Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrrçok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış

kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrrçok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış

hiç yemediğim kadar meyve yiyorum :) bel ağrısı falan yokta hafif kasık ağrıları var. inş tutunmaya delalettir diyorum. gözunun içine bakıyorlar ha. oda gusel :) sen desene, bu bulantıyla kolaysa siz yiyin diye. ya bide bende acaip sinir ve ağlama hissi geliyor. herşeye alınıp ağlayasım geliyor. fenalardayım...
8 ekim buyuk gun...

Aglama ve sinir durumunu ben hep o verilen ignelere baglamistim... Sen de oluyor musun o igneden..
Hadi insallah gusellll haberlerini aliriz... Dualarim yumoslariniz icin.. Allah yar ve yardimcin olsun canim

sa canım senınde imtihanın bekleyip sabretmekle sanırım. Rabbim tez zamanda güsel haberlerle işlerini rast getirsin inş. hakkında hayırlısı olsun. rabbim sabrının karşılığını versin inş...

inci
geçmiş olsun merak ettim durumunu, biliyorum ki sende 1-2 aya başlayacaktın, sende benim gibi zamanı nı bekliyordun. ne zaman netleşecek durumun?
Sağol hulicim. Haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim nasipse o zaman belli olur. Kolposkopi yaptırmaya karar verirsem ve sonucunda bir şey çıkmazsa kasımda başlarım inşaallah ama beklersek mecbur gecikecek. Şimdi dua ediyorum hangisine karar verirsek verelim inşaallah sonucum temiz çıksın ki sağlıkla tedavime başlayabileyim.
hiçbirşey çıkmıycak inşallah canım.başlıycaksın sen de tedavine.ama önce tabiki senin sağlığın.nur hanım en doğru şeyi söyliycektir sana.
İnşaallah canım... Sağolasın.
Sen nasılsın? Hafifledi mi işler biraz?
Sağol hulicim. Haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim nasipse o zaman belli olur. Kolposkopi yaptırmaya karar verirsem ve sonucunda bir şey çıkmazsa kasımda başlarım inşaallah ama beklersek mecbur gecikecek. Şimdi dua ediyorum hangisine karar verirsek verelim inşaallah sonucum temiz çıksın ki sağlıkla tedavime başlayabileyim.
Sağol hulicim. Haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim nasipse o zaman belli olur. Kolposkopi yaptırmaya karar verirsem ve sonucunda bir şey çıkmazsa kasımda başlarım inşaallah ama beklersek mecbur gecikecek. Şimdi dua ediyorum hangisine karar verirsek verelim inşaallah sonucum temiz çıksın ki sağlıkla tedavime başlayabileyim.[/QUOT
inş hersey istediğin gibi olur incicim. bende kasımda başlamayı düşünüyorum hepimiz için hayırlı zamanda olmayı nasip etsin rabbim :)

bh2006 canım prensesin odası hazır demek güle güle kullansın inşallah odasını
sende kendine dikkat et allah şifa versin
mercanım dr %90 erkek dedi canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet bizler için ikinci planda kalıyor
sende kendine dikkat et dr vitamin falan verdimi sana ben foloikasidi bıraktım yeni dr bana elevit diye bir vitamin ve kan hapı verdi onları kullanıyorum birde magnezyum verdi ama onu 16 haftada başlıcam içmeye
akasya canım bugün yumoşlarından iyi haber gelecek inşallah
inci inşallah önemli birşey değildir canım haber ver bizi merakta bırakma:18::18::18:
 :16
:16