canım ben ön görüşmemi nur hanımla yapmıştım. kaç yıllık evli olduğunuzu yaşınızı, problemin ne olduğunu soruyor. ultrasonla muayene ediyor.
yumurta durumuna bakıyor. eğer önceden yaptırmış olduğunuz testler varsa onlara bakıyor.
bize erkek kaynaklıydı sorun . benim elimde rahim filmim hormon testim eşiminde bi kaç tane sperm testi vardı.
15 dakikalık bi görüşme oluyor zaten. yeni testler istiyor. benden tam kan tahlili hepatit c hepatit b hiv testleri istedi tiroitten şüphelendiği için bi kaç test istedi.
bu testleri istediğin yerde yaptırabilirsin dedi eşimdende yeni bir sperm testi istedi onuda memorilda yaptırmanız gerekiyor dedi.
biz bütün bu testleri 2 hafta içinde hazırlayıp sonuçlandırma görüşmesine gittik ve adetimin 2. günüde tedavi başladı. başka soruların varsa yine cevaplandırırım.[/m
merhaba tatlim.elimizde ki yeni yapilmis sperm testini kabul etmiyorlarmi.ve bu yapiliyorsa tüp bebek ücretinin icindemi yoksa ekstrami ödeniyor
merhaba canım. bizim elimizde çapa tıp fakültesinde yapılmış yeni iki sperm testi vardı. böyle bi durumda bile memorialda yapılmış bir sperm testi istiyorlar
çünkü memorialda spermler 8000 kat büyütülüyormuş ve daha doğru ve sağlıklı sonuç görüyorlar. birde laboratuvar uzmanı buna göre tedavi şekli öneriyor.
mesela bizde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu olduğu için sperm testinin altına mikroenjeksiyon ve imsi önerilir yazıyordu. kimisinde hiç çıkmıyor mesela ondada mikro tese
önerilir yazıyor. yada sizin sperminiz çok çıktı diyelim o zamanda belki bunların dışında bi tedavi önerilecek.