- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
canım benim tedavim ilaçlarla birlikte(birde eski hast.olduğum için indirim vardı)6 milyar tuttu.benim dr.hale hanım ben dr.çok memnunum canım.sanada tavsiye ederim eminim sende memnun kalacaksındır..tedavin hayırlı olsun.artvinli ne kadara mal oldu tedavin birde hangi doktoru önerirsin.bu arda allah taamına erdirsin.sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar ilk denememi memorial hastanesinde yaptırdım dr. mustafa beydi aman tedavi süresince hiç karşılaşamadık oyüzden benim moralim çok bozulmuştu.şimdi ikinci denemem de daha bilnçli olucam inş. mesela iğne için dışarı çıkmıştım şimdi eve hemşire gelse ii olur trasferden önce çok fazla su içmiştim ve çok sıkıştığım için ogün boyunca wc çıkamadım .şimdi kısmet olursa ocakda başlıycam tedadaviye ve yapay rahim uygulaması olucak tabi en önemlisi önce semra hanımla görüşmek istiyorun ve dr. hale hanım olsun istiyorum ve bu sefer KEŞKE demek istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun .....
merhaba hüzün,gerçekten dr.tedavi sürecinde karşılaşamamak çok sinir bozucu,madem öyle bize neden dr.seçtiriyorlar diye sinir oluyorum bende.benim dr.hale hanımdı ben sadece hale hanım izinli olduğu günlerde nur hanıma kontr.oldum..bence kendi dr.takip edince sürekli tedavi daha verimli oluyor.birde sana tavsiyem.transfer günü işlemden 3 saat önce vc gitme ve suyunu yavaş yavaş iç,kontr.olduğunda yeterli görmezlerse içmeye devam et.ben bu yöntemle sadece 3 bardak su içmiştim yeterli gelmişti.transferden sonra kendine tv.karşısında yatak açtır ve 12.gün boyunca hep yatakta ol,otur uzan ama hep yatak içinde ol,birde iğne için eve hemşire gelsin.sıkılmadan sabırla evinde dinlen ben faydasını gördüm.bak benim 8 hafta oldu evdeyim arada çıkıyorum ama haftada 1 kez o kadar.inşallah yeni tedavin sorunsuz devam eder güzel haberler alırsın.