• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Son uc gundur ara ara kanamalarim oluyor. Dun nur hanimi aradim coraspirini birak progestan igne vur iki gun, jelide kullanma dedi. Pazartesi tekrar jeli kullanip tekrar kanamam olursa test yaptirmami, eger degerlerde bi dusus varsa gelmemi soyledi. Arkadaslarima sordum hep hamileliklerinde boyle sorunlar yasadiklarini rahat olmami soylediler. Ama iste biz binbir zahmetle zor bulunca insan daha bir korkuyor :( istahimda bi degisiklik yok. Bugun butun gun bi bas donmesi yasadim. Durumum bu. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim. Size ihtiyacim var ....

cnm benımde test yaptıgım gün çok az bi kanamam olmustu nur hanımı aradım hemen banada coraspirini bırak testını tekrarla demıstı testi tekrarladım düşüş yoktu coraspirinide bıraktım kanamam durdu zaten kanama gibi değildi 1-2 damla bişeydi jelede devam edıyorum o günden beri onu kes demedı bana

kızlar günaydın:16: benim test tarihim kısmetse 17 sinde ..şuana kadar bir belirti yaşamadım...sadece iğneden dolayı heralde ateş ve yorgunluk var...sizlerde durum nedir..Akasyacım bugün heycanlı gün...güzel haberlerini bekliyorum ..sen hiç belirti yaşadınmı

kızlar günaydın:16: benim test tarihim kısmetse 17 sinde ..şuana kadar bir belirti yaşamadım...sadece iğneden dolayı heralde ateş ve yorgunluk var...sizlerde durum nedir..Akasyacım bugün heycanlı gün...güzel haberlerini bekliyorum ..sen hiç belirti yaşadınmı

Günaydın fıstıkcım. Senden de Akasya'dan da güzel haberler alacağız inş. Akasya şu anda hastanede, kan için sıra bekliyordu ama vermiştir şimdiye kadar. Allah yardımcısı olsun bu bekleme sürecinde...

Son uc gundur ara ara kanamalarim oluyor. Dun nur hanimi aradim coraspirini birak progestan igne vur iki gun, jelide kullanma dedi. Pazartesi tekrar jeli kullanip tekrar kanamam olursa test yaptirmami, eger degerlerde bi dusus varsa gelmemi soyledi. Arkadaslarima sordum hep hamileliklerinde boyle sorunlar yasadiklarini rahat olmami soylediler. Ama iste biz binbir zahmetle zor bulunca insan daha bir korkuyor :( istahimda bi degisiklik yok. Bugun butun gun bi bas donmesi yasadim. Durumum bu. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim. Size ihtiyacim var ....

canım geçmiş olsun korkma olurmu bu çoğu arkadaşımızın başına geliyor mesele mercanında da oldu kanaması sürekli bebeğin sımsıkı tutundu sana ve bırakmayacak seni dualrım seninle canım iyi haberini bekliyoruz

Sevdacım gecmıs olsun canım kafana takma bak kanaması olanlar oluyormus sakın stres yapma olurmu bebişin seninle bunu skın unutma

Fıstıkcım çarşambada seni bekleyeceğiz inş bebeklı haberler verırısınız yaa allah gönlumuze göre versın :)

Kızlar merhaba

bir süredir takip edemedim internete bağlanmada sorun varda :(
benim cuma günü opu işlemim oldu.
Bufünde daha aramadılar
saat 11 e kadar aramazlarsa ben arayıp haber alacağım bakalım inşallah hayırlısı olacak hepimiz için
birde progestan iğne vurulnalar varmı
ne kötü bi iğne yahu o öyle

Kızlar merhaba

bir süredir takip edemedim internete bağlanmada sorun varda :(
benim cuma günü opu işlemim oldu.
Bufünde daha aramadılar
saat 11 e kadar aramazlarsa ben arayıp haber alacağım bakalım inşallah hayırlısı olacak hepimiz için
birde progestan iğne vurulnalar varmı
ne kötü bi iğne yahu o öyle

Merhaba Lilyumcum.
Kaç embriyon oluştu? İnş hepsi sağlıklıdır.
Evet progestan çok fena bir iğne ama ne yapalım katlanıyoruz...

merhaba lilyumcum.
Kaç embriyon oluştu? Inş hepsi sağlıklıdır.
Evet progestan çok fena bir iğne ama ne yapalım katlanıyoruz...

merhaba inci tanesi
5 yumurta toplandı.4 tanesi döllenmişti c.tesi aradığımda.
Bugün aramadılar az önce ben aradım.embriyolar iyi dediler bugün transfer olmayacakmış.yarın yine haber beklicem olmazsa ben arıcam
bakalım ne zaman olacak
erken transfermi yoksa geçmi olması daha iyi acaba

merhaba inci tanesi
5 yumurta toplandı.4 tanesi döllenmişti c.tesi aradığımda.
Bugün aramadılar az önce ben aradım.embriyolar iyi dediler bugün transfer olmayacakmış.yarın yine haber beklicem olmazsa ben arıcam
bakalım ne zaman olacak
erken transfermi yoksa geçmi olması daha iyi acaba

Sayın iyi maşallah. 5.güne giderse süper olur. 5.gün transferi her zaman daha iyidir.

sayın iyi maşallah. 5.güne giderse süper olur. 5.gün transferi her zaman daha iyidir.

allah hepimize yardım etsin gerçekten zorlu bir dönem
inşallah hayırlısıyla transfer olurda sağlıklı sıhhatli ebişlerimi kucağıma alabilirim
2 yumurta transferi yapılacak dedi nur hanım
tabi sağlıklı embriyolar olursa bakalım belkim ikizlerim olur
ne güzel ne güzel

allah hepimize yardım etsin gerçekten zorlu bir dönem
inşallah hayırlısıyla transfer olurda sağlıklı sıhhatli ebişlerimi kucağıma alabilirim
2 yumurta transferi yapılacak dedi nur hanım
tabi sağlıklı embriyolar olursa bakalım belkim ikizlerim olur
ne güzel ne güzel

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, sağlıklı evlatların olsun inş...

amin canım sağol hepimize inşallah
ben bu iğnelerden oturup kalkamıyorum yaaa

sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

İğneleri mümkün olduğunca oturduğun yerin dışına yaptırmaya çalış ki rahat oturabilesin :)
Belli değil benim henüz. Bir kolposkopi işlemim var, şu an ona odaklanmış durumdayım. Sağlıklı olduğumu öğrenirsem Allah'ın izniyle en erken aralık gibi görünüyor.

iğneleri mümkün olduğunca oturduğun yerin dışına yaptırmaya çalış ki rahat oturabilesin :)
belli değil benim henüz. Bir kolposkopi işlemim var, şu an ona odaklanmış durumdayım. Sağlıklı olduğumu öğrenirsem allah'ın izniyle en erken aralık gibi görünüyor.

inşallah yoktur bi aksilik sağlıklısındır
aralıktada senin tedavi sürecini konuşuruz burdan ;)

Back
X