- 22 Aralık 2010
- 9.004
- 421
- 363
bende homozigotum..nur hn gördü tahlilimi ve abartılacak bir pıhtı sorunu değil dedi..sanırım iğne verecek banada..iyi şanslar..sizlere birşey sormak istiyorum.memorıalde tedavi gören ve aynı zamanda kan pıhtılaşması olan arkadaşlar...
memorıal ekibi (homozigotlarda) kan sulandırıcı iğnelere gerek duyuyormu yoksa kullanma gerek yok mu diyor.bazı doktorlar sadece folik asitin yeterli olduğunu söylüyorlar.paylaşırsanız sevinirim.
canım Allah yardımcın olsun..Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Benim eşinde azosperm var.Eşimden operasyonla sperm elde etmeye çalışacaklar.Ama esperm elde edemezlerse bendende yumurtaları toplamayacaklarmış.Yani tedavi boşa gidecek.Eşi azosperm olan varmı?Acaba sperm bulamama riski varmıdır?
sonu bebişli olsun inşallahhh..
çok teşekkür ederim ..Laporoskobi derken tuplerle alakali mi? 2 kez tuplerimle alakali laporoskpbi oldum,1 kez de kist alindi.laporoskobiden sonra tuplerim acildi 1 sene normal ,6 ay uyarici ignelerle gebelik elde edilirmi diye bekledik,olmadi.Sonrasinda asilamalar,2 tupbebek yapildi.tupler acik,sperm,yumurta rezervi iyi.. sebepsiz infertilite denildi.Sonra Semra hnm a gittigimde laporoskobi ile kistin alinmasi gerektigini soyledi.Laporoskobiye alinmisken de histeroskobi yapilsa iyi olur rahimde sorun var gibi karar sizin dedi. laporoskobi,histeroskobi yapildi.Histeroskobide rahimin dis kisminda cok sayida miyom olustugu,rahimin seklini bozdugu goruldu.laporoskibi ile miyomlar tek tek yakildi,kist alindi,rahim duzeltildi.Semra hnm belki beklesek normal yollarlada gebelik elde edilir fakat bekleyelim derken miyomlar tekrar olusup,rahimin seklini de bozabilir.sil bastan olur.bence miyomlar yenilemeden tupbebek dedi..Semra hnm a guvendik 3.denemeye basladik..cok sukur sonuc aldik.
Senin kacinci deneme?laporoskobi ne icin yapilacak?
bnm sağ tüpte şekil bozukluğu gördü..film çekilirken sıvı buradan geçerken zorlanmış dedi..
belki sıvı birikmiş olabilirmiş..en kaliteli embriyoyuda koysam tutmaz dedi..
şuan bir olasılık eşimin semen analizine göre yol belirliycez..
aralık ayında başlıyorum bende inşallah..
Allahım bizede nasib etsin..senin adına çok sevindim..