sevgili bluesu,artvinli,anjelic,nzmyhn,papatya,medusa,mrs gizmo,betofen,plum 12...
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim,gerçekten de bir çoğunuzun dediği gibi bizi birbirimizden daha iyi anlayacak kimse yok...bunu ben başıma gelince çok daha iyi anladım...yıllar önce bir arkadaşım evlenir evlenmez böyle bi sorunu olduğunu öğrenmiş ve bana anlatmıştı. o günlerde onu sadece dinlemişim,anlamak mümkün değil ki...bugünse geriye dönüp baktığımda anlatmak için seçtiği kinin ben olmam bile bana o kadar çok şey anlatıyor ki...yaşayacaklarımızın hepsi planlı ve biz de kurulu saatletler gibi işliyoruz...hayat bu işte...
neyse ki zaman herşeyin ilacı...evet belki daha az gülüp,daha çok susuyoruz ama bugünler de geçiyor.bakın önümüzde artvinlicim be betofencim gibi güzel örneklerimiz var...
inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir.
ben bugünlerde binbir emek sahip olmaya çalıştığımı,canımdan kanımdan olanı vücudumdan atmaya çalışıyorum ama henüz bunu da başaramadım.lütfen bana sabır dileyin...
hepinize kocaman sevgiler canlarım...
sevgili mlkpinar çok geçmiş olsun. allah yar ve yardımcın olsun. sakın yılma.allahın izniyle hepimiz bebeiş sahibi olucaz.birde bakmışsın burda başka forumlarda çocuklarımızın dersleri yada ergenlik sorunlarını tartışıyo oluruz :)