Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrr :52: çok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış :34:

Canım ya inan şu an bende senin kadar heyecenlı ve mutluyum.İnşallah Allah'ın izniyle sana sıkı sıkı tutunacak.Hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın.Kaç tane transfer yaptılar.Lütfen durumundan haberdar et.Allah yardımcın olsun.Dualarım seninle...

Bh canım coraspırını transferden sonra kısa bır donem kullandım.bırde 6,5 aylık hamıleyken bır 3 hafta kullandım o kadar

herkese merhaba arkadaşlar tedavide ki arkadaşlarıma pozitif sonuçlar hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum:16: benim de yarın opum var inşallah 9 da orda olacam

herkese merhaba arkadaşlar tedavide ki arkadaşlarıma pozitif sonuçlar hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum:16: benim de yarın opum var inşallah 9 da orda olacam

Selam canımm ,

Ben de yarın sabah 9'da orada olacağım. Bugün embiryolarıma genetik test yapılıyor.. Sağlıklı bulunursa transferim olacak...Allah yardımcımız olsun :16:

Selam canımm ,

Ben de yarın sabah 9'da orada olacağım. Bugün embiryolarıma genetik test yapılıyor.. Sağlıklı bulunursa transferim olacak...Allah yardımcımız olsun :16:

merhaba canım inşallah sağlıklı çıkacaklar ben inanıyorum dualarım embriyoların için:16:

merhaba arkadaslar pazartesı gunu saat 11 de doktor nur hanımla kısmetse ıkıncı tup bebek denememe baslıyorum banada dua edın pazartesı orda olan varmı taanısalım ben memorıalın önerdıgı demırcan otelde kalıyorum belkı aranızda bırı vardır benım gıbı transfer olan arkadaslaırııma dua ettım ısallah bebıslerı sımsıkı tutunur allahım cumlemıze en yakın zamanda bırer evlat tattırır ısallah

merhaba arkadaslar pazartesı gunu saat 11 de doktor nur hanımla kısmetse ıkıncı tup bebek denememe baslıyorum banada dua edın pazartesı orda olan varmı taanısalım ben memorıalın önerdıgı demırcan otelde kalıyorum belkı aranızda bırı vardır benım gıbı transfer olan arkadaslaırııma dua ettım ısallah bebıslerı sımsıkı tutunur allahım cumlemıze en yakın zamanda bırer evlat tattırır ısallah

Ceydacığım ;

2. tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın.. Benim de tedavi sürecim bitti. Yarın transferim olabilir... Allah yardımcımız olsun inşallahhh :16::nazar:

ceydacığım ;

2. Tedavin hayırlı olsun canım. Inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın.. Benim de tedavi sürecim bitti. Yarın transferim olabilir... Allah yardımcımız olsun inşallahhh :16::nazar:

allahın ıznıyle senınde bebısın tutunur ısallah canım senın ılk mı bıde kac tane transfer edecekler hıc konustunmu

tedavin hayırlı ve son olsun inşallahh ceyda

Saol canım ısallah sendende saglklı gusel yumoslar toplarlar ve saglıklı bebıslerın olsun işallah

allahın ıznıyle senınde bebısın tutunur ısallah canım senın ılk mı bıde kac tane transfer edecekler hıc konustunmu

Canım benim embiryolara genetik test yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak. O yüzden sayı seçme şansım pek yok. Ama tek transfer olur. İlk tedavim :31:

canım tabıkı yasl olarak secme sansın yok ama saglıklı embıroyoların olur ıse ve bırasda ustlerıne dusersen ıkı tane koyuyolar bana gecen sefe ılk denemem ve yasımın 23 olmasına rahmen koydular sansını dene derım

canım tabıkı yasl olarak secme sansın yok ama saglıklı embıroyoların olur ıse ve bırasda ustlerıne dusersen ıkı tane koyuyolar bana gecen sefe ılk denemem ve yasımın 23 olmasına rahmen koydular sansını dene derım

Hayırlısı olsun canım.İnşallah sende ve tüm isteyenler bebişlerini en kısa zamanda kucaklarına alırlar.

bebekdls inş bol bol yumoşun olur canım. Allah yardımcın olsun.

ceydacım tedavin hayırlı olsun. İnş sonu güzel olur.

mercanım sağol canım benim. Dualarında beni unutma :16:

canancım sağol tatlım. İnş bu kez yavruna kavuşursun. Tahlilleri ihmal etme :34:

huli sağol canım. Az kalmış tedavine. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş yavruna kavuşursun.

Back
X