• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Benim eşinde azosperm var.Eşimden operasyonla sperm elde etmeye çalışacaklar.Ama esperm elde edemezlerse bendende yumurtaları toplamayacaklarmış.Yani tedavi boşa gidecek.Eşi azosperm olan varmı?Acaba sperm bulamama riski varmıdır?

Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Benim eşinde azosperm var.Eşimden operasyonla sperm elde etmeye çalışacaklar.Ama esperm elde edemezlerse bendende yumurtaları toplamayacaklarmış.Yani tedavi boşa gidecek.Eşi azosperm olan varmı?Acaba sperm bulamama riski varmıdır?

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Azosperm topiği var forumda, oradan bu konuda bilgi alabilirsin. İnş bulunur ve yavrunuza kavuşursunuz.

eger olursa bnmkinide nur hn yapacak..

sen bunun sonucunda hamiş kalabildin mi?

ve kaç ayda? yoksa tekrar tüp mü yaptırdın?

son sorum neden laparoskopi yapıldı?

teşekkürler..

Laporoskobi derken tuplerle alakali mi? 2 kez tuplerimle alakali laporoskpbi oldum,1 kez de kist alindi.laporoskobiden sonra tuplerim acildi 1 sene normal ,6 ay uyarici ignelerle gebelik elde edilirmi diye bekledik,olmadi.Sonrasinda asilamalar,2 tupbebek yapildi.tupler acik,sperm,yumurta rezervi iyi.. sebepsiz infertilite denildi.Sonra Semra hnm a gittigimde laporoskobi ile kistin alinmasi gerektigini soyledi.Laporoskobiye alinmisken de histeroskobi yapilsa iyi olur rahimde sorun var gibi karar sizin dedi. laporoskobi,histeroskobi yapildi.Histeroskobide rahimin dis kisminda cok sayida miyom olustugu,rahimin seklini bozdugu goruldu.laporoskibi ile miyomlar tek tek yakildi,kist alindi,rahim duzeltildi.Semra hnm belki beklesek normal yollarlada gebelik elde edilir fakat bekleyelim derken miyomlar tekrar olusup,rahimin seklini de bozabilir.sil bastan olur.bence miyomlar yenilemeden tupbebek dedi..Semra hnm a guvendik 3.denemeye basladik..cok sukur sonuc aldik.
Senin kacinci deneme?laporoskobi ne icin yapilacak?

Laporoskobi derken tuplerle alakali mi? 2 kez tuplerimle alakali laporoskpbi oldum,1 kez de kist alindi.laporoskobiden sonra tuplerim acildi 1 sene normal ,6 ay uyarici ignelerle gebelik elde edilirmi diye bekledik,olmadi.Sonrasinda asilamalar,2 tupbebek yapildi.tupler acik,sperm,yumurta rezervi iyi.. sebepsiz infertilite denildi.Sonra Semra hnm a gittigimde laporoskobi ile kistin alinmasi gerektigini soyledi.Laporoskobiye alinmisken de histeroskobi yapilsa iyi olur rahimde sorun var gibi karar sizin dedi. laporoskobi,histeroskobi yapildi.Histeroskobide rahimin dis kisminda cok sayida miyom olustugu,rahimin seklini bozdugu goruldu.laporoskibi ile miyomlar tek tek yakildi,kist alindi,rahim duzeltildi.Semra hnm belki beklesek normal yollarlada gebelik elde edilir fakat bekleyelim derken miyomlar tekrar olusup,rahimin seklini de bozabilir.sil bastan olur.bence miyomlar yenilemeden tupbebek dedi..Semra hnm a guvendik 3.denemeye basladik..cok sukur sonuc aldik.
Senin kacinci deneme?laporoskobi ne icin yapilacak?

gözün aydın daha çnceki iki denemeni nerede yapmıştın eğer memorial değilse artık başka yerlerde para harcamam bend e memoriala giderim direkt birde hatırlıyorsan ilk iki denememde yumurtaların kaç taneydi ve kaç embriyo transfer edildi canım cevaplarasan sevinirim.tekrar hayırlı olsun.

Mikrocum bende de homozigot çıktı. Homosistein değeri önemliymiş bu durumda. O değer, aralığını aşmıyorsa sadece hap yok aşıyorsa iğne kullanılıyor.

canım içimi rahatlattın vallahi.net karar vermedim ama gideceğim hastane de (asm) aynen öyle dedi ben tedirgindim yinede yarın senin yazdığın tahlilleri de yaptırıcam doktor da istedi.artık bakalım sonuç ne çıkıcak.cumartesi günüde nur hanımla randevum var hayırlısı neresiyse orayı nasip etsin rabbim.sen iğne kullanmadın o zaman değilmi

Tedaviye başlayan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Zor ve stresli bir süreç. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz... :16:

canım içimi rahatlattın vallahi.net karar vermedim ama gideceğim hastane de (asm) aynen öyle dedi ben tedirgindim yinede yarın senin yazdığın tahlilleri de yaptırıcam doktor da istedi.artık bakalım sonuç ne çıkıcak.cumartesi günüde nur hanımla randevum var hayırlısı neresiyse orayı nasip etsin rabbim.sen iğne kullanmadın o zaman değilmi

İnş içine sinen yerde başlarsın ve senin için hayırlı olur. Canım ben pıhtılaşma testlerimi 2.denemede negatif aldıktan sonra yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım. Homosistein sonucumu almadım henüz, ona göre ne kullanacağıma karar verilecek.

gözün aydın daha çnceki iki denemeni nerede yapmıştın eğer memorial değilse artık başka yerlerde para harcamam bend e memoriala giderim direkt birde hatırlıyorsan ilk iki denememde yumurtaların kaç taneydi ve kaç embriyo transfer edildi canım cevaplarasan sevinirim.tekrar hayırlı olsun.

Tesekkur ederim.Darisi sizlere.ilk iki denemem,Fertijin,Seval Tasdemir de oldu.
1.deneme:5 yumurta-5 embriyo-3 transfer
2.denem:5 yumurta-5 embriyo-4 transfer
3.deneme:20 yumurta -5.gun 1 embriyo transferi.

korkma canım allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah ne zaman zonuç

Bugün iğnelerde 6. günüm.Doktor tedavinin 10-15 gün süreceğini söylemişti.Ama yumurtalar toplandıktan sonraki transfere kadar olan bekleme süresi içindemi bilmiyorum.Yarın koontrolüm var.Bakalım ne olaack.
hayırlısı olsun canım benim inşalalh eşindede sperm bulunurda bebişinize kavuşursunuz allah yardımcın olsuncanım
kızlar yumurta kalitesini artırmak için bahçeci aynur hanım balık yağı kullanabilirsin demişti kullanan varmı ben solgarınkini aldım ama tereddut ediyorum şimdi çörek otu bal tarçında karıştırdım her sabah kullanıyorum nedersiniz balık yağıda kullansam mıki? aranızda kullanan varmı???
balık yağımı :37:ama bebiş için her yol mübah
rezervi az olupta tüp oluyo tabiki önemli olan bi tane kaliteli yumurta elde edilmesi, benim de amh baya düşük çıktı ama buna bakmıyoruz dedi buütün drlar önemli olan hormon değerlerin dediler,bide benim tüpler tıkalı o nedenle kan gitmiyorsa yumurtalıklar yavaş çalışıyo gibi görünebilir bu önemli değil demişti hepside belli olmuyo yani
canım bende şimdi amh ve antikor testlerimin sonuçlarını bekliyorum perşembe çıkıcak inşalalh kötü bir süprüzle karşılaşmam:(
evet var arkadaşım ben varım iki yumurtayla devam ediyodum hatta yumurtalar yavaş büyüyodu 300pregon 2tane menogon kullanmama karşı sonra pregonu bırakıp menogonu 6tane çıkardı doktorum ilçları kullanmayı bıraktıyımda 4yumurta belki toplanır derken opü günü 8tane toplanmış yarı baygın çıglık atmışım 4döllendi 2sitransfer edildi amadiyerleri 5güne kalamayıp dondurmadı ama şimdi Allahın izniyle bir tanesi bana tutunmuş şimdi 9haftam biticek yumurta takibinde hep agladım tedavi iptal olacak diye rabbim isteyince oluyo
canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucakla inşallah miniğini:nazar:
kızzlarrrrrrrrr çatlatma iğnelerimiiii yaptımmmm 9buçuktaaa çarşambaa yumoşlarım toplanacakkk inşallah allahın ııznıyle hersey yolunda gıderr.......:):16: korkuyorum..
hayırlı olsun canım inşallah bebişine kavuşursun
Ben varim. neticede Sağlıkli tek yumurta yetiyor, içiniz ferah olsun. Ekip sağlam.

sağol canım içimi rahatlattınız bir nebzede olsa maşallah senin ikizlerde büyüdü:nazar:

hadi inşallah güzel sunuçlar alıcaksın test sonucuna göre şekillenicek tedavi zamanı dimi

bende iyiyim şükür test sonuçlarımı bekliyorum korku heycan karmakarışık oldum:18:

İnş canım.
Rabbim nasip eder de her şey yolunda giderse ya şubatta ya da martta düşünüyoruz tedaviyi. Nasip bakalım. Ben başlayana kadar sizlerin güzel haberlerini alırım inş.

merhaba arkadaslar nasılsınız?
sizlere bir sorum vardı simdi ben kanda kromozom icin capadan randevu almıstım 30 kasımda gidecegim dosya acacaklar ama dayanamayıp ozelde yaptırdım şimdi eşim yaptıracak capada hazır randevu almısken simdi benim negatif gebelikten sonra baska bir test istemediler ama ben 2. tup bebege baslamadan ne kadar test varsa yaptırmak istiyorum tekrar negatif sonuc alırsam en bastan baslamak istemiyorum sizlerin yaptırdıgı testler nelerdir hangi testleri yaptırmam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim tecrubeli arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum simdiden tesekkur ederim

bide birsey soracagım su arı sutu ve polen kullanan arkadaslara ben 10 gun arı sutu ictim kucuk bir şişe bitince bırakmak zorunda kaldım ama her sabah bir kasık bala nerdeyse bir cay kasıgı polen koyup yiyorum fazlamı yiyorum acaba zararı olur mu? bu ay nerdeyse 12 gun regl surdude bide sogan suyu icmeye baslamıstım acaba hepsi karıstıgı icin mi bu kadar uzun surdu

Back
X