- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
günaydınlar bugün çok güzel haberle gözümü açtım teyze oldum bir tanecik paşamız dünyaya geldi :)))) allah sizlere nasip etsin sonrada bana :)) akşam olsada yanına gitsem çok tatlıymışşşşş allahım çok şükürlerrr olsun sana
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inş. Ne tatlıdır şimdi o

slm kızlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum geçen ay aldığım negatif sonucu yeni merkez araştırmasındayım bahçeci ile memorial arasında kaldım fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürleeer...
Selam gubi. En sağlıklısı aklındaki merkezlerle görüşmen.
Bahçeci hakkında bir fikrim yok. Burada kime sorarsan sor sana Memorial diyecektir. Memorial'ın farklı bir büyüsü var :) İster negatif al ister pozitif yine oraya gidiyorsun :)
merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum siteye hamile kaldığımdan beri yani:) rabbime binlerce şükürler olsun ki ilk denemede hamile kaldım şuan 9 haftalık hamileyim hala inanamıyorum ama sizlere umut omasını çok isterim benim sadece iki yumurtam vardı erken menopoz teşhisi ve eşimdede harerekt,hız morfoloji sıfırlardaydı nur hanım bize açık açık % 20-30 arası şansınız var demişti ama rabbim ol deyince oluyor pskoloji ve dua gerçekten çok önemli hiç umudumuz yokken bir gün anne olabilecekmiyim acaba derken bu kadar problemimiz varken rabbim ilk denemede bize mucizemizi gösterdi sakın ümitsizliğe kapılmayın rabbim ol desin yeter ki 2 yumurtamdan biri tuttu çok şükür kucağımızada sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder inş. sizler için her zaman dua ediyorum.
Merhaba Aslı. Hatırlıyorum seni. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.