derecede sinirliydim neyse bugün doktor fsh 36 amh 0,87 yumurtalıklarım zayıf ve tüp bebek ist yaşayan ve büyüyen ben şimdi afyonda oturuyorum ve burda tüp bebek yapılacak yer bir tane onunla ilgilide iyi yorumlar okumadım ve ist gelmeyi düşünüyorum herkes memorial semra hanım diyor ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem konusunda en ufak bir bilgim yok eşim işi dolayısıyla yanımda gelmesinin imkanı yok ancak hafta sonları gelebilir burda işlem yaptıranlar bana yardımcı olursanız cokkkkkkkkkkk sevinirim offff allahım isyanlardayımmm

canım sen sadece bir doktora mı gittin? başka bir yere daha baktırsaydın??

aaa benım ondan haberim yoktu. peki nedir bu kromozom testi. bana da yapıldı mı acaba? genetik testle mi ilgili? ay benım kafam karıştı !!!!!

:) Canım pgt, kromozom sorunu olan veya genetik bir hastalığı olanlara yapılıyor. Tekrarlayan düşüklerde veya embriyonun tutunamaması durumlarında eşlere kromozom analizi yapılıyor.

Ümitsiz olma asla. Bu işin büyük kısmı moral. Hep olumlu düşün. Bebeğinin doğduğunu hayal et:34: Memorial'da ekip olarak çalışıyorlar canım.Her doktor her hastadan haberdar oluyor. Benim doktorum Nur Dokuzeylül. çok memnunum kendisinden. Çok iyi biri. Bu arada yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için çeşitli kürler var. Onları da deneyebilirsin. Sitede bu konuda topikler var. Onları da incele. Allah yardımcın olsun. :16:

aslında denedim bu kürleri cokta degil 10 güm falandır hayıt suyu içiyorum ama reglimden önce öle bir sinir harbi yaşadımki anlatamam 16 olan fsh 36 olmuş bu bugün beni dahada cok yıprattı bugün aslanpençesine başladım bakalım nasip diyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş rabbim bu sınavdan bizi müjdelerle cıkarır randevu talebinde bulundum semra hocadan bakalım dönücekler inş burda hepberaber müjdeli haberlerle birbirimizi sevindiririz

canım sen sadece bir doktora mı gittin? başka bir yere daha baktırsaydın??

tıp fakültesinde baktırdım kocatepede sonra akşam sonuca inanamadıgım için özel hastanede yaptırdım tıpda 36 cıktı özelde 31 gecen ay 16 idi ne olduda bukadar yükseldi anlamadım hoş hergün bögüre bögüre hiç durmadan aglıyorum neye yanıcagımı şaşırdım

tıp fakültesinde baktırdım kocatepede sonra akşam sonuca inanamadıgım için özel hastanede yaptırdım tıpda 36 cıktı özelde 31 gecen ay 16 idi ne olduda bukadar yükseldi anlamadım hoş hergün bögüre bögüre hiç durmadan aglıyorum neye yanıcagımı şaşırdım

Yapma böyle arkadaşım. Prolaktinin de tavan yapacak. Bir görüş bakalım Semra Hanım'la. Gün doğmadan neler doğar...

Adenes :3:

Kokoci :3:

belkide dediğin gibi stresın arttırmış olabilir. biliyorum ya insanı acaip geren durduk yere ağlatan işler bunlar. offfff. sürekli "rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bilhayır" de canım. rabbim zorlaştırma kolaylaştır demek. bide sürekli "lahavle vela kuvvete.." çek. içini ferahlatır. yardımı olu canım..

aslında denedim bu kürleri cokta degil 10 güm falandır hayıt suyu içiyorum ama reglimden önce öle bir sinir harbi yaşadımki anlatamam 16 olan fsh 36 olmuş bu bugün beni dahada cok yıprattı bugün aslanpençesine başladım bakalım nasip diyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş rabbim bu sınavdan bizi müjdelerle cıkarır randevu talebinde bulundum semra hocadan bakalım dönücekler inş burda hepberaber müjdeli haberlerle birbirimizi sevindiririz

nurancım bendede fsh yüksekliği var 29 yaşındayım henüz, bugün amh sonucumu aldım 0,40 çıkmış iyi değil tabiki fsh dan belliydi zaten bakalım pazartesi randevumu aldım nur hanımdan sonuçlarımı göstericem nolcak bilmiyorum artık hayırlısı dua edin arkadaşlar

herkese iyi akşamlar

bayanlar ne yapacagımı şaşırdım şubat ayında fsh 12 ölçüldü o zaman henüz evli degildim haziranda evlendim 20 günde bir adet olunca koştura koştura doktora gittim fsh 16 olmuş doktor tüp bebek dedi ve dhea verdi ben bunun yanında hayıt suyu içtim bu ay öçtürdügümde fsh 36 dünya sanki tepeme yıkıldı bu hormonun sinirle alakası varmıdır bilmiyorum ama bu ay dehşet derecede sinirliydim neyse bugün doktor fsh 36 amh 0,87 yumurtalıklarım zayıf ve tüp bebek ist yaşayan ve büyüyen ben şimdi afyonda oturuyorum ve burda tüp bebek yapılacak yer bir tane onunla ilgilide iyi yorumlar okumadım ve ist gelmeyi düşünüyorum herkes memorial semra hanım diyor ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem konusunda en ufak bir bilgim yok eşim işi dolayısıyla yanımda gelmesinin imkanı yok ancak hafta sonları gelebilir burda işlem yaptıranlar bana yardımcı olursanız cokkkkkkkkkkk sevinirim offff allahım isyanlardayımmm

nurancım sen bence bu sayıları hiç kafana takma bende senin gibi 36-40 fsh değerlerini gördüm ama 2 ay sonra 6'a düştüğünü de gördüm. Sen canını sıkma yaşın kaç bilmiyorum ama amh değerin oldukça iyi. benim 0,3 amh değerim vardı tüp bebek tedavisine başlamadan önce ve şu anda 4. denemeyi atlattım sonuç bekliyorum.Demek istediğim 4ünde yumurta elde edildi, döllendi ve transferim oldu.sendede hayda hayda olur. Önemli olan psikolojin. Panik içindeymişsin gibi geldi bana .Sen sakinleştirmelisin kendini.Hiç kafanı takma Allahın izni olunca herşey oluyor. Rabbim o minik elleri bizede tutturmayı, onları doya doya koklamayı bu topikte bebek umut ederek bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah.

günaydın kızlarrrr
biz dün meleğimizi gördük çok şükür herşey yolundaymış
yeni dr muzuda çok sevdik çok tedaycı :16::16::16::16:
inşallah hep böyle gider haftaya ikili testimiz var inşallah oda iyi çıkar

tedaviden olan arkadaşlar hepiniz için hayırlı olsun inşallah inarak başlayıp öyle devam edin lütfen pozitif olmak çok önemli bu işte
allah elbet hepimize vakti zamanı gelince nasip edecektir :49::49::49::49:

Back
X