Sevdaaaa neredesin[/
İns sevda iyi haberlerle gelır. GEbeliktestı sonucu için geç arıyorlar yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdaaaa neredesin[/
Sevdaaaa neredesin[/
Est canım sor tabi :)
Benim ilk denememde transferim iptal oldu. İkinci denememde bir tane transfer edildi. Negatifi alınca testler yaptırdım, bir kısmının sonucunu aldım bir kısmını bekliyorum. Rahim filmi çektirecektim bu ay ancak çektirmeden bir smear yaptırayım dedim. Rahimde sorun olursa film sırasında verilen radyasyon zararlı sonuçlar doğurabiliyormuş. Smearda sorun çıkınca filmi çektirmemeye karar verdim. Bu hafta ya da haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim. Doktorum Nur Hanım :)
Umarım hiçbirinizde pgt gerektirecek sonuçlar çıkmaz çünkü inanın çok zor ve stresli bir süreç.
ins canım ya napalım artık olursada katlanıyoruz. Smear testını aslında benım de yaptırmam gerekıyordu ama hsg den once hıc aklıma gelmedı bende yaptırayım sende benım testlerden mı yaptırdın kuzum
Memorial'da yaptırdıysa şimdiye kadar çoktan çıkmıştır sonuç :18:
hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırısn evet canım tedaviyi bekliyorum araştrııyorum falan işte bana kalsa dirak memorıalde başlıcam ama eşim bir kaç merkezle görüşelim diyor yada ilk aşılama yaptığımız yerde deneyelim diyor anlacağın karışık kafası biraz ama benim rota belli ona hak veriyorum maddi manevi olarak zor süreç şimdi kendimi tüp bebeğe hazırlıyorum arısütü baş polen karışımı incir falan yiyorum geçiriyoruz günleri iştehsg de sorun yok ama dıger kan tahlilleri için 10 ekımı ve 22 ekımı beklıyorum. Eşime göre benım bu ay başlamam gerekiyor:))).ama ben çok üst üste yaptım beklesem daha ıı olur dıye dusunuyorum kasımda inş başlıycam kuzum. Sen neler yapıyosun tedavıyımı beklıyorsun beyazcım
aminnn canım inşallah bu sefer hepsi biticek incimm inşallaahhhest canım sor tabi :)
benim ilk denememde transferim iptal oldu. Ikinci denememde bir tane transfer edildi. Negatifi alınca testler yaptırdım, bir kısmının sonucunu aldım bir kısmını bekliyorum. Rahim filmi çektirecektim bu ay ancak çektirmeden bir smear yaptırayım dedim. Rahimde sorun olursa film sırasında verilen radyasyon zararlı sonuçlar doğurabiliyormuş. Smearda sorun çıkınca filmi çektirmemeye karar verdim. Bu hafta ya da haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim. Doktorum nur hanım :)
umarım hiçbirinizde pgt gerektirecek sonuçlar çıkmaz çünkü inanın çok zor ve stresli bir süreç.
ah ah inşallah ikinizde bu sefer kucaklıcaksınız yaramazlarıısağol canım :) he bir de 6500 lira başka bir test için verdikBu pgt işi akasya'yı da beni de kuruttu
![]()
canım sonuc cıkıyorda ben arıyordum öğrenmek ıcın dr muz sızı arıyacaktır bız bılgı veremeyız dıyorlar bızım negatıf dıyemı bılemıorum 2. değer bıraz yuksektı esım aradı sonucu hemen soledıler onlarda kafalarına gore takılıyorlar :))
Evet canım o testlerden yaptırdım. Smearı ihmal etme. Benim de hiç aklımda yoktu, birden randevu aldım ve yaptırdım.
Test cıkardın yıne başıma inci :))))))))))))))) walla yaptırayım gercekten aklımda bısey kalmasın sonra
akasyaım , fıstık bebişleriniz sımsıkı tutunsun sizlere inşalllahhhh.... ben ilk 1 hafta hep dınlenmıstım günde 10-15 dk yürüdüm öyle geçirdim günleri 1 haftadan sonrada normal hayata tamamen geri döndüm inş sizde sorunsuz geçirirsiniz bu süreci ve sonucunda çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz....
fıstık canım hayırlı olsun miniğin sıkı sıkı tutunsun anneciğine![]()
Hayirli olsunnn Allah tamamina erdirsin..Altin yumosun sımmsıkı sana tutunsunnnn...
Kendine dikkat et... Kuru kayisi, incir falan ye bol bol.. Bir de su..
Allah a emanet ol canim
bu arada inş bebegın sana sıkı sıkı tutunur da bayrama gırmeden bayram yaşatır hepımıze :)
Fıstıkcım senın ıcın de geçerli 2 bayram yaşatın bıze :)
08teyze tedavin hayırlı olsun. İnş bebeğin sıkıca tutunur sana. Nerede yaptırdın tedavini?
ALLAH RTAZI OLSUN canım.ben başladığımda yazmıstım sanıyorum sana, ama yanlış hatırlıyo veya isimleri karıştırıyo olabilirim.2.tedavi brükseldi. 3.tedaviye başladıktan sonra acaba olmustu kafamda.devam ettim.bekliyoruz şimdi.
kızlar selam,
nur hanımla görüştüm bende eşimden kromozom testi istedi çünkü maşallah spermleri tepetaklak gidiyor yakında sıfırı görürüz biz
şimdi onun için lab.araştırıyorum ama benden istemedi bu testi ama siz genelde eşli yaptırmışsınız, şimdi bende ekstradan yaptırsammı yoksa nur hanımı dinlesemmi ??
nur hanıma sormak için mailini aradım ama bulamadım varmı bilen
Ben henüz tedaviye başlamadım merkez arayışı içindeyim Klinik hakkında ki görüşlerinizi merak ediyorum.Bana yardımcı olur iseniz sevinirim.Öğretmenim ama ilk defa kendimi öğrenci gibi hissediyorum.Bu konuda çok cahilim.Sorunum hem eşimde hem bende anladığım kadarıyla işimiz zor ve paramız kısıtlı memorial tüp bebek nasıl ?tıbbi ve psikolojik olarak ..............