• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tedavide olan arkadaşlar ilaçlarınızı nereden aldınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba. daha önce arkadaşlar ateş eczanesinde almışlar. sizde tecrübelerinizi paylaşırsınız sevinirim.kısmet ise inşaallah bende yarın başlayacağım.

Şimdiden hayırlı olsun. Ben hastaneden almıştım. Bir ara kaldırılmıştı ama yeniden başladı mı bilmiyorum. İlaçlardan sorumlu biri var, onunla görüşebilirsiniz.

Bebek iyi cok sukur Allah ıma.. Ama anasını cok guzel kusturuyor–du ta ki bu 2 –3 gune kadar.. Allah ı ma binlerce kere sukurlerim olsun ki gecti bulantilarim:nazar::nazar: abartmiyorum
2 ay hic bir sey yemedim desem yeridir. :43::43:Agliyordum artik kusarken o denli facia yasatti bana kucuk sipa... Ise giderken makyajimi yapiyordum, giyiniyordum tam kapidan cikicaz kusa kusa icimi disima cikartti ustum basim berbat makyaj akmis aglamaktan o denliydi Gerisini sen anla..
Kanamalarinin gectigine coookkk sevindim... Bu arada hep ne dedik 1 tane olsun bizim olsun:)) Allah yavrucuguklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin Amiiinnnnnn... Sende dikkat et kendine amannn diyim agir bi sey kaldirma... Bulantilarinda gececek Allah in izniyle.. Alakasiz ama benim icimi bastiran seylerden biride mandalinaydi... Bir de simit.. Bi onlardan tiksinmedim..

Opuyorum tatlim.. Allah a emanet ol.. Beybi ye ve kendine iyi bak

Allahım bilmezmiyim o kusmaları. benımde ayaklarım tıtremeye halsiz düşmeye başlıyorum kustuğumda. bende surekli olmuyor ama. acaba çıkarsam mı daha ii çıkarmasam mı bilemiyorum tabi. bu bulantılar butun gunumu anlamsız kılıyor. ya ne diyim. nankörluk etmekde istemiyorum. eşim arıyor nasılsın diye, miğdem bulanıyor diye şıkayet edince, oh oh çok ii, diye gülüyor bana.
mandalina bana da ii geliyor. ben gun boyunca sadece çorba ve makarna yiyorum. sabahda bi dilim ekmekle peynır yemeğe çalışıyorum. kalsiyum alıcam ya guya ondan.
rabbim burdaki ve tüm isteyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda bebeklerini önce göbüşlerine sonra kucaklarına almayı nasip etsin inş.
bende öpüyorum senı. sende Allah a emanet ol...

canım siz nasılsınız bakalım kanamalrın geçmi,ştir inşallahh
senin tek miydi ikiz miydi:44::44::44:

sağol canım benim. bulantılar haricinde bır sorunumuz yok. arkadaşlardan yana yakıla çağre arıyorum bu bulantılarla nasıl baş edeyim diye.
tek mi çift mi dersen o iş biraz karışık :1: bana iki embriyo konmuştu. bir tanesi çok güsel büyümüz gelişmiş. öbürü yaramazlık yapmış hem tutunmuş hemde ikiye bölunmuş. ama malesef birkaç hafta geliştikten sonra durmuş gelişimi :( en son geçen perşembe gittik doktora. hem sağlıklı olan bebeğimizin kalp atışlarını duyduk hemde ekranda görduk :))) hemde öbur bebeklerin kenarda küçük kalmış halini görduk. böyle içim bi cızzzz etti ki sorma. haftaya bir daha kontrolum var. kanamalrım çok şukur geçti. şimdi gelişmeyen kesenın iyice ufalıp tehlikesiz olmasını bekliyoruz.
sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamileleik :49:

sağol canım benim. bulantılar haricinde bır sorunumuz yok. arkadaşlardan yana yakıla çağre arıyorum bu bulantılarla nasıl baş edeyim diye.
tek mi çift mi dersen o iş biraz karışık :1: bana iki embriyo konmuştu. bir tanesi çok güsel büyümüz gelişmiş. öbürü yaramazlık yapmış hem tutunmuş hemde ikiye bölunmuş. ama malesef birkaç hafta geliştikten sonra durmuş gelişimi :( en son geçen perşembe gittik doktora. hem sağlıklı olan bebeğimizin kalp atışlarını duyduk hemde ekranda görduk :))) hemde öbur bebeklerin kenarda küçük kalmış halini görduk. böyle içim bi cızzzz etti ki sorma. haftaya bir daha kontrolum var. kanamalrım çok şukur geçti. şimdi gelişmeyen kesenın iyice ufalıp tehlikesiz olmasını bekliyoruz.

Allah yavruna sağlık versin, hayırlısıyla gelsin inşaallah. Diğer bebekler için üzüldüm canım :50: Vardır bunda da bir hikmet.

çok şaşırdım canım ya eğer ki sağlıklı olsaydı üçüz olacaklardı yani :53::53::53:bunda da vardır bi hayır inşallah herley sorunsuz devam eder canım hep
miğde bulantılarında inşallah geçer en yakın zamanda göznü korkutmak gibi olmasın ama benim üçüncü aydan sonra azalacağına arttmıştı miğde bulantım 2 -3 haftadır iyi sadece sabahları oluyor artık
şimdilik herşey yolunda yani canım haftaya 2.ci düzey ulrtasyonumuz var iç organlarına bakalacak oğlumun renkli renki ve bizede cd verecekler artı burda açıp açıp izlerim ben:16::16::16:

Allah yavruna sağlık versin, hayırlısıyla gelsin inşaallah. Diğer bebekler için üzüldüm canım :50: Vardır bunda da bir hikmet.

allah razı olsun canım inş. dediğin gibi vardır bunda da bi hayır. herşeyın hayırlısı

çok şaşırdım canım ya eğer ki sağlıklı olsaydı üçüz olacaklardı yani :53::53::53:bunda da vardır bi hayır inşallah herley sorunsuz devam eder canım hep
miğde bulantılarında inşallah geçer en yakın zamanda göznü korkutmak gibi olmasın ama benim üçüncü aydan sonra azalacağına arttmıştı miğde bulantım 2 -3 haftadır iyi sadece sabahları oluyor artık
şimdilik herşey yolunda yani canım haftaya 2.ci düzey ulrtasyonumuz var iç organlarına bakalacak oğlumun renkli renki ve bizede cd verecekler artı burda açıp açıp izlerim ben:16::16::16:

inş canım inş. ay Allahım inş benım öyle olmasın yaaa:50::50::50: artmasın :((
cd olayıda güselmiş :) teknoloji nasıl ilerledi. bende ultrason resimlerini saklıyorum albüm yapıcam :1:
haberdar et bizide

perpa eczanesinden almıştım bende. fişsiz ve nakit yada tek çekime indirm yapıyorlar. olmazsa iki eczaneden de fiyat alıp karşılaştırma yaparsın. kullanmadığın ilaçlarıda alırız demişlerdi bize.

Bu sabah hastaneden çıkarken 2 hamile geldi, ikisi de ikiz doğuracaktı :1: Birinde 2 kız birinde 2 erkek :16: Karınlarına baktım, çok da büyük değildi. Allah'ım hayırlısıyla bizlere de nasip et dedim...

Aminnnn canim... Allah nasip ederse seninde guselll ve hayirli haberlerini alacagiz buralardan.. Allah bebek arayan herkesin ellerini bos birakmasin... Amin.. Opuyorum kendine dikkat et canim

burda okumuştum canım kızlardan biri yazmıştı:44::44::44:

sayısı artar canım ama sayıya takılma kalitesi önemli inşallah herşey gönlünce olur bebeğine kavuşursunnnn
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

iyiyz çok şükür canım haftaya 2.düzey ultrasyona giricez oğlumun videosnu cd ye çekip verecekler bize
rahimdeki daralma geçmiştir inşallah dua edin canım benimm için
senin küçük adamın nasıl bakalım

Canim insallah hersey yolundadir.uc boyutlu usg mi bahsettigin?Cihangir bey mi bakacak?Ayri bir heyecan yakindan gormek...Resmini elimden dusurmuyordum.Cd de oyle ogulla acip bakiyoruz bu ne diyor:))zaman cabuk geciyor 20.haftalara gelmissin..insallah sorunsuz devam eder,kucaklarsin..
Canim biz iyiyiz cok sukur.ogul da iyi buyuyor...

Bilemiyorum canım inşallah şişkinliktir çok kilo almam.Çünkü tedaviye başlayabilmek için 9 kilo verdim.Bunun için bayağı uğraştım.Ve bebiş içinde kilo çok önemli.Bende dün kendime söz verdim.Yediklerime çok dikkat edeceğim.

Tedaviden once kilo vermemi soylemislerdi.15 kilo verip tedaviye basladim..tedavi bittiginde 4 kg almistim..sonra ohss 10 kg daha aldim..gebelik basladiktan sonra bulantilar yuzunden 14 kg mi verdim ustune 2 kg daha verdim...Tedavide 2-3 kg alirsin cok takilma insallah gebelik elde edilsin bak o kilolar nasil gidecek...

teşekkür ederim..
inş. bende kavuşurum bebelerime..
ikiz bekliyorsun değilmi?
ALLAHım sana ve dileyen herkese nurtopu yavrular bağışlasın..:emir_bebek:
canim seninle ayni donemlerde tedavi olmustuk hatirladim...3 sene ara vermissin.insallah bu son denemen olur.

Bebek iyi cok sukur Allah ıma.. Ama anasını cok guzel kusturuyor–du ta ki bu 2 –3 gune kadar.. Allah ı ma binlerce kere sukurlerim olsun ki gecti bulantilarim:nazar::nazar: abartmiyorum
2 ay hic bir sey yemedim desem yeridir. :43::43:Agliyordum artik kusarken o denli facia yasatti bana kucuk sipa... Ise giderken makyajimi yapiyordum, giyiniyordum tam kapidan cikicaz kusa kusa icimi disima cikartti ustum basim berbat makyaj akmis aglamaktan o denliydi Gerisini sen anla..
Kanamalarinin gectigine coookkk sevindim... Bu arada hep ne dedik 1 tane olsun bizim olsun:)) Allah yavrucuguklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin Amiiinnnnnn... Sende dikkat et kendine amannn diyim agir bi sey kaldirma... Bulantilarinda gececek Allah in izniyle.. Alakasiz ama benim icimi bastiran seylerden biride mandalinaydi... Bir de simit.. Bi onlardan tiksinmedim..

Opuyorum tatlim.. Allah a emanet ol.. Beybi ye ve kendine iyi bak
Tedavide olanlar,bekleyenler gebelik elde ettiler daha ne istiyorlar gibi dusunuyor olabilirler ama gebelik elde edilmesi kadar ilerlemeside zorlu..bulantilar,halsizlikler,2 li taramalar,seker yuklemeleri...9 ay dikkat,sabir..Zor elde edilen gebelikler oluca da normal hamileler gibi keyfini suremeden dogum yapiyoruz...Rabbim yardimciniz olsun..
Bulantilar icin bana yesil zeytin cok iyi gelmisti.Hem kalorisi digerlerine gore daha az..Tavuk etlerini bol tuzlayip,kizartip yiyebilirsiniz..12.haftadan sonra hafifliyor..

Sağol canım. Amin inşaallah. 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum :26: Umarım her şey iyi olur...

canim sonuc iyi olsun da...sen 1 senedir bekliyorsun 1 hafta sana ne desin...diger taraftan yazacagim..

allah razı olsun canım inş. dediğin gibi vardır bunda da bi hayır. herşeyın hayırlısı

inş canım inş. ay Allahım inş benım öyle olmasın yaaa:50::50::50: artmasın :((
cd olayıda güselmiş :) teknoloji nasıl ilerledi. bende ultrason resimlerini saklıyorum albüm yapıcam :1:
haberdar et bizide

inşallah geçer canım senin ki
bu ikinci girişim olacak benimde ama ilkinde vermediler bu daha uzun olacak sanırım o yüzden verecekler oğluşumdan hatıra kalacak
veririm canım mutlaka
birde sen şu ilaçları bi tedaylı anlatsana canım ne ilacı kullanıdın ve kaça aldın
ben ateş eczanesinden almıştı gonol-f 340 tl fiyatı normalde bize 250 ye verdi
şimdi arkadaşım tedaviye başlayacak ona lazım ilaç nerden uyguna bilirsek ordan alalım

Canim insallah hersey yolundadir.uc boyutlu usg mi bahsettigin?Cihangir bey mi bakacak?Ayri bir heyecan yakindan gormek...Resmini elimden dusurmuyordum.Cd de oyle ogulla acip bakiyoruz bu ne diyor:))zaman cabuk geciyor 20.haftalara gelmissin..insallah sorunsuz devam eder,kucaklarsin..
Canim biz iyiyiz cok sukur.ogul da iyi buyuyor...

Tedaviden once kilo vermemi soylemislerdi.15 kilo verip tedaviye basladim..tedavi bittiginde 4 kg almistim..sonra ohss 10 kg daha aldim..gebelik basladiktan sonra bulantilar yuzunden 14 kg mi verdim ustune 2 kg daha verdim...Tedavide 2-3 kg alirsin cok takilma insallah gebelik elde edilsin bak o kilolar nasil gidecek...

canim seninle ayni donemlerde tedavi olmustuk hatirladim...3 sene ara vermissin.insallah bu son denemen olur.

Tedavide olanlar,bekleyenler gebelik elde ettiler daha ne istiyorlar gibi dusunuyor olabilirler ama gebelik elde edilmesi kadar ilerlemeside zorlu..bulantilar,halsizlikler,2 li taramalar,seker yuklemeleri...9 ay dikkat,sabir..Zor elde edilen gebelikler oluca da normal hamileler gibi keyfini suremeden dogum yapiyoruz...Rabbim yardimciniz olsun..
Bulantilar icin bana yesil zeytin cok iyi gelmisti.Hem kalorisi digerlerine gore daha az..Tavuk etlerini bol tuzlayip,kizartip yiyebilirsiniz..12.haftadan sonra hafifliyor..

canim sonuc iyi olsun da...sen 1 senedir bekliyorsun 1 hafta sana ne desin...diger taraftan yazacagim..

canım boyutunu bilmiyorum hani renk renkli kırmızı mavi çıkıyor ya ekrande iç organlarına bakılacak hepsi gelişmiş mi diye inşallah herşey yolundadır
ben memorıale devam etmiyorum canım orası maddi olarak beni zorlayacağı için ama emin ellerdeyim burda da dr çok iyi hastanede öyle özel balat hastanesine gidiyorum
şimdi anlamıyorlar oğluşlarımız ama büyüdüklerinde onlarında çok hoşuna gidecek benim olsaydı böyle birşeyim çok mutlu olurdum:16::16::16:
benim için öp kokla canım küçük adamını:38::38::38::38::38:

İnşallah canım hamileyim diye kocaman kocaman yazarak müjdeyi veririm ve herkesten bu müjdeyi alırız.15 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

Son düzenleme:
Back
X