Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın canım heyecandan bütün bunlar, ben öngörüşme yapmıştım zaten tahliller istemişti hazırla gel demişti.şimdi muayene olursam ücretsiz yani??peki paket ödenmeye ne zaman başlanıyo??
susmam benn yetişirim sana mikrom duaların ıcın sağol allah duysun sesımızı. Ewet dediğin gibi biz daha güçlü anneyiz zor elde ediyoruz. Bana uyar canım benım sonuc cıkınca ayarlasak olur mu Nur hanımın yanına gtme ısını çok da hos olur ama incinin fıkrıde ıyıdı buluşalım konuslım sohbet muhabbetın dibine vuralım hem ilk once tanımıs oluruz bırbırımız sanal ortamda bu kadar guzel arkadaslık kurdugumuza gore daha sıkı dostluklar edınebılırız ama dediğim gibi nasıl ıstersenız ben uyarım.
tekrar attım mesaj geldımı ben kontrol edemedım de![]()
arkadaşlar herkese merhaba.
ben de polikistikover var ve sağ tüpüm tıkalı. bu sebeple 9 aydır bebek denemelerimiz başarısız. gerçi tedavi ile sadece 2 ay denedik. birinde klomen kullandım, birinde menogon iğne. ama sonuç alamıyoruz. yumurtalarım 15 mm'de kalıyor, büyümüyor.
doktorum artık daha fazla ilaç yüklemeyelim sana dedi. tüp bebeğe geçmemi önerdi.
kızlar psikolojim bozuldu. yani nasip Allah'tan elbette. ama ben öntedavilerle hep olur sanmıştım. ama sanırım artık tüp bebeğe geçmenin vakti geldi. kendimi hiç hazır hissetmiyorum. korkuyorum. endişelerim var. doktorum ilk denemede tutma şansımın çok yüksek olduğunu söyledi. ama Allah bilir tabi ki..
tüm emeklerime, yorgunluklarıma, giden paraya razıyım. yeter ki bir evlada kavuşabileyim..
memorialdan semra hanım için ocak sonuna randevu aldım. o zamana kadar reglimi de bekliyor olacağız.
benimle görüş ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
geldi canım bende cevapladımm
canım öncelikle geçmiş olsun inş. bu tedavinden evine evladınla dönersin sen zaten güzel ellere teslim etmişsin kendini onların tavsiyelerine uy gerisi gelicektir inş.gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar ama hala olmuyorsa bizim kaderimiz kendini ilk denemede tutacak diye şartlandırma bence sonra çok yıkıma uğrarsın olumsuz olursa ama inş. olmaz semra hanım dün kültür ortamlarının çok geliştiğini söyledi inş. bir sıkıntı yaşamazsın sormak istediğin olursa sorabilirsin bilenler mutlaka er geç yanıtlar canımm
mikro cum sana bişi sorucam senin daha önceki tedavinde 19 22 yomurta toplanı demişsin
benim 3. denemem de yani memorialde ki denememde 28 yomurta toplandı ve
bana şimdi ilaç dozu 150 dediler sana dahada az vermişler
semra hanım yomurtaların çok olması bizim için iyi deyil falan dedi
175 den 150 ye indirdiler ben bide her iki tedavim dede ohss oldum
ya bende bu konuyo mustafa beyle bir daha konuşsammı ya
nasılsın canım yiğenimiz nasıl sende gün sayıyorsun sonuç için inş. güzel çıkacak canım rabbim yardımcın olsun
mikro cum sana bişi sorucam senin daha önceki tedavinde 19 22 yomurta toplanı demişsin
benim 3. denemem de yani memorialde ki denememde 28 yomurta toplandı ve
bana şimdi ilaç dozu 150 dediler sana dahada az vermişler
semra hanım yomurtaların çok olması bizim için iyi deyil falan dedi
175 den 150 ye indirdiler ben bide her iki tedavim dede ohss oldum
ya bende bu konuyo mustafa beyle bir daha konuşsammı ya
canım cevabın için çok teşekkür ederim.
aslında doktora gittiğim gün hep böyle moralim bozuk oluyor. sonra toparlıyorum, hayata daha olumlu bakıyorum. herşeyin Rabbimin nasibi diyorum, bir yumurtam oluşmuyorsa, bir spermle döllenmiyorsa, demek ki O daha "Ol" dememiş. bundan ötesi yok diyorum.
kendimi zaten hep ilk denemede olmayacak gibi şartlıyorum ama bu da yanlış tabi. hep olumlu bakmak lazım ama olmazsa da yıkılmamak lazım, bu çok zor birşey :)
sanırım herşeyden önce benim artık tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini kabullenmem ve psikolojimi toparlamam lazım.
sen memorialda tüp bebek tedavisi mi görüyorsun? veya gören arkadaşlar varsa yazabilirler mi?
aslında ben semra hanıma randevu aldım çünkü jinekoloğum onu önerdi ama bahçeci grubu vs. de var. doğru tercihi mi yaptım emin değilim. o yüzden sizin görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
Mikrom canım inşallah yeğeniniz iyidir. Annesi o kadar gergin ki ona da birşey olacak diye korkuyorumDünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum ve cehennemde gibiyim. Çok zormuş sonuç beklemek.. Allah kimseye bu stresi yaşatmasın.. İnşallah sizler bu stresleri yaşamadan evlatlarınıza kavuşursunuz.. PGT işlemini ve devamındaki doğrulama testini Allah düşmanıma bile vermesin
Çakırcığım sen başladın mı tedavine ?
Arkadaşım elbetteki herşey nasip. Nasipten ötesi yok. Ben ilk denememde Memorial ile hamile kaldım. Üstelik benim embiryolara PGT yapıldı. Hastanenin laboratuvarı çok çok iyi. Doktorları elinden gelenin fazlasını yapıyor. Gerisi tevekkül.. Ama şuna çok eminim ki ; Memorial bu konuda en doğru seçim.
sen bilirsin canım ama indirmişler zaten dozajını dolayısıyla daha az yumurta elde etmek istemişlerdir .tedaviyi sadece bununla değil bir bütün olarak değerlendiriyorlar.bizim diğer bütün araştırmalar yapıldı sperm dışında başka hiçbir sıkıntımız yok.birde böyle bakalım dedi ve benim 8. denemem canım herkesin tedavi planı farklı olabiliyor yani durumlarımız aynı olmayabilir yinede içinin rahatlamasını istiyorsan konuş doktorunla
aslında doktora gittiğim gün hep böyle moralim bozuk oluyor. sonra toparlıyorum, hayata daha olumlu bakıyorum. herşeyin Rabbimin nasibi diyorum, bir yumurtam oluşmuyorsa, bir spermle döllenmiyorsa, demek ki O daha "Ol" dememiş. bundan ötesi yok diyorum.
kendimi zaten hep ilk denemede olmayacak gibi şartlıyorum ama bu da yanlış tabi. hep olumlu bakmak lazım ama olmazsa da yıkılmamak lazım, bu çok zor birşey :)
sanırım herşeyden önce benim artık tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini kabullenmem ve psikolojimi toparlamam lazım.
sen memorialda tüp bebek tedavisi mi görüyorsun? veya gören arkadaşlar varsa yazabilirler mi?
aslında ben semra hanıma randevu aldım çünkü jinekoloğum onu önerdi ama bahçeci grubu vs. de var. doğru tercihi mi yaptım emin değilim. o yüzden sizin görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var..
Ben geldim
Offf susuzluk ne zor yaaa. Mutfağım bomba düşmüş gibi ama hiçbir şey yapamıyorum![]()
Aslında haklısın pc den uzak durmak ıı olcak ama sizleri merak ederim ben daynabılırsem eger kullanmam bıraz pc![]()
çok haklısın canım heyecandan bütün bunlar, ben öngörüşme yapmıştım zaten tahliller istemişti hazırla gel demişti.şimdi muayene olursam ücretsiz yani??peki paket ödenmeye ne zaman başlanıyo??
susmam benn yetişirim sana mikrom duaların ıcın sağol allah duysun sesımızı. Ewet dediğin gibi biz daha güçlü anneyiz zor elde ediyoruz. Bana uyar canım benım sonuc cıkınca ayarlasak olur mu Nur hanımın yanına gtme ısını çok da hos olur ama incinin fıkrıde ıyıdı buluşalım konuslım sohbet muhabbetın dibine vuralım hem ilk once tanımıs oluruz bırbırımız sanal ortamda bu kadar guzel arkadaslık kurdugumuza gore daha sıkı dostluklar edınebılırız ama dediğim gibi nasıl ıstersenız ben uyarım.
Bugünde pis kız olcak hülyam ne olck :)
Ben geldim
Offf susuzluk ne zor yaaa. Mutfağım bomba düşmüş gibi ama hiçbir şey yapamıyorum![]()
Mikrom canım inşallah yeğeniniz iyidir. Annesi o kadar gergin ki ona da birşey olacak diye korkuyorumDünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum ve cehennemde gibiyim. Çok zormuş sonuç beklemek.. Allah kimseye bu stresi yaşatmasın.. İnşallah sizler bu stresleri yaşamadan evlatlarınıza kavuşursunuz.. PGT işlemini ve devamındaki doğrulama testini Allah düşmanıma bile vermesin
canım yaa rahat ol diycem ama biliyorum mümkünatı yok ama bebişine en az stresi yaşatmaya çalış düşün bişey çıkmayınca hayıflanacaksın bebeğimi boş yere üzdüm diye güzel dileklerin içinde saol tatlımm
kımse benı gecemez 31 yumurtam vardı![]()
gıtgıt gıdakkk yine gıdaklıycaz yakında![]()
evet canım ne güzel demişsin rabbim ol diyecek ve olacak.
ben çok deneme yapmış biri olarak bu sefer başlamada önce kararsızdım acaba gitsemmi gitmesemmi diye ama emin ol oradaki ilgi alaka farklı sadece bu değil başarı oranıda önemli.burda tutan o kadar çok arkadaş varki neden biri ben olmıyım dedim aslında daha önce memorıalde denemelerim vardı ama kısmet olmadı bundan önce bir görüşmeye gittim başka merkeze ben söyledim şunu yapalım bunu yapalım diye ama nur hanım kendisi istedi bunları ben söylemeden .zaten böyle olmalı.doğru kararı verdiğimede eminim onlar elinden geleni yapıyor ve kendilerini sürekli geliştiriyorlar.bir işi kim ne kadar çok yaparsa o işte o kadar tecrübe sahibi olur dün gittiğimde o kadar kalabalıktıki akşam 8:30 ancak evdeydim
canım gerçekten bunu çok içten söylüyorum, Rabbim inşallah sana nasip eder bu denemende.. birazdan namaz kılacağım, senin için dua edeceğim..
az önce bir arkadaşa da sordum, ortalama ne kadar tutuyor tüp bebek yaptırmak memorialda..
Sen kullanma 2-3 gün, ben sana veririm havadisleri
Canım tedavi başında 650 euro, geri kalan kısım yumurta toplama günü alınıyor.
Evet evet önce buluşalım sonra Nur Hanım'a baskın yapalım![]()
Kabakciceği hoşgeldin arkadaşım. Semra Hanım'dan randevu almışsın ancak Semra Hanım takipleri yapmıyor. Tedavinin ortasında bir muayeneye bir de son muayeneye giriyor. İstersen transferi de yapıyor tabi uygunsa. Bence doğru yerdesin. Benim 3.tedavim olacak ama bir an olsun merkez değiştirmeyi düşünmedim.
Ay Cananım olmaz olamaz![]()