Kızlar nur hanımın bebişi kızmı erkekmi bilen varmı ?
kız diye okumuştum canım

benimde merak ettiğim kaçıncı bebesi acaba bu:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız diye okumuştum canım
Benimde merak ettiğim kaçıncı bebesi acaba bu:44:
kızlarr bugun 4.cü günüm tedavide .....sağda 4yumurtam olusmuş gelısmekteymıs solda da 2tane rahmın arkasındaymıs sımdılık,yumoşlar olusmaya ve buyumeye basladılar gayet ıyı ,daha cok yenı dedı dr....
1-2 saate arıcak iğne dozumu ve dier iğneye gecıp gecmememı soyleyecekler...
yumurta sayısı boyle kalmaz degılmı kızlrar çoğalırmı?
Hayirli olsun..Yumurta sayin artabilir..Sayiya takilma. kaliteli olsun, 1 tane olsun, senin olsun.bol sans.
Canım benim adetim düzensiz olduğu ve geçen ay hastalanmadığım için doğum kontrol hapı kullandım ve 12 gündür yumurtaları bastırmak için iğne kullanıyordum.Dün adetin 2. günüydü ve asıl tedaviya başladık.Yani seninle aramızda 2 gün var.Hayırlı olsun diyelim ve inşallah sonunda hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.Benim kasık ağrım var ve inanılmaz baş ağrısı yapıyor.İlaç yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş.Tabi bunu yanında kilo almaya başladım.Ama olsun bebişim için herşeye katlanırım.
nerde okudun arkadaşım....
sayısı artar canım ama sayıya takılma kalitesi önemli inşallah herşey gönlünce olur bebeğine kavuşursunnnnkızlarr bugun 4.cü günüm tedavide .....sağda 4yumurtam olusmuş gelısmekteymıs solda da 2tane rahmın arkasındaymıs sımdılık,yumoşlar olusmaya ve buyumeye basladılar gayet ıyı ,daha cok yenı dedı dr....
lilyum,umutege keyifler nasil?
Nur hnm in ilk bebegi olacak
incicim seni merak ettim.
nerde okudun arkadaşım....
sayısı artar canım ama sayıya takılma kalitesi önemli inşallah herşey gönlünce olur bebeğine kavuşursunnnnkızlarr bugun 4.cü günüm tedavide .....sağda 4yumurtam olusmuş gelısmekteymıs solda da 2tane rahmın arkasındaymıs sımdılık,yumoşlar olusmaya ve buyumeye basladılar gayet ıyı ,daha cok yenı dedı dr....
lilyum,umutege keyifler nasil?
Nur hnm in ilk bebegi olacak
incicim seni merak ettim.
ınnovıa daTuğçeciğim nerelerdesin?Sen beylikdüzünün neresinde oturuyorsun?
kız diye okumuştum canım
benimde merak ettiğim kaçıncı bebesi acaba bu:44:
Herkese selam
Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...
Nur Hanım'ın bebeğini soran arkadaşlar, prensesi geliyor inşaallah![]()
canım sennde hayırlı olsun allah uğraşlarının karşılığını bebiş olarak geri versin :)) baş ağrısı bendede az var ama çokda üzerinde yoğunlaşmamaya çalışıyorum benim daha yeni diye şimdilik aynı kilodayım yediklerimede dün itibariyle dikkat ediyorum özellikle akşam yemeklerini azalttım meyveyle geçiştiriyorum canım belki seninki kilo değil şişkinliktir
Herkese selam
Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...
Nur Hanım'ın bebeğini soran arkadaşlar, prensesi geliyor inşaallah![]()
şimdiden geçmişş olsun canım allah şifa versin yar ve yardımcın olsun
ameliyatı kim yapacak:26:
nur hn zaman verdimi ne zamana kadar ordaymışşş arkadaşıma msj atayım bari içi rahat etsin
Allah razı olsun kuzum. Kadın doğum bölümünde Derin Kösebay var, o yapacak nasipse. Nur Hanım'la dün görüştüm, hiç korkma dediArkadaşımı götürmüştüm ona. O da tedaviye başladı. İnşaallah yavrusuna kavuşur. Nur Hanım bir aksilik olmazsa doğuma kadar buradayım dedi :) Güzel bir kadın daha da güzelleşmiş, hamilelik yaramış
Canım Allah razı olsun.
İlk denemen olduğu için senden rutin testler dışında bir şey istenmez. Allah'ım yardımcın olsun...