Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar ben daha önce 3 aşılama geçirdim daha test gününe varmadan regl oluyordum adet düzensizliğim var onun dışında hipotroit hastasıyım çok şükür eşimde bir problem yok kadın odaklı problemlerde memorıal nasıl sizce fikirlerinizi merak ettim birde bu pgt işlemi tüp bebek fiyatına dahilmi yoksa ekstra bir ödeme yapılıyormu

Kızlar ben daha önce 3 aşılama geçirdim daha test gününe varmadan regl oluyordum adet düzensizliğim var onun dışında hipotroit hastasıyım çok şükür eşimde bir problem yok kadın odaklı problemlerde memorıal nasıl sizce fikirlerinizi merak ettim birde bu pgt işlemi tüp bebek fiyatına dahilmi yoksa ekstra bir ödeme yapılıyormu

Canım merhaba. Memorial bence her açıdan iyi bir hastane. Ben 2 kez orada denedim. Üçüncüyü de orada olacağım nasip olursa, merkezi değiştirmeyi hiç düşünmedim. Pgt ücreti ne yazık ki fiyata dahil değil. Tahlillerin yapıldı mı? Pgt'yi gerektirecek bir durum olmayabilir.

Canım merhaba. Memorial bence her açıdan iyi bir hastane. Ben 2 kez orada denedim. Üçüncüyü de orada olacağım nasip olursa, merkezi değiştirmeyi hiç düşünmedim. Pgt ücreti ne yazık ki fiyata dahil değil. Tahlillerin yapıldı mı? Pgt'yi gerektirecek bir durum olmayabilir.
yok canım daha tahliller yapılmadı bayramdan sonra görüşmeye gidicez inşallah ondan sonrada yaptırıcam tahlilleri görüşmeye gidince tahlil yazıyormu incim yoksa muayenemi çağrıyor pgt ne kadar peki
Sevdaaaa neredesin :52:

bende çok merak ediyorum sevdayı:18:

yok canım daha tahliller yapılmadı bayramdan sonra görüşmeye gidicez inşallah ondan sonrada yaptırıcam tahlilleri görüşmeye gidince tahlil yazıyormu incim yoksa muayenemi çağrıyor pgt ne kadar peki

bende çok merak ediyorum sevdayı:18:

Başarısız denemelerden sonra belli bir tahlil listesi veriliyor. Ben 1 kez negatif aldım ondan sonra bana pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapıldı bir de kendi isteğimle kromozom analizi yaptırdım. Memorial biraz pahalı olduğu için devlette yaptırdım hepsini. Pgt'de 2 yöntem var. Fish yöntemi (belli başlı 9 kromozoma bakılıyor) embriyo başına 150 euro, array-CGH yöntemi (tüm kromozomlara bakılıyor) embriyo başına 350 dolar. Görüşmeye gittiğinde muayene de ederler tahminimce.

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHH

CANIM BENİM İNŞALLAH SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN BU SON OLSUN ÇİFTE BAYRAM YAPALIM İNŞALAH CANANIN DEDİĞİ GİBİ

SEN BÜTÜN TESTLERİNİ YAPTIRDIN DİMİ CANANACIM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM DİLERİM 2. DE BEKLETMEDEN GELİR

canımcım bana söylenen testler factorV II protein c hsg felandı antikardiolopin testlerı de var . 20 gün de çıkıyormus sonuclar. transferı olan arkadaslarım guzel haberler versınler de bızde umutla yolumuzda ılerleyelım :)

başarısız denemelerden sonra belli bir tahlil listesi veriliyor. Ben 1 kez negatif aldım ondan sonra bana pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapıldı bir de kendi isteğimle kromozom analizi yaptırdım. Memorial biraz pahalı olduğu için devlette yaptırdım hepsini. Pgt'de 2 yöntem var. Fish yöntemi (belli başlı 9 kromozoma bakılıyor) embriyo başına 150 euro, array-cgh yöntemi (tüm kromozomlara bakılıyor) embriyo başına 350 dolar. Görüşmeye gittiğinde muayene de ederler tahminimce.

hım anladım bende hemen tahlil listesi veriliyor sanıyordum pgt pahalı bir yöntemmiş ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim iş aralığa sarkıcak gibi görünüyor hayırlısı bakalım

Başarısız denemelerden sonra belli bir tahlil listesi veriliyor. Ben 1 kez negatif aldım ondan sonra bana pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapıldı bir de kendi isteğimle kromozom analizi yaptırdım. Memorial biraz pahalı olduğu için devlette yaptırdım hepsini. Pgt'de 2 yöntem var. Fish yöntemi (belli başlı 9 kromozoma bakılıyor) embriyo başına 150 euro, array-CGH yöntemi (tüm kromozomlara bakılıyor) embriyo başına 350 dolar. Görüşmeye gittiğinde muayene de ederler tahminimce.

incicim memorialde tedavi olan arkadasım var oda genetık hastalık oldugu ıcın pgt yapıyorlar ama o sadece 150 euro verdı 5 tane embriyo için

hım anladım bende hemen tahlil listesi veriliyor sanıyordum pgt pahalı bir yöntemmiş ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizim iş aralığa sarkıcak gibi görünüyor hayırlısı bakalım

Hakkında hayırlısı olur inş. Evet pahalı canım. Benim 2.tedavimde pgt, tedaviyle aynı fiyata gelmişti :1:

canımcım bana söylenen testler factorv ıı protein c hsg felandı antikardiolopin testlerı de var . 20 gün de çıkıyormus sonuclar. Transferı olan arkadaslarım guzel haberler versınler de bızde umutla yolumuzda ılerleyelım :)

hayırlsıı cananım senin sonuçlar çıktımı bir engel yoktur inşallah kasımda başlıcaksmısın sen
aminnn inşalahh sabırsızlıkla bekliyorum kızları

Canım 150 euro embriyo başına alınıyor. Ah keşke öyle olsa :)

way way biz yanmışız :)ya belki sormuşumdur ama aklım şuan bende değil tüpoşlarımda olduğu için hatırlamayabılırım ıncıcım tekrar soruyorsam k bakma lütfen :)

senın kacıncı denemendı yada öncekı denemelerınde kac tane trasfer ettı ve neden tutunamamışlar ve vee drun kımdı :)) çok sordum dimiii :)

hayırlsıı cananım senin sonuçlar çıktımı bir engel yoktur inşallah kasımda başlıcaksmısın sen
aminnn inşalahh sabırsızlıkla bekliyorum kızları

hsg de sorun yok ama dıger kan tahlilleri için 10 ekımı ve 22 ekımı beklıyorum. Eşime göre benım bu ay başlamam gerekiyor:))).Ama ben çok üst üste yaptım beklesem daha ıı olur dıye dusunuyorum kasımda inş başlıycam kuzum. Sen neler yapıyosun tedavıyımı beklıyorsun beyazcım

way way biz yanmışız :)ya belki sormuşumdur ama aklım şuan bende değil tüpoşlarımda olduğu için hatırlamayabılırım ıncıcım tekrar soruyorsam k bakma lütfen :)

senın kacıncı denemendı yada öncekı denemelerınde kac tane trasfer ettı ve neden tutunamamışlar ve vee drun kımdı :)) çok sordum dimiii :)

Est canım sor tabi :)
Benim ilk denememde transferim iptal oldu. İkinci denememde bir tane transfer edildi. Negatifi alınca testler yaptırdım, bir kısmının sonucunu aldım bir kısmını bekliyorum. Rahim filmi çektirecektim bu ay ancak çektirmeden bir smear yaptırayım dedim. Rahimde sorun olursa film sırasında verilen radyasyon zararlı sonuçlar doğurabiliyormuş. Smearda sorun çıkınca filmi çektirmemeye karar verdim. Bu hafta ya da haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim. Doktorum Nur Hanım :)
Umarım hiçbirinizde pgt gerektirecek sonuçlar çıkmaz çünkü inanın çok zor ve stresli bir süreç.

TABİ HEPİMİZİN KESESİNE BEREKET KUVVET KIZLAR ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN HAYIRLISIYLA ÇOK BEKLETMEDEN KAVUŞTUR BİZİ MELEKLERİMİZE EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA :ssz:

Back
X