kızlarr sabah saat 8 buçukta yumurtalarım toplanacak...mustafa bey veya nur hanım yapacakmış toplamayı dularınızı eksik etmeyin...çok heycanlıyım....
dualarım seninle tatlım.

hamile haberlerini bekliyoruz inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr sabah saat 8 buçukta yumurtalarım toplanacak...mustafa bey veya nur hanım yapacakmış toplamayı dularınızı eksik etmeyin...çok heycanlıyım....
Iyı aksamlar kızlar cumartesı gunu nur hnm zıyarete gıttık.cok enerjıktı herzamankı gıbı.kızımı sevdı.15+2 oldu bugun bebegı ve cınsıyetı kız.azıcık kılo almıs ama yınede cok guzel benım doktorum bırde fotograf cekıtık kızımla doktorunu cok sekerlerdı.
merhaba arkadaşım.yazdıkların dikkatimi çekti.bende sigara kullanıyodum.daha yeni yeni bırakmaya çalışıyorum.arısütü bal polen kesin adetlemi başlanması gerekiyor.birde bunları hazır karışım mı aldın.ben kendim karıştırıcam ama ne kadar hangisinden koyacağımı bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim.tedavime hanüz 2 ay var.önden kullanmak istedim
Ari sutu bal poleni yumurtaalarin gelişmesi icin yedigimizden adetle beraber başlayip.yumurtanin olgunlaştıgi.14. U gune kadar yemek gerekiyor. Ben hazır karışım aldım yetişkinler için olanından.simdiden başlayabilirsiniz.Umarim.faydasını görürsunuz. Yolunuz açık olsun
kızlar selam.kaç gündür giremiyorum.ayın 5 inde kızımı doğurdum.aslında doğum 12 sindeydi ama duramadı minnağım geldi en sonunda.allah hepinize bu duyguyu tatmayı nasip etsin.çok güzel bi duyguymuş.fırsatbuldukça yine girerim kızlar.kendinize iyi bakın.
ben yaptırdım sonuç bekliyorum şuannur hanım banada verdi bunları yaptırıcam bende önümüzdeki haftaya..
AMH yaptırdınızmı?
hadi hayırlı olsun tatlımbende homozigotum..nur hn gördü tahlilimi ve abartılacak bir pıhtı sorunu değil dedi..sanırım iğne verecek banada..iyi şanslar..
canım çok tşk cevabın için benimde bu hafta sonu nur hanımla randevum var bakalım nasıl bir tedavi şekli çizicek bana merak ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun inş.sen ne zaman başlıyorsun tedaviye
rabbim emeklerinin karşılığını kat ve kat versin inşallah canım benimOrtalama 1 ayda çıkıyor ama daha kısa sürede de çıkabiliyor. Ben yazın yaptırmıştım. Evet canım 2-3 ay beklemem gerekiyor. Kontrollerim falan olacak. Rahim filmi falan çektirmem gerek daha. 27 yaşındayım :)
şuan toplanmıştır yumoşlar inşallah çok sağlıklı embriyolarınız olur ve sıkı sıkı tutunurlar annelerine
çok tşk ederim canım evet bende şimdiden başlamayı düşünmüştüm.rabbim cümlemizin önündeki tüm engelleri kaldırsın inş..[/günaydin mikrocum.günaydin kizlar.bu polen ve ari sutu karisimi yumurtalari gelistiriyor sanirim.bende bakicam burda bulabilirmiyim.ayrica ben subat gibi memoriale gedersem eger bu nur hanimi secme sansim oluyormu.hamileligi varya o yüzden.
nur hnm bebısı o 15 haftalık olan.tanısabılırız.nerde oturuyodun?Maşallah canım.Allah sağlıkla büyütsün inşallah.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Biz seninle çok yakınız.Aslında tanışabiliriz.
evet canım montu beyaz pofuduk.sende asansorun orda mı oturuyodun yoksa?1 erkek 2 bayan vardımerhaba canım ben galiba gördüm seni bebişinin beyaz tüylü bir tulumumu vardı![]()
nur hnm bebegı 15 haftalık olan.benım kızım dogdu 2,5 aylık.nerde oturuyosun goruselımMaşallah canım.Allah sağlıkla büyütsün inşallah.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Biz seninle çok yakınız.Aslında tanışabiliriz.
evet o benım kızım.sızde asansorun orda mı oturuyordunuz?merhaba canım ben galiba gördüm seni bebişinin beyaz tüylü bir tulumumu vardı![]()
arkadaşlar ilk denemem olduğu için haliyle hem tedirginim hemde stresli yarın alahın izniyle yumurta toplama işlemi yapılacak yaptıran arkadaşlar neler yapılıyor neler oluyor paylaşabilir msniz
evet canım eşim ve kardeşim vardı yanımda :) doğru tahmin etmişimnur hnm bebısı o 15 haftalık olan.tanısabılırız.nerde oturuyodun?
evet canım montu beyaz pofuduk.sende asansorun orda mı oturuyodun yoksa?1 erkek 2 bayan vardı
evet tam orda otuyorduknur hnm bebegı 15 haftalık olan.benım kızım dogdu 2,5 aylık.nerde oturuyosun goruselım
evet o benım kızım.sızde asansorun orda mı oturuyordunuz?
benim test sonuçlarım çıkmış bu akşam almaya gidicez rabbim hayırlısını versin:18:
Hepsinin sonucu olumludur inş.
Neler yaptırmıştın?