- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canım çok sağol..bende iyi olduğunu biliyorum ama yinede olan arkadaşlar var mı diye sormak istedim..
çevremde laparoskopi ile ilgili hiç iyi seyler duymuyorum ama yaa
inşallah hayırısı olur bakalım..belkide hiç olmyabilirim..
Canım gerekliyse korkma, yavrularımıza kavuşmak için dayanıyoruz. Nur Hanım sana ne dedi?
Dün transferim oldu arkadaşlar 10 Aralık transfer tarihim. dua edin lütfen . çok heyecanlı.şuan hiç belirtim yok.
Canım hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Hiç bırakmazlar.Benimde dün transferim oldu.Bebeklerimi aldım geldim.Bana iki tane transfer edildi.Test tarihim 12 aralık.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Tüm tedavide olan ve sonucu bekleyen arkadfaşlara Allah yardım etsin.Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
hayırlısı olsun inş.ikiside sana sımsıkı tutunur annesi :) benimde test günüm salı büyük bir sabırla sonucumu bekliyorum
Kızlar inş yavrularınız sizinledir. Allah yardımcınız olsun...
ben azönce 6. günü transferi duydum..ve çok şaşırdım..
Evet canım oluyor. Buraya da yazan Akasya arkadaşımızın öyle oldu

İnci tanesi canım bilgilerimi alan beyin adı Gökhan do. Şimdi doktor olup olmadığını bilmiyorum. İlgilelirden çok memnun kaldım. Hakkımızda Hayırlısı olsun.
Anladım canım. Genetik doktorunun ismi de Gökhan Bey de ondan sordum. Size pgt yapılmayacak değil mi?
merhaba canım 2 denememide takp eden ve 2. transferde semra hanımı değil onu tercih ettiğim MUSTAFA ACET inşallah bebeklerimi benimle beraber ilk karşılayan olucak...
Hakkında hayırlı olsun canım. Ne kadar heyecanlı :) Cinsiyetleri nedir?