• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

alminacım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Her negatif haberi kalbimi sızlatıyor :5:
Dondurulmuşların varmış, bu çok güzel. Inş bu tedavinde müjdeli haberi vermen nasip olur canım.

Iyiiym sağol lilyumcum. Sen nasılsın? Ben beklemedeyim :31:

şişşşttt ne demek umutlu değilim, kızarım bak :20:

ücretsiz canım.
Ben moral bozukluğu yüzünden gitmemiştim :50:

Cevap vermiş arkadaşlar.
Allah yardımcın olsun...

Hayırlı haberlerle gel inş.

Günaydın canım. Ben güne sinirli başladım :22: Bugün 11'de randevum vardı. Eşimle bindik arabaya o da ne araba arızalandı :47: 40 dakika vardı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat. Ben de hastaneyi arayıp cumaya aldırdım.
Geldi mi kırmızılar :1:

allaha şükür bende iyiyim canım sağol
şu ikili test beni düşündürüyor nasıl bi test bu birde cihangir beye git dedi nur hanım
gitsemmi diye düşünüyorum

gunaydın canım sızler ıcın dua edıyorum rabbım en kısa zamanda sızlerede bebıs versın onu kucagına aldınızmı dert kalmıyor...

amın canım ınsallah sanada 2013 yılı ugur getırır.banada 2012 sans getırdı suan kızım yanımda allaha bınlerce sukur.bende ılk defa gecen sene bu zamanlar gıtmıstım hastaneye ve subat 12 sınde basladım tedavıye
inşallah tuğçem inşallah bende bu sene kucaklarım bebeğimi
Alminacım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Her negatif haberi kalbimi sızlatıyor :5:
Dondurulmuşların varmış, bu çok güzel. İnş bu tedavinde müjdeli haberi vermen nasip olur canım.

İyiiym sağol Lilyumcum. Sen nasılsın? Ben beklemedeyim :31:

Şişşşttt ne demek umutlu değilim, kızarım bak :20:

Ücretsiz canım.
Ben moral bozukluğu yüzünden gitmemiştim :50:

Cevap vermiş arkadaşlar.
Allah yardımcın olsun...

Hayırlı haberlerle gel inş.

Günaydın canım. Ben güne sinirli başladım :22: Bugün 11'de randevum vardı. Eşimle bindik arabaya o da ne araba arızalandı :47: 40 dakika vardı randevuya, vesaitle gitsek en az 1,5 saat. Ben de hastaneyi arayıp cumaya aldırdım.
Geldi mi kırmızılar :1:
günaydın incim çok ters başlamışsın canım ama olsun vardır bundada bir hayır geldimide üst üstte gelmezmi insan deliriyor ya neyse
hadi bakalım inşallah cumaya güzel haberler alıcağız senden yok canım daha gelmedi ama inan deliricem yüzüm hep sivilce oldu hep sıkıntılıyım stres falanda yapmıyorum aksine oluruna bıraktım ama dayanamıyorum lekelenme falan kalmadı dün akşam malum işten sonra sabah çamaşırımda açık pembe kahve leke vardı okadar ne oluyor anlamadım gitti bu akşam formaliteden 1 test alıp yapıcam sonrası allah kerim :ssz:
Bende tedavime dün başladım memorial de. ilk kez yaptırıyorum.
İnşallah hayırlı olur ve tüm dileyenlerin duaları kabul olur
hayırlı olsun tedavin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
allah razı olsun kaygı üzüntü sevinç hepsini aynı anda yaşıyorum dualarınızı benden esirgemeyin bizim çok ihtiyacımız var gerçekten gerçekten bu duyguları yaşayan bilirmiş insanın ne annesi ne ablası kimse anlamıyor hayırlısı olsun kelimesinden nefret ettim artık 4 aralıktan beri yerdemiyim göktemi belli değil ilk olduğunu bilipte sonra kaybedeciğini alınacağının söylenmesi çok zoruma gitti tekrar deneyebilecekmiyim bilmiyorum neden gelişemedi neden büyümedi diye kendime sormaktan yoruldum cumartesi bir mucize olsa.....
canım üzütüden böyle söylüyorsun ama dik durmaya pozitif olmaya çalış allah büyük ben hep dua ediyorum sende bol bol dua et alalhın izniyle bebişin sımsıkı tutunacak sana cumartesi hayrılı haberlerle dön inşallah canım
merhaba arkadaşlar,rabbim ilk önce göbüşlerinizi sonra kollarınıza bebekler doldurur inşallah.ben normal yolla 1 erkek çocuk sahibi bir anneyim.oğlum 3 yaşında 2 ay önce oğluma KML diye bir teşhis konuldu.doktorumuz kemik iliği nakli olması şart dedi.malesef eşiminde benimde dokumuz uymadı.şu anda yurt içi ve yurt dışında kemik iliği donörü aranıyor oğlum için.rabbim büyük ama şansımız çok düşük malesef.doktorumuz 3_4 ayda donör olup olmadığı belli olur sonra kardeş yapmalısınız dedi.normal gebelikte %25 şansınız var oğlunuzla kardeşinin dokusu uyması için dedi.fakat tüp bebek yaptırırsanız bu şans çok artıyor.oğlunuzun dokusuna uygun bebek seçiliyor ve bunu da istanbul memorial'da yapılabiliyor dedi.

benim sizlere sorum ise,insan başına gelmeyince hiç birşey bilmiyor tüp bebek aşamasında neler yapılıyor.kaç defa istanbula gelmemiz gerekiyor.bu işlemlerin fiyatı ne kadardır?hamile kaldıktan sonrada memorial damı devam ediyoruz?ssk hiç birşey ödemiyor mu?yani arkadaşlar hiç birşey bilmiyorum ve çok da merak ediyoruz eşimle.bizi bilgilendirirseniz sevinnirim.çok teşekürler.
çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallalah uygun donör bulunur oğluşunuz biran önce sağlığına kavuşur allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşım
cuma günü hastanede olacak var mı:)

Canlarr tekrar başlıyorumm tedaviye inş allah bu sefer dualarımı kabul eder. Yine negatif almak istemiyorum :5:
Nur hanım yarın ızınlıymıs bende cumaya aldım randevumu artık gerisi kısmett.

cananımm hadi gözün aydın hayırlı olsun bu sefer tek gidip çift dönersin inşallahhh kuzu ben hala bekliyorum yaaaaa
nolcak böle bilemedim

günaydın incim çok ters başlamışsın canım ama olsun vardır bundada bir hayır geldimide üst üstte gelmezmi insan deliriyor ya neyse
hadi bakalım inşallah cumaya güzel haberler alıcağız senden yok canım daha gelmedi ama inan deliricem yüzüm hep sivilce oldu hep sıkıntılıyım stres falanda yapmıyorum aksine oluruna bıraktım ama dayanamıyorum lekelenme falan kalmadı dün akşam malum işten sonra sabah çamaşırımda açık pembe kahve leke vardı okadar ne oluyor anlamadım gitti bu akşam formaliteden 1 test alıp yapıcam sonrası allah kerim :ssz:

Ben de test al diyecektim :1: Hadi hayırlısı :)

içeride bişiler dönüyor ama anlamadım incim hayırlsı bakalım

alıcam bu akşam benim hiç umudum olmasada yapıcam sonra nu rhanımı arasammı acaba durumu anlatsammı
incim ne dersin

Deme öyle, gün doğmadan neler doğar. Belki sürprizin seninledir :)
Test negatif çıkarsa Nur Hanım'a bir mail gönder canım. Böyle böyle de. Döner sana.

Amin inş.
Kendinden bahsetsene biraz. Neredesin? İlk denemen mi? Sorun ne?

Ben istanbuldayım canım. 3 senedir düşünüyoruz. Evet ilk denemem olacak. Daha önce 3 defa aşılama yaptık olmadı. Eşimde sperm sayısı ve hareketlilik düşüktü. Bunca zaman onlarla uğraştık olmadı. Memoriale gittik orda da benim rahim filmime bakarak tüplerin şeklinin bozuk olduğunu ve yapışıklık olduğunu söylediler yani bende de sorun varmış prolaktinim yüksek çıktı vs.vs. yok yok anlican:)
Bakalım inşallah bu sefer olur.
Senin hikayen nedir?

Ben istanbuldayım canım. 3 senedir düşünüyoruz. Evet ilk denemem olacak. Daha önce 3 defa aşılama yaptık olmadı. Eşimde sperm sayısı ve hareketlilik düşüktü. Bunca zaman onlarla uğraştık olmadı. Memoriale gittik orda da benim rahim filmime bakarak tüplerin şeklinin bozuk olduğunu ve yapışıklık olduğunu söylediler yani bende de sorun varmış prolaktinim yüksek çıktı vs.vs. yok yok anlican:)
Senin hikayen nedir?

Allah yardımcın olsun. Zorlu bir yol, inş sonunda yavruna kavuşursun. Prolaktin düşüyor, dostinex vermişlerdir sana zaten, onu dert etme. Benim de hep yüksek çıkar, dostnex kullanırım. Diğer sorunların da çaresi var çok şükür.
Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım canım. Çocuğumun engelli veya benim gibi taşıyıcı olma ihtimali var o nedenle tüp bebek+pgt yaptırıyoruz. Tedavi sonunda oluşan embriyolarımız genetik incelemeye giriyor, sağlıklı bulunursa transfer gerçekleşiyor. Benim de hikayem böyle :)

Allah yardımcın olsun. Zorlu bir yol, inş sonunda yavruna kavuşursun. Prolaktin düşüyor, dostinex vermişlerdir sana zaten, onu dert etme. Benim de hep yüksek çıkar, dostnex kullanırım. Diğer sorunların da çaresi var çok şükür.
Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım canım. Çocuğumun engelli veya benim gibi taşıyıcı olma ihtimali var o nedenle tüp bebek+pgt yaptırıyoruz. Tedavi sonunda oluşan embriyolarımız genetik incelemeye giriyor, sağlıklı bulunursa transfer gerçekleşiyor. Benim de hikayem böyle :)

Amin canım. Hepimizin bir hikayesi var. İnş sende en kısa zamnda kavuşursun bebişine

Kanamam kesildi. Çok mutluyum :1:
ay çok sevindim incim hadi hayırlısı
Deme öyle, gün doğmadan neler doğar. Belki sürprizin seninledir :)
Test negatif çıkarsa Nur Hanım'a bir mail gönder canım. Böyle böyle de. Döner sana.

ne biliyim incim her test sonrası hüsran yaşadığım için inşaalh öyle olurda annesine hayatındaki en büyük süprizi
yapar bana miniğim hayırlsı artık evet ben nur hanımı durumdan haberdar etsem iyi olucak :)

Senin hikayen nedir?

allah gönlüne göre versin inşallah ilk ve son denemen olur

merhaba arkadaşlar,rabbim ilk önce göbüşlerinizi sonra kollarınıza bebekler doldurur inşallah.ben normal yolla 1 erkek çocuk sahibi bir anneyim.oğlum 3 yaşında 2 ay önce oğluma KML diye bir teşhis konuldu.doktorumuz kemik iliği nakli olması şart dedi.malesef eşiminde benimde dokumuz uymadı.şu anda yurt içi ve yurt dışında kemik iliği donörü aranıyor oğlum için.rabbim büyük ama şansımız çok düşük malesef.doktorumuz 3_4 ayda donör olup olmadığı belli olur sonra kardeş yapmalısınız dedi.normal gebelikte %25 şansınız var oğlunuzla kardeşinin dokusu uyması için dedi.fakat tüp bebek yaptırırsanız bu şans çok artıyor.oğlunuzun dokusuna uygun bebek seçiliyor ve bunu da istanbul memorial'da yapılabiliyor dedi.

benim sizlere sorum ise,insan başına gelmeyince hiç birşey bilmiyor tüp bebek aşamasında neler yapılıyor.kaç defa istanbula gelmemiz gerekiyor.bu işlemlerin fiyatı ne kadardır?hamile kaldıktan sonrada memorial damı devam ediyoruz?ssk hiç birşey ödemiyor mu?yani arkadaşlar hiç birşey bilmiyorum ve çok da merak ediyoruz eşimle.bizi bilgilendirirseniz sevinnirim.çok teşekürler.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim uzakdan bir tanıdığımız var, aynen sizin gibi bir sorunla karşılaşdılar. Çocukda hastalığın son evresiydi. Onlar Azerbaycandan defalarca tüp bebek için gelip gitdiler. Çok şükür sonunda aradıkları genleri taşıyan bebek doğuldu.
Sana sadece fiyatlarla ilgili bilgi vere bilirim. Bu fiyatları Memorialın muhasibinden aldım. Belki konuşulursa indirim falan yaparlar. ALLAH yardımcınız olsun.

Tüp Bebek ücretimiz bir paket fiyat olarak 2100 EURO. İlaçlar (1500 - 2000 YTL), ilk muayene (265 TL- Prof. Dr. Semra Kahraman 330 TL.) ve ilk laboratuvar tetkikleri bu fiyata dâhil değildir. Daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. Tedavi ortalama 15 – 20 gün sürer.

Pgt: embriyo başına 350 – 700 Dolar.

Spemiyogram: 122 tl,

Embriyo dondurma: 700 euro.

İstanbul Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları,
Doğum ve Tüp Bebek Merkezi
Adres: Piyalepaşa Bulvarı 34385 Okmeydanı-Şişli / İstanbul
Tel: 0212 314 66 66 / 3117 – 3130 – 3131

Son düzenleme:
inşallah tuğçem inşallah bende bu sene kucaklarım bebeğimi

hayırlı olsun tedavin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

canım üzütüden böyle söylüyorsun ama dik durmaya pozitif olmaya çalış allah büyük ben hep dua ediyorum sende bol bol dua et alalhın izniyle bebişin sımsıkı tutunacak sana cumartesi hayrılı haberlerle dön inşallah canım

çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallalah uygun donör bulunur oğluşunuz biran önce sağlığına kavuşur allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşım

cananımm hadi gözün aydın hayırlı olsun bu sefer tek gidip çift dönersin inşallahhh kuzu ben hala bekliyorum yaaaaa
nolcak böle bilemedim
ınsallah canım allah yardımcınız olsun..
nur hanım cihangir beye git dedi
bende araştırayım dedim
muayene + ikili test ücreti alınıyor sanırım
birazda pahalı
bu arada ikili test nasıl bişey
cinsiyetini söylüyormu?
gorunurse soyler cınsıyetını aynı ultrason daha detaylı daha buyuk gosterıyor cıhangır beyın boyle kocaman bır kranı var ordan goruyosun.400 tl ılk gıtmemde verdım cıhangır beye.270 tl de 1 ay sonra tekrar gıttıgımde verdım canım..

Back
X