• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar herkese hayırlı iyi seneler. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah biz bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk ve kesesini
Gördük çok şükür. Hepinize umut olsun. Bende hala inanamıyorum. İyi geceler

tebrikler, darısı başımıza :)) yeni yılda hepimizden aynı haber gelir inş.

Meryem84 .!.:
Arkadasim merhaba nasislisn? Oncelikle halit bey konusunda yazdigin yaziyi okudum seninle ayni durumu bende yasadim. Simdi soyle en bastan anlatayim. Ben 2012 ocak ve haziran olmak uzere yurtdisinda 2 negatif aldiktan sonra temmuz gibi halit beyle tanistim. O zamanlar halit bey bahcecideydi. Oncelikle onu cok sevdigimi belirtmek isterim. Yani halit beyle freknsim tutmustu ama kasim gibi bahceciden ayrildigini ve alman hastanesine gectigini ogrend. Hic tereddut etmeden Dosyami bahceciden aldim ve hemen almana kostum. Ancak almana ilk gittigimde oradaki sekreterlerden bir turlu istedigim bilgileri alamadim. Bir soru soruyorum cevap veren yoktu. Esim sinirlendi ve ciktik gittik memoriale. Ilk gorusme cok guzel gecti doktorlar hemsireler falan cok ilgiliydi cok memnun kaldik. Ve tedaviye memorialde basladik ki aklimda halit bey vardi. Neyse tedaviye basladigimizda ben doktorlardan hic bir elektrik alamadim yani memorialdeki doktorlari telefonla arayacagim zaman 5 kere dusunur oyle arardim biraz soguk kanlilar yani. oysa halit beyi gece 11 de bile arasam bir sey demez. Yani demek istedigim si halit bey gibidegiller. Halit beyden vazgecmek bana da cok zor gelmisti. Cunku kendisini cok sevmiatim. Hastane konusuna gelince bence iki yere de git gorus derim hangisi icine sinerse onunla devam edersin[/QUOTE

ilgin için teşekkür ederim.
bendeki sorun genetikle ilgili olduğu için önceliğim teknolojisi ve laboratuarları gelişmiş olanı seçmek. bu noktada bahçeci-memorial arasında kaldım.halit bey ayrılmasaydı gözüm kapalı bahçeciye giderdim ama şuan memoriala yönelmiş durumdayım.tam karar veremedim tabi görüşüp konuşmak gerek.halit bey gibi insanı sakinleştiren germeyen yüz güldüren bir doktor bulabilirmiyim bilemiyorum.tedavi aşamasında benim için moral çok önemli,çünkü stres en büyük derdim bu yüzden işi bile bırakıyorum.
bahçeci baya pahalı bi yerdi,en son kürtajımda 2000-2500 civarı ödeme yapmıştım.tüp bebeği düşünemiyorum.
memorialda da fiyatlar aynımıdır?

Arkadaslar merhaba. Nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur. Dun yumurtalarim toplandi. 6 yumurta toplanmis sadece 4 tanesi olgun cikmis ve sadece dordune islem yapilmis allahima sukur dordu de dollenmis. Transfer icin gun sayiyorum simdi. Allahim yuzumuzu guldursun insallah. Progestan ampul ve coraspin verdiler testgunune kadar. Allahim insallah bu sefer hepimizin yuzunu guldurur. Bu arada dentur canim gecmis olsun. Biliyorum cok zor ama insallah bir dahaki sefer mutlu haberi alicaksin ve bebegine kavusacaksin. Sadece sabretmemiz lazim.

Merhaba Meryemcim. Hadi hayırlı olsun. İnş hepsi sağlıkla gelişmeye devam eder.

selam kızlar nasılsınız

yeni yılda dilerim hepimizin hasreti son bulur inşallah rabbim bu yılda bizlere anne olmayı nasip eder tüm dileklrimizin kabul olduğu
sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepiniz evlerimizden bolluk bereket eksik olmasın inşalalh

şükürler olsun bugün bende tedaviye başladım rabbim sonunu hayır etsin inşallah akşama ilk iğnemi olacağım
yalnız çok hastayım kızlar grip oldum hiç halim yok ben doğru dü<gün grip olduğumu bilemem inşallah çabuk toparlanırım
bayadır uğrayamadım tedaviye başlayan oldumu
cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
akasyam sen ve bebişin nasıl canım sonuçların çıktımı
hilbur siz nasılsınız bakalım az kaldı kavuşmaya değilmi
aysunay nasılsın canım
meryemcim hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana

Zambak canım hoşgeldin. Çok sevindim tedaviye başlamana. Rabbim muvaffak eylesin inş. Çok da geçmiş olsun. İnş çarçabuk atlatırsın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Eki Görüntüle 592491 Eki Görüntüle 592492 Eki Görüntüle 592493
herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...

Oy maşallah :nazar: Güzel günlerde sağlıkla kullanın inş. Kuzular da büyümüş :nazar:

Kızlar herkese hayırlı iyi seneler. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah biz bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk ve kesesini

Maşallah Ceydacım :nazar:

arkadaşlar iyi günler yeni yılda bütün istedikleriniz olsun inşallah sağlıklı huzurlu yıllar hepinize

dün opum vardı sabahtan bu sefer ağrım biraz fazla oldu 14 yumurtam toplandı biraz önce de aradım 14 tanesinden 13 ü döllenmiş allahım inşallah bu 5.denemem de anne olmayı nasip etsin bana ve bütün hasret çekenlere inşallah yarabbim

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. İnş iyi olacak her şey...

herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bebek dolu bir yıl diliyorum! kızlar benim için dua edin nolur yarın kontrolum var ve artık güzel haberler duymak istiyorum... inşallah bebeğim benimledir Allah'ım tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:( canan bu arada senin test günün ne zaman canım? herkes için dua diyorm kızlar rabbim er yada geç bize de bu duyguyu yaşatacak yeterki biz buna inanalım! ama şu bi gerçek ki pozitif sonucu aldıktan sonra ki hayal kırıklığı büyük bi yıkım oluyo:(

Pınarcım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. Allah yardımcın olsun.

ilgin için teşekkür ederim.
bendeki sorun genetikle ilgili olduğu için önceliğim teknolojisi ve laboratuarları gelişmiş olanı seçmek. bu noktada bahçeci-memorial arasında kaldım.halit bey ayrılmasaydı gözüm kapalı bahçeciye giderdim ama şuan memoriala yönelmiş durumdayım.tam karar veremedim tabi görüşüp konuşmak gerek.halit bey gibi insanı sakinleştiren germeyen yüz güldüren bir doktor bulabilirmiyim bilemiyorum.tedavi aşamasında benim için moral çok önemli,çünkü stres en büyük derdim bu yüzden işi bile bırakıyorum.
bahçeci baya pahalı bi yerdi,en son kürtajımda 2000-2500 civarı ödeme yapmıştım.tüp bebeği düşünemiyorum.
memorialda da fiyatlar aynımıdır?

Merhaba sinca. Genetik sorunun olduğunu yazmışsın. Tam olarak nedir? Önceden yazdın mı bilmiyorum.
Benim sorunum da genetik.
Memorial'da tüp bebek fiyatı 2100 euro. İlaçlar 1000-2000 lira arası. Tabi bunların dışında genetiğe giden embriyolara da ücret ödeniyor.

Arkadaslar merhaba. Nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur. Dun yumurtalarim toplandi. 6 yumurta toplanmis sadece 4 tanesi olgun cikmis ve sadece dordune islem yapilmis allahima sukur dordu de dollenmis. Transfer icin gun sayiyorum simdi. Allahim yuzumuzu guldursun insallah. Progestan ampul ve coraspin verdiler testgunune kadar. Allahim insallah bu sefer hepimizin yuzunu guldurur. Bu arada dentur canim gecmis olsun. Biliyorum cok zor ama insallah bir dahaki sefer mutlu haberi alicaksin ve bebegine kavusacaksin. Sadece sabretmemiz lazim.

maşallah canım bebiş olarak geri dönsün yumurtaların :16:

selam kızlar nasılsınız

yeni yılda dilerim hepimizin hasreti son bulur inşallah rabbim bu yılda bizlere anne olmayı nasip eder tüm dileklrimizin kabul olduğu
sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepiniz evlerimizden bolluk bereket eksik olmasın inşalalh

şükürler olsun bugün bende tedaviye başladım rabbim sonunu hayır etsin inşallah akşama ilk iğnemi olacağım
yalnız çok hastayım kızlar grip oldum hiç halim yok ben doğru dü<gün grip olduğumu bilemem inşallah çabuk toparlanırım
cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
aysunay nasılsın canım

canımm benim hayırlı olsun tatlım inş hamilelik haberinide verırsın allah yardımcın olsun beyazım:16:
İyiyim çok şükür test gününü bekliyorum umutsuzca ama sız hep umutlu olunn:16:

idrar gec karısıyormus onu duydum canımcım ama dayanamıycam bu stresten ölcem ben şimdiden tutmadı dıye gezıom etrafta zaten gideyimde kurtulayım sen napıosunn :16:

Kanda çıkıp idrarda çıkmayan bile oluyor onun için yaptırma. Sanırım ben de yaptırırdım :1:
Ne yapayım güzelim evdeyim bildiğin gibi :31:

selam kızlar nasılsınız

cananım nasılsınız
incim nasılsın
mikrocum sen nasılsın
aysunay nasılsın canım

canımm tedavin hayırlı olsun inş...geçmiş olsun bu arada biz iyiyiz canım bildiğin gibi beklemedeyiz şu an

Eki Görüntüle 592491 Eki Görüntüle 592492 Eki Görüntüle 592493
herkes ağaç süsler biz bebek beşiği,güzel gönüllerinizdeki evlatları allahım bu yıl kucağınıza almayı nasip etsin.....sabah itibari ile yola çıkıyoruz artık istanbulda olucaz.gitmeden beşiklerde hazırlandı kıyafetlerde....veee burdaki son doktor kontrolümüzde 27.hafta oğlumuz 1100 gr kızımız 950gr....allah herşeyi gönlünüze göre versin...

canım ya boşver ağaç falan senin süslediklerin en güzeli inş. bir gün bizede nasip olur evine döndüğünde kalabalık bir aile olucaksın artıkmaşallah bebişlerimize.....

maşallah canım rabbim bebeğini ve seni korusun inş...

arkadaşlar iyi günler yeni yılda bütün istedikleriniz olsun inşallah sağlıklı huzurlu yıllar hepinize

dün opum vardı sabahtan bu sefer ağrım biraz fazla oldu 14 yumurtam toplandı biraz önce de aradım 14 tanesinden 13 ü döllenmiş allahım inşallah bu 5.denemem de anne olmayı nasip etsin bana ve bütün hasret çekenlere inşallah yarabbim

inş. bu son tedavin olur canım rabbim yardımcın olsun yumoşların da baya iyiymiş maşallah inş. bebiş olarak sana geri dönerler...

herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bebek dolu bir yıl diliyorum! kızlar benim için dua edin nolur yarın kontrolum var ve artık güzel haberler duymak istiyorum... inşallah bebeğim benimledir Allah'ım tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:( canan bu arada senin test günün ne zaman canım? herkes için dua diyorm kızlar rabbim er yada geç bize de bu duyguyu yaşatacak yeterki biz buna inanalım! ama şu bi gerçek ki pozitif sonucu aldıktan sonra ki hayal kırıklığı büyük bi yıkım oluyo:(

inş. bir sıkıntı yaşamazsın canım bebeişimiz inş. annesiyledir hayal kırıklığı olmayacak inş. bu gün hepinize dua ettim çok....

buyur incimmm ancak okuyabildim bayaaa uzun olmuş yeni geldim eve hepinize dua ettim bugün inş.. dualarımız kabul olur...

canaannnnn

naber canım nasılsın iyisinizzzzzdir umarım ümitsizlik yok canım lütfen inş. bebişlerimiz ordalar yapmak istersen yap ama o zaman da sürekli tekrarlaman gerekecek yinde sen bilirsin için rahat edecekse hiç durma....

buyur incimmm ancak okuyabildim bayaaa uzun olmuş yeni geldim eve hepinize dua ettim bugün inş.. dualarımız kabul olur...

canaannnnn

naber canım nasılsın iyisinizzzzzdir umarım ümitsizlik yok canım lütfen inş. bebişlerimiz ordalar yapmak istersen yap ama o zaman da sürekli tekrarlaman gerekecek yinde sen bilirsin için rahat edecekse hiç durma....

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun.

Merhaba sinca. Genetik sorunun olduğunu yazmışsın. Tam olarak nedir? Önceden yazdın mı bilmiyorum.
Benim sorunum da genetik.
Memorial'da tüp bebek fiyatı 2100 euro. İlaçlar 1000-2000 lira arası. Tabi bunların dışında genetiğe giden embriyolara da ücret ödeniyor.[/QUOTE]

inci tanesi merhaba,
hamilelikte oluşan embriyonun genetiği bozuk olduğu için 6-7.haftada düşüyor.5 kez düşük yaptım.ilki 15haftalıktı o rahim ağzı yetmezliğinden düşmüş çok sonra dr.halit bey sayesinde öğrendik.ayrıca trombofili problemi var.bir kere tüp bebek denedik döllenen 6 yumurtadan sadece 1i sağlam çıktı,o da tutmadı.
anlıyacağın baya karışık bir durum bikaç tane sorun biaraya gelince işin içinden çıkılmıyor.

inci tanesi merhaba,
hamilelikte oluşan embriyonun genetiği bozuk olduğu için 6-7.haftada düşüyor.5 kez düşük yaptım.ilki 15haftalıktı o rahim ağzı yetmezliğinden düşmüş çok sonra dr.halit bey sayesinde öğrendik.ayrıca trombofili problemi var.bir kere tüp bebek denedik döllenen 6 yumurtadan sadece 1i sağlam çıktı,o da tutmadı.
anlıyacağın baya karışık bir durum bikaç tane sorun biaraya gelince işin içinden çıkılmıyor.

Ancak oluşan her embriyonun genetiği bozuk olmazki :26: Eğer öyle bir şey varsa senin veya eşinin genlerinde mutlaka bir problem vardır ve onun bulunması gerekir. Doktorlar sana sadece böyle mi söylediler? Rahim ağzı yetmezliği de çok zor bir durum. Ben hiç hamile kalmadım ya da doğum yapmadım ama geçirdiğim bir operasyon nedeniyle ben de maalesef bu tehlikeyle karşı karşıyayım. Neyse ki onun da çaresi var. Allah yardımcımız olsun.

Geçen sene bu zamanlar adet olmak için sabırsızlanıyordum, yine şimdiki gibi gecikmişti deli olmuştum :1:
Ah ah ilk denemenin getirdiği tecrübesizlik, heyecan, korku, endişe... Ama bir yandan da hemen olacak diye düşünüyordum. Transferim olacak ve ben 9 ay sonra evladıma kavuşacaktım. Cahillik mi desem, umut mu desem olamayacağını aklıma bile getirmemiştim. Şimdi gülüyorum halime.
Bu sene kimimiz evlatlarımıza kavuştuk, kimimiz kavuşmak için çırpındık, kimimizin kucakları doldu, kimimizin göbekleri, kimimiz hasret kaldık evlat kokusuna...
Ne yaşarsak yaşayalım çok şükür sağlığımız yerinde. Allah'ım bu yıl hepimize en başta sağlık nasip etsin inşaallah. Evlerimizden huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Yavrularına kavuşan arkadaşlarım sağlıkla büyütsün evlatlarını, güzel günlerini görsünler. Doğum için gün sayan arkadaşlarım sağlıkla kavuşsunlar kuzularına. Ve benim gibi özlem çekmeye devam eden arkadaşlarım bu yıl hem göbeklerimiz dolsun hayırlısıyla sağlıkla hem de kucaklarımız evlat kokusuyla dolsun taşsın inşaallah.

amin canım inş :16:

rabbim sana da nasip etsin inş güsel evlatlar...

Back
X