Allahım arka arkaya ne kadar çok yazmışım
neyse. ben kendi hakkımda doğrı dürüst bir bilgi vermedım size. çok şukur kanamalarım bitti. bu seferde en kallavisinden miğde bulantıları başladı
bunu bastırmak için leblebi ve kraker dışında alternatifi olan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi
(
geçen hafta ve geçtiğimiz hafta doktora gittiğimizde bir tane bebeğimizin sağlıklı olduğunu öğrendik çok şukur. gelişimimizde gusel. 9. hafta bitti 10. haftaya girdik. bu arada benım nerdeyse üçüzüm olacakmış :) hani bana iki embriyo konmuştu ya, birisi kendi içinde ikiye bölunmuş. ama malesef tutunup bi kaç hafta sonra gelişimi durmuş. şuan da içimde biri sağlıklı üç bebek var. son muayene de ikizleri iyice gördum ama sağlıklı olan bebeğimizin yanında küçücük kalmışlar
içim bi tuhaf oldu onları öyle görunce. elbette ki tekil gebelik anne için daha sağlıklıymış. ama onları öyle tutunmuş ama gelişmemiş halde görunce içim cızz etti. neyse yaaa. şimdi haftaya perşembe yine randevumuz var. kendi kendine içimde küçülüp zararsız hale gelmesini bekliyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inş.
bu aralar bu bulantu yuzunden fenalardayım. hepiniz Allah a emanet olun. öpüyorummm

geçen hafta ve geçtiğimiz hafta doktora gittiğimizde bir tane bebeğimizin sağlıklı olduğunu öğrendik çok şukur. gelişimimizde gusel. 9. hafta bitti 10. haftaya girdik. bu arada benım nerdeyse üçüzüm olacakmış :) hani bana iki embriyo konmuştu ya, birisi kendi içinde ikiye bölunmuş. ama malesef tutunup bi kaç hafta sonra gelişimi durmuş. şuan da içimde biri sağlıklı üç bebek var. son muayene de ikizleri iyice gördum ama sağlıklı olan bebeğimizin yanında küçücük kalmışlar

bu aralar bu bulantu yuzunden fenalardayım. hepiniz Allah a emanet olun. öpüyorummm