günaydın kızlar nasılsınız
dün testimizi yeniledik 247,19çıktı çok şükür herşey yolunda 3 hafta sonrasına ilk usg miz var allahın izniyle
gelelim size allahım çeneniz düşmüş kızlar oku oku bitmedi uzun zaman oldu böyle hararetli yazışamadık sizinle kıskandım
hilburcum canım öncelikle seni çok tebrik ediyorum böyle hasas bir konuyu paylaşıp bizleri de aydınlattığın için saklama maliyetli evet ama boşa gitmesininde anlamı yok bence o kadar çok insan varki umutla güzel haberler bekleyen needn birisinin umudu olmayalım kısmet belki sayemizde bir can daha hayata tutunur ben bu konuda eşimle konuşucaam allah nasip ederde o günleri görürsek bende bağışlarım
incim canım benim rahminde ağrılar hissediyormuşsun geçmiş olsun hiç ihmal etme hemen doktora git canım vardır bundada bir hayır belkide bakarsın erken başlarsın uzztıcak diyede korkma sen iyi olucaksın ki bebeğin sana sımsıkı tutunsun
mikro ,nurme , kezban rabbim her zaman yardımcınız olsun inşallah bu tedavileriniz son tedaviniz olur hayırlı haberlerinizi alırız
her zaman dularımdasınız
aysunaycım canım benim saya saya son 3 güne geldin inşallah görüşmeniz çok güzel geçer güzel haberler alırsınız canım
dilberim tedavin hayırlı uğurlu olsun canım
tüm bebişiinin yolu gözleyen arkadaşlarım rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepinizin hasreti en kısa zamanda son bulsun herzaman duacınızım