• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Allahım arka arkaya ne kadar çok yazmışım :1: neyse. ben kendi hakkımda doğrı dürüst bir bilgi vermedım size. çok şukur kanamalarım bitti. bu seferde en kallavisinden miğde bulantıları başladı :( bunu bastırmak için leblebi ve kraker dışında alternatifi olan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi :((

geçen hafta ve geçtiğimiz hafta doktora gittiğimizde bir tane bebeğimizin sağlıklı olduğunu öğrendik çok şukur. gelişimimizde gusel. 9. hafta bitti 10. haftaya girdik. bu arada benım nerdeyse üçüzüm olacakmış :) hani bana iki embriyo konmuştu ya, birisi kendi içinde ikiye bölunmuş. ama malesef tutunup bi kaç hafta sonra gelişimi durmuş. şuan da içimde biri sağlıklı üç bebek var. son muayene de ikizleri iyice gördum ama sağlıklı olan bebeğimizin yanında küçücük kalmışlar :( içim bi tuhaf oldu onları öyle görunce. elbette ki tekil gebelik anne için daha sağlıklıymış. ama onları öyle tutunmuş ama gelişmemiş halde görunce içim cızz etti. neyse yaaa. şimdi haftaya perşembe yine randevumuz var. kendi kendine içimde küçülüp zararsız hale gelmesini bekliyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inş.

bu aralar bu bulantu yuzunden fenalardayım. hepiniz Allah a emanet olun. öpüyorummm

yattığın yerden mı giriyorsun nete? çok yorma kendini. hadi bakalım gözun aydın. rabbim inş temiz temiz sonuçlar almayı nasip eder..

Bir yatıyorum bir kalkıyorum bir yatağı kaldırıp oturuyorum :1: Bilgisayarı getirdik yanımızda iyi oldu :) Sağolasın canım. Amin inşaallah...

herkesee hayırlı günler

benim tedavide 8. günüm. dün bütün umudumu kaybettim

bu ikinci denemem. Rabbim inşallah ikinci kez hayal kırıklığı yaşatmaz.

tüm isteyenlerle birlikte bana da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.

Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

bana da dua edin yalvarırım kızlar

Son düzenleme:
incim geçmiş olsun canım birşey çıkmayacak inşallahhhhhhhhhh

Sağol canım inşaallah...

herkesee hayırlı günler

tüm isteyenlerle birlikte bana da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.

Merhaba mulberry. Umudunu kaybetmek için erken değil mi? Tedavide 8.gününse daha zaman var, karamsar olma lütfen. Allah yardımcın olsun...

herkesee hayırlı günler

Günaydın arkadaşlar;

İnşallah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.İnşallah Allah tüm isteyenlere bebiş verir.Allah yardımcımız olsun.

Okuyan herkese merhaba,

Ben de 2011 Eylül'de Memorial'da tedavi oldum, eşimde morfoloji sorunu vardı (%0 sonuç aldığımız bile oldu!). Çok uzun süre araştırdık yurtdışı ve Türkiye içi tüm merkezleri, bu topiği çok okuduk. Sonuçta Memorial'da karar kıldık. Klinik biraz kalabalık olsa da doktorlardan ve özellikle laboratuvardan, embriyologlardan çok etkilendim. 6 tane yumurta toplandı, 6sı da döllendi. 2 embriyomuz 5. güne kaldı, ikisi de transfer oldu. İlk denememde hamile kaldım, 37. haftada ikiz erkek çocuklarımı doğurdum :nazar:. Kararsız olan, merkez araştıran ve özellikle morfoloji sorunu yaşayan herkese canı gönülden tavsiye ederim. Yurtdışında olmamıza ve tedavi sonrası Memorial'a hiç uğramamıza rağmen sürekli takip ettiler, doğumdan sonra da arayıp bilgi aldılar, bu da hoşuma gitti (tabii istatistikleri için bilgi istiyorlar muhtemelen ama olsun!).

canım kaç zamandır yoksun gerçektende nasıl gidiyor? bi ii bi kötu derken? bi sıkıntı yoktur inş..

Bebek iyi cok sukur Allah ıma.. Ama anasını cok guzel kusturuyor–du ta ki bu 2 –3 gune kadar.. Allah ı ma binlerce kere sukurlerim olsun ki gecti bulantilarim:nazar::nazar: abartmiyorum
2 ay hic bir sey yemedim desem yeridir. :43::43:Agliyordum artik kusarken o denli facia yasatti bana kucuk sipa... Ise giderken makyajimi yapiyordum, giyiniyordum tam kapidan cikicaz kusa kusa icimi disima cikartti ustum basim berbat makyaj akmis aglamaktan o denliydi Gerisini sen anla..
Kanamalarinin gectigine coookkk sevindim... Bu arada hep ne dedik 1 tane olsun bizim olsun:)) Allah yavrucuguklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin Amiiinnnnnn... Sende dikkat et kendine amannn diyim agir bi sey kaldirma... Bulantilarinda gececek Allah in izniyle.. Alakasiz ama benim icimi bastiran seylerden biride mandalinaydi... Bir de simit.. Bi onlardan tiksinmedim..

Opuyorum tatlim.. Allah a emanet ol.. Beybi ye ve kendine iyi bak

Okuyan herkese merhaba,

Ben de 2011 Eylül'de Memorial'da tedavi oldum, eşimde morfoloji sorunu vardı (%0 sonuç aldığımız bile oldu!). Çok uzun süre araştırdık yurtdışı ve Türkiye içi tüm merkezleri, bu topiği çok okuduk. Sonuçta Memorial'da karar kıldık. Klinik biraz kalabalık olsa da doktorlardan ve özellikle laboratuvardan, embriyologlardan çok etkilendim. 6 tane yumurta toplandı, 6sı da döllendi. 2 embriyomuz 5. güne kaldı, ikisi de transfer oldu. İlk denememde hamile kaldım, 37. haftada ikiz erkek çocuklarımı doğurdum :nazar:. Kararsız olan, merkez araştıran ve özellikle morfoloji sorunu yaşayan herkese canı gönülden tavsiye ederim. Yurtdışında olmamıza ve tedavi sonrası Memorial'a hiç uğramamıza rağmen sürekli takip ettiler, doğumdan sonra da arayıp bilgi aldılar, bu da hoşuma gitti (tabii istatistikleri için bilgi istiyorlar muhtemelen ama olsun!).

Ne guzelll seyler yazmissiniz.. Herkese umut olur.. Bende burayı okuya okuya Memorial i tercih ettim.. Allah ogluslarinizdan ayirmasin.. Guzel gunler gorsunler... Aminnnnn

Bu sabah hastaneden çıkarken 2 hamile geldi, ikisi de ikiz doğuracaktı :1: Birinde 2 kız birinde 2 erkek :16: Karınlarına baktım, çok da büyük değildi. Allah'ım hayırlısıyla bizlere de nasip et dedim...

Okuyan herkese merhaba,

Merhaba porter. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin, güzel günlerini göstersin inşaallah...

herkesee hayırlı günler

canım benim umutsuzluğa kapılmak için çok erken. üstelik umutsuzluğa kapılmak diye de birşey yok. gerçekten de rabbim aratmasın, isteyene sağlıklı hayırlı evlat versin inş.. hem ne demişler, rabbim sana istediğini hemen vermiyorsa ya sana daha iyisini vereceğindendir yada istediğin şey senın için hayırlı değildir. Rabbim kalp gözumuzu açık olanlardan eylesin.. amin..

tedavide olan arkadaşlar ilaçlarınızı nereden aldınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba. daha önce arkadaşlar ateş eczanesinde almışlar. sizde tecrübelerinizi paylaşırsınız sevinirim.kısmet ise inşaallah bende yarın başlayacağım.

Back
X