• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bendende tünaydınnnn

arkadaşlar memorialde kanda gebelik testi fiyatı nedir bilen varmı acaba?

telefonlada sorabilirdim ama yazacak sözüm olsun dedim:)

ben sizler gibi yazacak konu bulamıyorum:)))

test günüm yaklaştı ilk test pakete dahilmiş 2. ücretliymiş.inşaallah hamilelik oluştuysa 2.ye ücret ödeyeceğim

Hosgeldin canim. Buralarda takil bize, pisman olmazsin :1: tup bebek tedavisinde uzun suren tedavide ilk test ucretsiz oluyor. İkinci teste de 140 lira istiyorlar diye hemsirenin agzindan duymustum. Dondurulmuslarda denedigin zaman ilk test icin para aliyorlar ki benden 75 lira aldilar. Ben ikinci testi disarda yapip hastaneye faksladim. Onuda kabul ediyorlar. İllaki hastanede yapmak zorunda degilsin

Son uc gundur ara ara kanamalarim oluyor. Dun nur hanimi aradim coraspirini birak progestan igne vur iki gun, jelide kullanma dedi. Pazartesi tekrar jeli kullanip tekrar kanamam olursa test yaptirmami, eger degerlerde bi dusus varsa gelmemi soyledi. Arkadaslarima sordum hep hamileliklerinde boyle sorunlar yasadiklarini rahat olmami soylediler. Ama iste biz binbir zahmetle zor bulunca insan daha bir korkuyor :( istahimda bi degisiklik yok. Bugun butun gun bi bas donmesi yasadim. Durumum bu. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim. Size ihtiyacim var ....

Son uc gundur ara ara kanamalarim oluyor. Dun nur hanimi aradim coraspirini birak progestan igne vur iki gun, jelide kullanma dedi. Pazartesi tekrar jeli kullanip tekrar kanamam olursa test yaptirmami, eger degerlerde bi dusus varsa gelmemi soyledi. Arkadaslarima sordum hep hamileliklerinde boyle sorunlar yasadiklarini rahat olmami soylediler. Ama iste biz binbir zahmetle zor bulunca insan daha bir korkuyor :( istahimda bi degisiklik yok. Bugun butun gun bi bas donmesi yasadim. Durumum bu. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim. Size ihtiyacim var ....

canım bana olmadı ama bünyeden bünyeye değişir tabi.çok mu kanaman? devam ediyor mu hala?bilemedim şimdi nasıl bşey olduğunu.zorladın mı kendini?bol bol dinlen.

Sevdacım geçmiş olsun. Yerinden kalkmamaya çalış. Eltimde de olmuştu aynısı. İğneler, ilaçlar ve istirahatle 5 ayı bitirdi çok şükür. Aklına kötü şeyler getirme. İnş her şey yolunda gider.

Selammmmm millet...

uzun zamandir giremiyordum.. Isler cokkk yogun...
Ama soyle i gecmisi okudum...
Test gunu yaklasan Akasya––pazartesi, teyze–– carsamba––– guselll ve mucize haberlerinizi bekliyorusss insallah...:46:
Inci nasilsin? Sende bu hafta bi test yaptiracaktin sanirim... Pazartesi miydi?
Sevda hamislik nasil gidiyor??? Bulantilarin baslamadan (insallah olmaz) istahin yerindeyken yiyebildigin kadar ye.. Guc depola.. :21:
Esmerim bulantilarin baslamis :52::52:.. Allah sabr versin:50:..Merak etme bi kac gune neyin , hangi kokularin dokundugunu anlarsin. Bunye kendini otomatik duzene oturtuyor..Gecici olacak.. Ama benimmmmm gecmiyorrr:52::52::52::52: offppppppp

Bal,corek otu, tarcin karisimini bende yaptim yaptigim ay bi suru kist olustu hatta yumurtam da 1 taneydi:43::43: Onun yuzunden o ay baslayamadik tedaviye...
Incir suyu kuru de yaptim.. Kilo kilo incirin suyunu ictim..Ondan da fayda gormedim...

Allah hepimizin yarr ve yardimcisi olsun...

opuyorum kizlar sizi

Canım benim test günüm yarın. Valla psikopata bağladım :1: Ne kadar zormuş yaa.:37: ilk başta transferin neşesi ile çok iyiydim. Ama günler geçtikçe herşey zorlaştı. Allah yardımcımız olsun. İnşallah meleğime kavuşurum..:16:

iyi günlerr kızlarrrrrr...6 yumurtamın 3ü döllenmiş.inşlh gelişirlerr.....

Hiç üzülme canım. Benim 3 embiryom da 5. güne bile gitti. Önemli olan sayı değil. Kalite. Tek yumurta ile hamile kalanlar var. Allah yazdıysa her türlü olur..:38:

merhaba kızlarrrrrrr:3::3:

test gününüz yaklaşyor kızlarr merakla beliyoruz müjdeli haberlerinizi inşalah:emir_bebek:

Sorma şeker.. Öyle bir yaklaştı ki.. Benim yarın.:18::18::52:

Korkma canım. Bu sorunu yaşayan çok insan var. Yerinden kalkmadan dinlen. Ve pozitif düşün. Dua et.. Bebeğinle konuş.. Herşey yoluna girecek inşallah :16:

insanların sorularından bıktım usandın artık.Tedavi ne zaman başlıyor, hastalandın mı, gebelik testi yaptın mı, kilo verdin mi,doktora ne zaman gideceksin????Daha birsürü soru...Valla bu sorularda beni piskopat yaptı.Geçen gün annem doktora ne zaman gideceksiniz diye sordu.Sinirlerim tepeme çıktı.Artık bana bunları kimse sormasın, beni strese sokmayın diye bağırdım.Telefonu kapattıktan sonra pişman oldum.Bugünde kız kardeşimin kocası aradı.Annem moralimin çok bozuk olduğunu söylemiş.Tabi oda aradı moralin bozukmuş noldu diye sordu.Anneme kendi kendime yine kızdım.Hep aynı sorular ve herkes soruyor.Çok sıkıldım.Acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum.Sizce arkadaşlar ben abartıyor muyum?Lütfen bana yorum yaparmısınız.

Sagolun canlarim. Bende hep arkadaslara sordum. Cogu yasamis boyle seyler. Bugun ucuncu gunum kanamam artarak devam ediyor. Ama ilginctir gunde sadece birkez kanamam oluyor digerleri leke seklinde. Ben fena sayilmam da esim cok korktu :) yarin gebelik testi yaptirip sonucu nur hanima gondericez. Hakkimizda hayirlisi.....

sevda canım geçmiş olsun bebişe de kandine de iyi bak cnm inş.sorun çıkmadan devam eder hamişliğin..

akasya yarın müjdeni almak nasip olsun inşallah..:16:

Kesinlikle ye canım. Tut ki faydası olması. Hiçbir zararı da olmaz. Ama ben faydası olduğuna eminim. İçinde bir sürü vitamin , mineral var :34: Test tarihim 15'i.. Ayy çok az kalmışşş yaa :18::18:

Canım ben köyden aldım arı sütü , poleni.. Eğer imkanın varsa bence üreticilerden al. Onlar daha sağlıklı geliyor bana..

Canım ben çörekotu, tarçın, bal karışımı da yedim. Ama arada sırada. Bende kist yaptı. Onu dikkatli ye bence. bazılarında kist yapabiliyor.

Benim bu ay 13 yumurtam vardı. Ama ne çare ki sadece 5 'i büyüdü. Allah'a çok şükür transferim oldu. Benim tahminimce arı sütü , polen sayıyı arttırmıyor. Ama yumurta kalitesini arttırıyor. Tüp bebek de önemli olan sayı değil bence. Kalite.. Hele ki PGT yapılmayacaksa fazla yumurtaya ne gerek var. Az olsun öz olsun.

İzzz nerdesin yaaa. Özlettin kendini. Havadislerim var sana :1: Transferim oldu. Pazartesi test tarihim.. Gel de bana moral ver yahuuuu.:38: Valla davul gibi gerildim.:1::18::27:

Canım kist yapmamasına dikkat et. Çörekotu , tarçın kist yapabiliyor.

Tatlım benim de 6 yumurta döllendi. 5'i de 5. güne gitti. PGT'ye girdiler. Ve 6. gün transferim oldu. Sayıya takılma. Önemli olan embiryo kalitesi.. :34:

benim 12 yumurtam toplanmıştı 10 tanesi döllenmişti 9 gelişmeye başladı sonunda 2 tane transfer olmuştu ama tabi 2B likmiş embriyolar sonuc negatif yani bence sayı degil kalite onemli daha dogrusu nasip işi sayıya takılmayalım bn bunu ogrendim

canımm kendine cokk dikkat et.. Kalbinide ferah tut Allah in izniyle her sey yoluna girecek.. Benim de rahim içinde kesenin etrafinda olmuştu..yatak istirahati vermişti.. Birde 10 gün iğne olmuştum.. Sende kendini hiçç yorma.. Tuvalet ihtiyacın dışında da kalkma derim fikrimce ben... canım opuyorum

arkadaslar size sorum olacaktı
şimdi benimle tum tedavi suresince aynur hanım ilgilendi ama sanki cok elektrik alamadım gibi ben siz nur hanımı hep öve öve anlatıyorsunuz ama benim oyle ovecek bir durum yok bide şimdi perşembe gunu bana hamile olmadıgımı telefonda soyleyince bir testten bahsetti kanda kromozom testi mi ne ben perşembe gunu tekrar merkezi aradım ismini iyice ogrenmek için haber vereceklerdi vermediler cuma aradım doktor izindeymiş c.tesi ogrenriz haber veririz dediler sonra cuma akşamı semra hanımın sekreteriydi galiba beni aradi negatif gebelik için randevu aldımmı diye ogrenmek için aldıgımı soyledim onada bu testi sordum dedi ben not alıyorum arkadaslara haber vericem size donerler bgnde gecti hala bir haber yok şimdi bu doktordan kaynaklanan bir sorun mu yoksa merkezdekilerin bosvermişligimi anlamadım boyle oluncada acaba bende 2. denememde doktorumu degiştirsemmi diyorum ne bileyim siz nur hanımı anlata anata bitiremiyorsunuz ben kontrollere gittigimde aynur hanım cok yogun oldugu için mi bilmiyorum ama randevu saatimden en erken 1 saat sonra girebildim hiçbirgun saatinde giremedim kontrole birgun 2 bucuk saat bekledim ve de sonrasında odaya aldılar hazırlan dediler ben hazırlandım o halde o kontrol koltugunda 20 dakika doktorun gelmesini bekledim moralim cok bozulmustu sinirden nerdeyse agladım bu gibi durumlar sizdede oluyor mu dogal mı yoksa bu aksilikler bana mı denk geldi 2. tedavimde tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum acaba doktorumu degiştirsem mi sizce sizin onerileriniz neler vede ben nur hanımı istiyorum desem nasıl karsılanırım merkezdekiler ne der sizce bu gibi durumlarla karşılastınız mı şimdiden cooook tesekkur ederim cevaplarınızı bekliyorummm iyi geceler...

Inci nasilsin? Sende bu hafta bi test yaptiracaktin sanirim... Pazartesi miydi?

Sağol canım iyiyim şükür. Bu hafta değil bayramdan sonraya kaldı. Kolposkopi :18:

iyi günlerr kızlarrrrrr...6 yumurtamın 3ü döllenmiş.inşlh gelişirlerr.....

Maşallah. İnş üçü de gelişimlerini sürdürürler. Yarın hayırlı haber alman duasıyla...

insanların sorularından bıktım usandın artık.Tedavi ne zaman başlıyor, hastalandın mı, gebelik testi yaptın mı, kilo verdin mi,doktora ne zaman gideceksin????Daha birsürü soru...Valla bu sorularda beni piskopat yaptı.Geçen gün annem doktora ne zaman gideceksiniz diye sordu.Sinirlerim tepeme çıktı.Artık bana bunları kimse sormasın, beni strese sokmayın diye bağırdım.Telefonu kapattıktan sonra pişman oldum.Bugünde kız kardeşimin kocası aradı.Annem moralimin çok bozuk olduğunu söylemiş.Tabi oda aradı moralin bozukmuş noldu diye sordu.Anneme kendi kendime yine kızdım.Hep aynı sorular ve herkes soruyor.Çok sıkıldım.Acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum.Sizce arkadaşlar ben abartıyor muyum?Lütfen bana yorum yaparmısınız.

Sorulara sinirlenmen çok doğal. Soran olunca bilmiyorum deyip geçiştirmek en güzeli sanırım. Annen seni üzmek istemez, merak etmiştir.

Sagolun canlarim. Bende hep arkadaslara sordum. Cogu yasamis boyle seyler. Bugun ucuncu gunum kanamam artarak devam ediyor. Ama ilginctir gunde sadece birkez kanamam oluyor digerleri leke seklinde. Ben fena sayilmam da esim cok korktu :) yarin gebelik testi yaptirip sonucu nur hanima gondericez. Hakkimizda hayirlisi.....

İnş değerin güzelce katlanmıştır canım.

şimdi benimle tum tedavi suresince aynur hanım ilgilendi ama sanki cok elektrik alamadım gibi ben siz nur hanımı hep öve öve anlatıyorsunuz ama benim oyle ovecek bir durum yok bide şimdi perşembe gunu bana hamile olmadıgımı telefonda soyleyince bir testten bahsetti kanda kromozom testi mi ne ben perşembe gunu tekrar merkezi aradım ismini iyice ogrenmek için haber vereceklerdi vermediler cuma aradım doktor izindeymiş c.tesi ogrenriz haber veririz dediler sonra cuma akşamı semra hanımın sekreteriydi galiba beni aradi negatif gebelik için randevu aldımmı diye ogrenmek için aldıgımı soyledim onada bu testi sordum dedi ben not alıyorum arkadaslara haber vericem size donerler bgnde gecti hala bir haber yok şimdi bu doktordan kaynaklanan bir sorun mu yoksa merkezdekilerin bosvermişligimi anlamadım boyle oluncada acaba bende 2. denememde doktorumu degiştirsemmi diyorum ne bileyim siz nur hanımı anlata anata bitiremiyorsunuz ben kontrollere gittigimde aynur hanım cok yogun oldugu için mi bilmiyorum ama randevu saatimden en erken 1 saat sonra girebildim hiçbirgun saatinde giremedim kontrole birgun 2 bucuk saat bekledim ve de sonrasında odaya aldılar hazırlan dediler ben hazırlandım o halde o kontrol koltugunda 20 dakika doktorun gelmesini bekledim moralim cok bozulmustu sinirden nerdeyse agladım bu gibi durumlar sizdede oluyor mu dogal mı yoksa bu aksilikler bana mı denk geldi 2. tedavimde tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum acaba doktorumu degiştirsem mi sizce sizin onerileriniz neler vede ben nur hanımı istiyorum desem nasıl karsılanırım merkezdekiler ne der sizce bu gibi durumlarla karşılastınız mı şimdiden cooook tesekkur ederim cevaplarınızı bekliyorummm iyi geceler...

Merhaba gingdao. Öncelikle geçmiş olsun. Aynur Hanım aslında cana yakın biridir. Sanırım bu beklemeler senin canını sıkan. Tabi doktorla arandaki iletişim önemli, Aynur Hanım'la nasıl bir iletişimin var bilmiyorum. Doktor değiştirme konusuna gelince. Kimse seni yadırgamaz bu konuda endişelenme. Merkezde bazen bu gibi aksilikler olabiliyor, bunun da yoğunluktan kaynaklandığını düşünüyorum. Nur Hanım da çok yoğundur ama ben hiç 1 saat beklediğimi bilmem. En fazla yarım saat beklemişimdir o da 1-2 kez olmuştur. Sen yarın sabah tekrar arayıp görüş ve bu durumdan hoşlanmadığını belirt.

valla canım okuyunca bi sasirdim acikcasi.. Ben Nur Hanimin hastasiydim bu saydiklarinin hiç birini yasamadim simdiye kadar. Hangi saati verdilerse o saatte hadi bilemedin maximum 10 dakika sonra muayeneye alindim.. Beni Semra Hanim da 2 defa kontrol etti. Onda da hiç saat sasmadi.. Ki o da bolumün baskani.. En yoğun o olur bence..
Canim benim sen merkezdekilere hangi doktorla devam etmek istediğini belirt.. Sonuçta hasta olan sensin ve senin de kim içine sinerse onun hastası ol.. İletişim çokkk onemli her yonden... Çünkü hassas ve gergin zamanlarımız ve o donemde de seni motive edecek doktor arıyorsun.. Ben ne Nur Hanimi bilirdim be memorial i.. 6 ay boyunca deli gibi arastirma yaptim Tup bebek merkezleriyle ilgili... arastira arastira burayi okuya okuya ona gittim.. Allah a binlerce kere sukurer olsun ki:nazar::nazar: hamileyim...:nazar::nazar: Bir tekk yumurta toplama da Mustafa Bey girdi onun disinda genel olarak Nur Hanimla beraberdik..
Bence Nur hanimi secersen doğru tercih yapmis olursun.. Allah yar ve yardimcin olsun.. Göbisin yumos dolsun .. Ammmiinnnnnn

valla canım okuyunca bi sasirdim acikcasi.. Ben Nur Hanimin hastasiydim bu saydiklarinin hiç birini yasamadim simdiye kadar. Hangi saati verdilerse o saatte hadi bilemedin maximum 10 dakika sonra muayeneye alindim.. Beni Semra Hanim da 2 defa kontrol etti. Onda da hiç saat sasmadi.. Ki o da bolumün baskani.. En yoğun o olur bence..
Canim benim sen merkezdekilere hangi doktorla devam etmek istediğini belirt.. Sonuçta hasta olan sensin ve senin de kim içine sinerse onun hastası ol.. İletişim çokkk onemli her yonden... Çünkü hassas ve gergin zamanlarımız ve o donemde de seni motive edecek doktor arıyorsun.. Ben ne Nur Hanimi bilirdim be memorial i.. 6 ay boyunca deli gibi arastirma yaptim Tup bebek merkezleriyle ilgili... arastira arastira burayi okuya okuya ona gittim.. Allah a binlerce kere sukurer olsun ki:nazar::nazar: hamileyim...:nazar::nazar: Bir tekk yumurta toplama da Mustafa Bey girdi onun disinda genel olarak Nur Hanimla beraberdik..
Bence Nur hanimi secersen doğru tercih yapmis olursun.. Allah yar ve yardimcin olsun.. Göbisin yumos dolsun .. Ammmiinnnnnn

merhaba arkadaslar nasılsınız?
ben bu ay memorial da tup bebek yaptırdım bgn sonucu aldım malesef olumsuz negatif cıktı cok uzuldum ama yapacak birşey yok aynur hanım negatif gebelik randevusu almamı soyledi semra hanımdan 5 kasım icin randevu aldım birde benim yumurtalarda bir gariplik varmış sıvısındamı ne embriyomda 5. gun transfer oldu ama cok yavas gelişiyormul neyse benden kromozom testi istedi memorialde 1500 lira gibi birşey istediler kromozom testi yaptırabilecegim devlet hastanesi varmı veya sigortanın gectigi bir ozel hastane vs var mı ? bildiginiz şimdiden cok tesekkur ederim Allah herkese tez zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

Memorial'da kromozom analizi kişi başı 400 lira gibi bir şey :26:

Back
X