• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar ben daha bugün kayıt oldum bu siteye. birbirinize moral vermeniz heycanınızı paylaşmanız muhteşem. ben de heyecanımı paylaşmak istiyorum bi siz anlarsınız halimi :)
bu ilk tüp bebek denemem. bende hiçbir problem yok eşimin sperminde hızlı hareketli sayısında düşüklük var sadece. 26 aralıkta 18 gelişmiş yumurtamı topladılar. 15i döllendi 13ü güzel bi şekilde gelişmeye devam etti. 31 aralıkta birinci sınıf blastokist transferim oldu. yaşım 27 olduğu için tek embriyo transfer ettiler diğerlerini de dondurdular. yılbaşına denk geldi yani ve eve geldiğimde rahatça yatamadım çünkü bisürü misafirim geldi. yormadım kendimi öyle ayakta da durmadım ama yatamadım da iste. doktor bişey olmaz normal hayatına devam et dedi gerçi ama ben korkuyorum. bugün de duş aldım ama onun bi sakıncası yoktur herhalde. test günüm 10 ocak. çok heyecanlıyım kendimi dinliyorum karnımla konuşuyorum hep :) ataşehir memorialda oldu transferim. tutunmuşmudur acaba kızlar?? test gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...

tamam canım senin yerine canan için gelsin bunlar

:32::32::32::32::32::32::7::7::7::7::46::46::46::46::46::46::62::62::62::62::62::64::64::64:64::64::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

bende yapıvereyim canım..

:64::64::64::64::64::64::64::64:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

az kalmış canım senin içinde halaylar çekicez...güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhh...:29::29::38:

teşekkürler kızlar tel den yapamadım bunları çatladımmm:119::119::124::124:::16::16:

Canim uzulme de sakin 7.gunu yapilAn test dogru olmayabilir ennn erken 8.gun yapilmali cunku hcg catlatma ignesinden dolayi da cok yuksek cikar neyse sen simdi boyle dusunme tabii ama bunu ciddiye alma 9.gun test yaptir sonra 11.gun tekrar yaptir asil o zamanki katlama dogruyu gosterir cunku 12.gun yaptirdigin test atiyorum50 falan cikar bu seni mahveder deger dustu diye ama sen dogru olmayan 7.gun degerle mukayese etmis olursun aslinda 50 cikan o degerin 2gun sonra katlamasi cooookk yuksektir anlatabildim mi??
Kisacasi egerbu degerin catlatma ignesinin etkisi ise dogal olarak hizzla dusecek ama aslinda hamile olanilirsin ve deger dustugu icin kendini uzup gebeligini riske atabilirsin buna mahal vermemen icin aciklama yapiyorum. Benim9.gun81 11.gun 197 cikti. Beta bu kadar erken deger gosteremez ama diger belirtiler var mi mide bulantisi asiri yemek yeme istegi faln

canım cananın bebişleri donmuş transferi yani dediğin gibi bir şey olmamalı çünkü çatlatma iğnesi vurulmadı değerde donmuşlarda taze transfere göre yüksek çıkıyor o yüzden rahat olalım yani geliyor bebişlerrrrrrrrr

arkadaslar nasılsınız?
bugün zeynep kamilden test sonuclarımı aldım moralim cok bozuldu doktorla konustuktan sonra biraz daha iyiyim ama anlamadım ne yapmam gerektigini kromozom testinde cok sukur birşey cıkmadı ama trombofoli paneli testide 4 tane baktıkları degerden en sonuncusunda homozigot yazıyor digerleri normal ilaç verdi folic asit B12 ve cinko bunları kullanacagım simdi benim durumumda olan var mı benim ne yapmam gerekiyor
FII normal
FV normal
MTHFR A1298C normal
MTHFR C677T homozigot
anlayan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ben hiçbirşey anlamadım benimde tüp bebek yaptırırken pgt mi yaptırmam gerekiyor doktor oyle birşey demedi ama cokda birşey anlamadım kafam resmen durdu

canım moralini bozma çözümü olan birşey herkese iğne bile vermiyorlar bir çok doktor sadece folik asit öneriyor gerekirse sulandırıcı iğnede veriyorlar göbekten doğuma kadar yapıyorsun bazen doğumdan sonrada kullananlar oluyor 15 gün kadar relakssssss yani herşey nasip

Canım sakin ol :) Seninki homozigot biraz daha hafifi. Bende de heterozigot çıkmıştı. Homozigot çıkınca sanırım sadece hap kullanıyorsun. Yanlış olmasın ama homosistein değerin de önemli. O değer düzgün çıkarsa iğneye gerek kalmıyor.
hülyacığımmm homozigot değil hafif olanı heterezigot burda bir yanlış hatırlama olmasın benim bildiğim.heterezigot olunca sadece anneden yada sadece babadan aldığın gen oluyor eğer homozigot isen herikisindende bozuk birer gen almış oluyorsun ben böyle biliyorum ama

veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah

pınarrr çokk mutlu oldum canım artık kötü düşünmek yok rabbim bebeğini kucağına aldığın günleri göstersin inşşşşşşşş :16::16::16::emirbebek::emirbebek:

kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim:nazar::nazar::nazar: ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........:16:

cidden bugün bu topik çok güzelllll onun pıt pıt larını yesinlerr canımmm artık doğum için gün saymaya başlayın kızlarr nazlanınn rabbim bebeğini sana bağışlasın inşşşşş

canan canım valla meraktan eve geç geldiğim halde açtım interneti veeeeeeee ne göreyim Allah yüzünü hep güldürsün canım inşallah bundan sonrası da hep güzel güzel geçecek inşallah! :nazar::nazar:

nasıl sevindim anlatamam sizlerin haberini aldığımda kendi haberimi almış kadar mutlu oluyorum canan allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bizler için umut oldun kendinede bebişlerede iyi bak yumurta muz kırmızı et bunları bol bol tüket :)) inş. cuma günüde değerlerinin katlanıcak memorıal tüp bebek yolculuğun bitmiş olucak :)) darısı bizlerin başına inş.

ya yanlış yerden alıntı yapmışım özür dilerim cananım sana yazmıştım bunları pınarımın yazısı altında çıktı

pınarcım gözün aydın tebrik ederim canım allah 9 ayki yolculuğunuzu keyifli sağlıklı etsin inş. aklınada bir daha getirme olumsuzları inş. bir daha yaşanmayacak canım benim senide mezun ettik tüp bebek bölümünden

kızlar ben dün bişiler yaptım iyimi kötümü bilmem eşimin sperm durumları hiç iç açıcı değil sayı 3 milyon hareket 0 morfoloji 0 ne ararsanız var bende bitkisel kürlere başlattım ya kızlar eşinin dururmu böyle olup hamile kalan oldu mu ama bebeği devam eden yani biliyosunuz benimde boş gebeliğim oldu bunun morfolojiyle alakası var mı acaba bugün kontrolüm var doktora sorucam ama cevap alabilecekmiyim bilmiyorum

Arkadaşlar 500yasin topluyorum
Sizlerden yardım bekliyorum
Bizim halimizden ancak bizler anlarızzzzz

Merhaba canım. Ben bir tane alayım inş. Allah kabul etsin. Şu an hastayım, okuduğumda sana mesaj atarım.

merhaba kızlar ben daha bugün kayıt oldum bu siteye. birbirinize moral vermeniz heycanınızı paylaşmanız muhteşem. ben de heyecanımı paylaşmak istiyorum bi siz anlarsınız halimi :)
bu ilk tüp bebek denemem. bende hiçbir problem yok eşimin sperminde hızlı hareketli sayısında düşüklük var sadece. 26 aralıkta 18 gelişmiş yumurtamı topladılar. 15i döllendi 13ü güzel bi şekilde gelişmeye devam etti. 31 aralıkta birinci sınıf blastokist transferim oldu. yaşım 27 olduğu için tek embriyo transfer ettiler diğerlerini de dondurdular. yılbaşına denk geldi yani ve eve geldiğimde rahatça yatamadım çünkü bisürü misafirim geldi. yormadım kendimi öyle ayakta da durmadım ama yatamadım da iste. doktor bişey olmaz normal hayatına devam et dedi gerçi ama ben korkuyorum. bugün de duş aldım ama onun bi sakıncası yoktur herhalde. test günüm 10 ocak. çok heyecanlıyım kendimi dinliyorum karnımla konuşuyorum hep :) ataşehir memorialda oldu transferim. tutunmuşmudur acaba kızlar?? test gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum...

Merhaba Phoenix.
Allah yardımcın olsun. İnş pozitif çıkar sonucun.

hülyacığımmm homozigot değil hafif olanı heterezigot burda bir yanlış hatırlama olmasın benim bildiğim.heterezigot olunca sadece anneden yada sadece babadan aldığın gen oluyor eğer homozigot isen herikisindende bozuk birer gen almış oluyorsun ben böyle biliyorum ama

Canım ben tersini biliyormuşum :26: Sağolasın.

kızlar ben dün bişiler yaptım iyimi kötümü bilmem eşimin sperm durumları hiç iç açıcı değil sayı 3 milyon hareket 0 morfoloji 0 ne ararsanız var bende bitkisel kürlere başlattım ya kızlar eşinin dururmu böyle olup hamile kalan oldu mu ama bebeği devam eden yani biliyosunuz benimde boş gebeliğim oldu bunun morfolojiyle alakası var mı acaba bugün kontrolüm var doktora sorucam ama cevap alabilecekmiyim bilmiyorum

Denturcum inş en kısa zamanda senin de yüzün gülecek, yavrularına kavuşacaksın. Bugün doktorla bir görüş bakalım ne diyecek.

Canannnnnnnnn

Canım tebrikler, allah tamamına erdirsin bence değerler gayet yüksek hiç sorun olmaz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Cumaya bir hayli yüksek çıkıcaktır. . Artık endişelenmeyi bırak diyicem biliyorum zor hatta ben 4. aya geldim hala endişeliyim bu böyle azalarak ta olsa devam edicek sen kendinide bebeğinide üzme annesi :)) Allah kucağına aldığın günleri de göstersin gözün aydın canım:16::16::16::16::16::16::16::16:Sevgiler

Canannnnnnnnn

Canım tebrikler, allah tamamına erdirsin bence değerler gayet yüksek hiç sorun olmaz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Cumaya bir hayli yüksek çıkıcaktır. . Artık endişelenmeyi bırak diyicem biliyorum zor hatta ben 4. aya geldim hala endişeliyim bu böyle azalarak ta olsa devam edicek sen kendinide bebeğinide üzme annesi :)) Allah kucağına aldığın günleri de göstersin gözün aydın canım:16::16::16::16::16::16::16::16:Sevgiler

Huliiii :3: Nasılsın? Kayboldun :6:

Huliiii :3: Nasılsın? Kayboldun :6:

Canım Adaşım iyiyim çok şükür. Kayıp değilim valla okuyorum sizi hep :)) Biz iyiyiz geçen hafta 2. li tarama testimiz vardı çok şükür görüntüleme gayet iyi çıktı bugün kan testi sonuçlarını bekliyoruz. Allahın izniyle oda temiz çıkarsa biraz daha rahatlıycam.
19 ocakta kontrol var belki cinsiyet netleşecek, doktor büyük ihtimal Kız dedi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Onun dışında çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum canım.
Sen beklemedesin dimi amleiyat sonrası herşey yolunda mı ?
Sevgiler

denturcum keçi boynuzu kürünü şiddetle tavsıye ederı m morfolojıye bısı yapmaz ama sayıyı arttırıyor denedk bız bide özel mesaj kutuna bak

Canım Adaşım iyiyim çok şükür. Kayıp değilim valla okuyorum sizi hep :)) Biz iyiyiz geçen hafta 2. li tarama testimiz vardı çok şükür görüntüleme gayet iyi çıktı bugün kan testi sonuçlarını bekliyoruz. Allahın izniyle oda temiz çıkarsa biraz daha rahatlıycam.
19 ocakta kontrol var belki cinsiyet netleşecek, doktor büyük ihtimal Kız dedi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Onun dışında çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum canım.
Sen beklemedesin dimi amleiyat sonrası herşey yolunda mı ?
Sevgiler

Yaz arada :) Maşallah her şey iyi :nazar: Bir prenses daha geliyor demek :nazar: Hep böyle devam etsin inş canım.
Evet beklemedeyim maalesef. 2 ay sonra kontrolüm var bakalım izin çıkacak mı tedavi için :)

Son düzenleme:
Merhaba canım. Ben bir tane alayım inş. Allah kabul etsin. Şu an hastayım, okuduğumda sana mesaj atarım.

Merhaba Phoenix.
Allah yardımcın olsun. İnş pozitif çıkar sonucun.

Canım ben tersini biliyormuşum :26: Sağolasın.

Denturcum inş en kısa zamanda senin de yüzün gülecek, yavrularına kavuşacaksın. Bugün doktorla bir görüş bakalım ne diyecek.

Teşekkür ederim arkadaşım Rabbim gönlünüzdeki muratları tez zamanda nasip etsinnnnnnnn:16::16:

veeeeeeeee kızlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydummmmmm! Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin, ümitsizliğe kapılmışken kendimi hep en kötüsüne alıştırmaya çalışırken mucizemi gördüm duydum Allah'ım kucağıma almayıda nasip eder inşallah

Pınarcığım ;

Gözün aydın canım.. En umutsuz anında ne güzel haberler almışsın.. İnşallah mucizeni sağlıkla kucağına da alacaksın.. :16:

kızlar cumartesi günü bende bebeğimin kalp atışını duydum 1cm olmus meleğim:nazar::nazar::nazar: ,haftaya cumartesı tekrar kontrol var yıne memorıalda...çok şükürr rabbimeee allah ısteyen herkese nasıp etsınn bebeişleri tutunanlarında sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh canlarrr..........:16:

Maşallah ona :nazar::nazar::emir_bebek: allah tamamına erdirsin..

Canım benim de embiryolarım 6. gün transfer edildi. Şükür hamileyim. Bildiğim kadarıyla blastokisy transferinde hamilelik şansı daha yüksek oluyor. Allah yardımcın olsun

Denturcuğum ;

Kürler işe yarayabilir canım. Ben de tedaviden önce yumurta kalitesi için arı sütü ve polen kullanmıştım. Denemekten zarar gelmez.

Memorial Şişli de deneyen kızlar,özellikle Nur hanımın hastaları size bir sorum olacaktı ?
siz ilaç olarak gonal f mi kullandınız, puregon 300 mü ?
ben Eylül'de Memorial Ataşehir'de denemiştim ve puregon 300 kullanmıştım, aynı ilaçları mı kullandırıyorlar merak ettim de

Allah'ım Allah'ım güzel haberler günü bugün :52: Çok sevindim pınarım :16: Ayyy bu topik artık hüzünlü haber görmesin inşaallah.
Memorial'a mı gittin? Ne dedi doktor? Ne kadarlık şu an tam olarak?
Resmen çıldırdım bugün ya :52:

evet canım memorial'a gittim Nur Hanım'a ve güzel güzel haberler getirdim sizlere:) incim darısı başına inşallah canım ama nedense içimde hep bi kaybetme korkusu var hala! doktor herşey yolunda gidiyor dedi sadece iki günlük fark varmış yani şuan tam 6+3 günlük:49:

Back
X