• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim tedavim bitti arkadaşlar..... Bugun yumurtalarım toplanacaktı... Malesef erken çatlamış bütün emeklerim boşa gitti.... Yaşadıgım şoku anlatamam size çok ağladım ama elden ne gelir ki.... :((((( Elimiz boş kaldıgı için aşılama yaptılar ama hiç umdum yok artık.... tedavisi süren arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.... Hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.... Rabbim hayırlısını versin....:50:

geçmiş olsun canım.:70:
neden erken çatmışlar ki
inş. sende anne olacaksın hem yinede bir umut var.
aşılama yaptılar demek.
kendini çok üzme...
Allah yardımcın olsun.

Benim tedavim bitti arkadaşlar..... Bugun yumurtalarım toplanacaktı... Malesef erken çatlamış bütün emeklerim boşa gitti.... Yaşadıgım şoku anlatamam size çok ağladım ama elden ne gelir ki.... :((((( Elimiz boş kaldıgı için aşılama yaptılar ama hiç umdum yok artık.... tedavisi süren arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.... Hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.... Rabbim hayırlısını versin....:50:

cok üzüldüm adina rabbim yardimcin olsun ama daha hersey bitmedi

canım iyiyim saol sen neler yapıyorsun.sen kürlerede devam et bence sağlıkla kendiliğinden gelsin bebişin...

ben tahlilleri tamamlamaya çalışıyorum.şimdi amh ile şeker yükleme kaldı onlarıda pazar günü yaptırıcam nasipse.soruları inci tanesicevaplamış hem nur hanım konusunda o bende çok daha tecrübeli canım.ama bilirsem bende elbette cevaplarım.kollarım delik deşik oldu kan aldırmaktan:(((((

cok gecmis olsun.haklisin ben kendi kafama göre yazdim bir sayfa test.yaptirmaya kalksamheralde bir tüp bebek parasida bunlar tutar ama yaptirin der ise yaptiririm.mecbur

canım çok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır allah yardımcınız olsun umutsuz olma sakın inşallah biran evvel yeniden başlama isteğini ve imkanını bulursun...

tesekkürler arkadasim bu testte gerekli sanirim degilmi.ama diger testleride yaptirmam gerek onuda biliyorum.ama cok pahalilar

canım ben geçen hafta zeynep kamil genetik bölümünden bugün için randevu almıştım internrtten eşimle beraber gitmemiz gerekiyomuş bu sabah gittk ve nur hanımın istediği testler için kan verdik sonuçlar bir ay sonra çıkar biz sizi ararız dediler.ama diğer hormon testlerini jinekoloijdeki dr yapmadı başka dr un isteklerini yapmıyoruz dedi tersldi resmen bende başka yerde şansımı deniycem onlar hemen çıkıyo zaten sende zeynep kamilden randevu alabilirsin ve bu testler için ücret ödemedik çünkü ssk var ama sen arayıp bir sor istersn bi miktar para alıcaklardır..

Çok üzgünüm bellisimo. Dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor insan o an, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Transferim iptal olduğunda aynılarını ben de hissettim ama 1-2 gün sonra yeni tedaviyi düşünmeye başladım. Aşılamadan olumlu sonuç alırsın belki bilemeyiz ki... Allah yardımcın olsun. Bunda da var bir hayır elbet...

canım ben geçen hafta zeynep kamil genetik bölümünden bugün için randevu almıştım internrtten eşimle beraber gitmemiz gerekiyomuş bu sabah gittk ve nur hanımın istediği testler için kan verdik sonuçlar bir ay sonra çıkar biz sizi ararız dediler.ama diğer hormon testlerini jinekoloijdeki dr yapmadı başka dr un isteklerini yapmıyoruz dedi tersldi resmen bende başka yerde şansımı deniycem onlar hemen çıkıyo zaten sende zeynep kamilden randevu alabilirsin ve bu testler için ücret ödemedik çünkü ssk var ama sen arayıp bir sor istersn bi miktar para alıcaklardır..

Hangi doktormuş o? Ben İlhan adından bir doktora gitmiştim. En uygun zamanda o vardı, ona almıştım randevuyu. Gerçi o da biraz ters konuşmuştu ama istek yapmıştı laboratuvara. Sizin gittiğiniz saçmalamış biraz, bal gibi de yapıyorlar.

iyi akşamlar kızlar...adet oldum sonunda.nur hanımla görüştüm uzun protokol uygulayacaklarmuş bu sefer bana.ocakta başlıyorum inşlh.kromozom testi istedi.rahim filmi istemedi.pıhtılaşma testleride istemedi benden.bizim embriyolar orta kalitedeydi.tutmamasını embriyonun kalitesizliğine bağladı.uzun protokolda süreç nasıl oluyor.adetin 21.günü başlandığını biliyorum bir tek.adetin 21.gününden itibaren hergün hastaneye gitcemmi acaba.

Mucizecim merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Benim de nasipse uzun olacak bu kez. Senin tecrübelerinden faydalanırım artık :16:

evet nur hanım bana döndü telden:16::16:

bi cumartesi atlayıp gelin dedi..bakalım temmuza kadar çok cumartesi var uygun bi zamanda inş.kısmet olur..:10::10:

anladım canımm ben nisan baş gibi ararım o halde hastaneyi bir daha..na göre nisan başı gibi ön görüşmeyi ayarlarız o halde:26:

demek hamiş nur hanım..:16:

Nisan başını geçirme bence canım.
Evet hamile :nazar: Kendisi gibi güzeller güzeli bir prenses gelecek inş.

tesekkürler arkadasim bu testte gerekli sanirim degilmi.ama diger testleride yaptirmam gerek onuda biliyorum.ama cok pahalilar

CEMİLEYD canım büyükgün yarın değilmi.
inş. güzel haber verisin.
heyecanını anlıyorum.:70:

nzlyln canım nerelerdesin.Bugün yumurtalarımı topladılar.4 tana toplamışlar.Ama ellerinde 3 tane düzgün varmış.Onlarda bozulmazsa.Eşimdende operasyonla sperm buldular ama kaliteli değilmiş.Sonuç ne olacak bilmiyorum.İnşallah döllenirler.Cuma günü saat 13:00 da orda olmamızı istediler.Aksi bir durum yaşanırsa arayacaklarmış.İnşallah hayırlısıyla döllenirler bebişlerim.Canım kusura bakma senin bugünmü yoksa dün mü toplanmıştı.Kusura bakma unuttum.İnşallah iyi geçmiştir.Kaç tane toplandı?

merhaba mikrocugum nasilsin arkadasim.nasil gidiyor ne yapiyorsun.ben dün jinekologumdaydim.ameliyatim yavas yavas iyilesiyor.esimin spermlerinide gördü sasirdi doktor.hatta baskasina ait olmasin diye espiri bile yapti.normal yoldan deneyin dedi ama umudum cok az.ayrica testleri yapalim dedim.soru olarakta sizlere yazmistim okumussundur belki.ocak gibi yapariz dedi ama cok pahalilar ve özele giriyorlar testler.bide doktor benim burada almanyada yapmami istiyor fakat ben istemiyorum.3 ay sonrasina. bu testleri türkiyede yaptirmak istiyorum lakin nerede nasil yaptiracagimi bilmiyorum.gerci az önce arkadasinda yazdigi gibi memorialden isteyecegim doktor ile görüsmem belkide en iyisi.ama yinede senin tecrubenden yararlanmak en iyisi

Canım sizde sperm problemimi vardı.Sorun neydi özel olmazsa?

Back
X