geçmiş olsun canocanan herşeyde vardır bir hayır canım
allah hayırlısını versin
biz ne kadar çabalasakda ne zaman olacaksa o zaman olacak
allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir.
Kızlar müjdeli haberlerle geldim
Akasya'mız hamile şükürler olsun
Günaydın fıstıkcım. Senden de Akasya'dan da güzel haberler alacağız inş. Akasya şu anda hastanede, kan için sıra bekliyordu ama vermiştir şimdiye kadar. Allah yardımcısı olsun bu bekleme sürecinde...
Sevdacım gecmıs olsun canım kafana takma bak kanaması olanlar oluyormus sakın stres yapma olurmu bebişin seninle bunu skın unutma
Fıstıkcım çarşambada seni bekleyeceğiz inş bebeklı haberler verırısınız yaa allah gönlumuze göre versın :)
çok şükür yaa çok sewındımm ins sağlıklı gebelik olurda kucağına aldıgı günüde duyarızz sıra sende fıstıkk :)
iyi günler arkadaşlar, bugün transferim var.3.gün embriyosu.ama kalitesi hakkında bilgi vermediler.hastaneye gidince vereceklermiş.çok korkuyorum...
stres bitti çok şükürrr...allahım tamamına erdirsin inşallahhh
kızlar inşallahhh bende güzel haberler alırım...çok heycanlı ve stresliyim..allahım yüzümü güldürür inşallahhh
kızlar günaydınBenim test tarihim kısmetse 17 sinde ..şuana kadar bir belirti yaşamadım...sadece iğneden dolayı heralde ateş ve yorgunluk var...sizlerde durum nedir..akasyacım bugün heycanlı gün...güzel haberlerini bekliyorum ..sen hiç belirti yaşadınmı
Benin opum cuma oldu 14 gün sonrada test yapınca hamile isem kaç haftalık hamile olmuş olucam
arkadaşlar bende sizler gibi memorial macerama cumartesi günü başlamış bulunuyorum. nur hanımla görüştük ve bizden bazı testler istedi.
testlerin sonucuna göre tedavimiz şekillenecek. bizim problemimiz pko. malesef ben polikistiğim. aranızda polikistik olupda ilk seferde pozitif sonuç alan varmı merak ediyorum.
akasya canım çok sevindimAllah tamamına erdirsin.test tarihini biliyordum okulda girip okudum ama yazamadım sana.
incim her zaman olduğu gibi yetişti ve hepimize güzel haberi getirdi.birimizede incimin müjdesini vermek en kısa zamnda nasip olsun inşallah.
darısı tedavide olan test tarihi bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.
sevda,umutegenin dediği gibi 6.haftadan itibaren kanama ile cebelleşiyorum.ara ara ve hep hafta sonuna gelen vakitlerde beni korkutan, doktoru bugün nerden bulucam stresine iten her defasında çok şükür bunuda atlattık dedirten hafif kanamalarım var.haftasonunuda bu sebeple yine yatarak geçirdim.inşallah seninkiler son olur.
kızlar,geçen pazartesinden beri moralim kötü.doktorumun yönlendirdiği profla muayenem kötü geçti.bebklerimden biri çok hareketsiz ve kalp atışı zayıftı.bebğim 5 günde geriden geldiği için doktor bekleyip görücez vs.dedi ve hep olumsuz konuştu.yeni yeni toparlanıyorum.çarşamba günü kendi doktorumla muayenem var.anlayacağınız her anı korku ile geçiriyorum.
Allah hepimizi korktuklarımızdan emin, umduklarımızada nail eylesin.
Mercanım canım çok merak ettim seni. Lütfen kötü düşünme. Ne günler atlattın sen bunu da atlatacaksın inş. 5 gün geride olması önemli değil. 1-2 hafta geride olanlar bile oluyor ama sonradan yetişiyor kuzular. İçini ferah tut. Dualarımdasın... Allah'a emanet ol canım.
canım,çok sağol tatlım.ben sizleri okuyup takip ettim ama elim kolum kalkmadı bir haftadır.tatlım benim durumumda sorun ilerleyen haftalarda oluşabiliyormuş.tek kordonla beslendikleri için bebekler arasında kan alışverişinde de sorun olabiliyormuş.doktor korkuttu biraz.yok çok hareketsiz,yok bunda 5 günlük fark var bak daha önceye göre artmış ,kalp atışıda zayıfmış bıdı bıdı söylendi .ne olacak ne yapıcaz diyorum bekliycez gerekirse bir karar vericez diyor.ona söylemek kolay tabi.kadın bana senin durumunda hamile kalmakta bişeydir dedi ya.
Böyle doktorları inan parçalayasım geliyorHastaya moral vermek bir yanda dursun insanın sinirini iyice zıplatıyorlar. Başka bir doktora gitme imkanın var mı? Ne varmış durumunda Allah'ım ya, çok bilmesin o
canım bu benim kendi gittiğim doktor değil.doktorumun yönendirdiği bir prof.
seni birde o görsün sorun çıkacağını sanmıyorum dedi.ikili test çoğul gebeliklerde yapılmıyor ama elimizde bulunsun dedi.ense kalınlığına ve burun kemiği oluşumu hakkında kendisi notları aldı.bu profa yönlendirdi.
canım burada çok alternatifim yok.riskli gebelik uzmanı felan yok zaten.gidebileceğim tek prof bu.kendi doktorum çok hassastır.incitmemek için çırpınır.olumsuzu bile moral vererek söyler ama bu kadın tam 1 haftadır hasta etti beni.
Bence bunu doktorunla paylaş. Yazık değil mi sana. İnsanın morali böyle bozulmaz. Olumuz bir durum olsa ki inş yok üslubuyla söylenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?