- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAVİ;dilerim embriyoların sana tutunurlar..annesini bırakmazlar.biri kız olsun.iilede kız..ben çok isterdim kız olmasını...
sağol erverdiiii...
ayyyy bende isterim kızzzzzzzzz...deli oluyorum kızlara...delikafadulden
sağlıklı sıhhatli,hayırlı ,uzun ömürlü,tatlı nurlu,salih saliha,güzel evlatlar bağışlasın rabbim tüm isteyenlere...cinsiyet ikinci planda tabi...ama gönlümde yatan sağlıklı güzel bir kız bebek...:asigim:
rabbim seninde gönül muradını versin erverdi...inşallah tez zamanda rabbim yüzünü güldürsün..opuyorumnanaktan
hepimizi güldürsün...:Saruboceq:
kızlar cetrotide iğnesini vurduğum yer acayip kaşıntı yaptı 1 saat oldu iğneyi yaptığım yer hala kaşınıyor :) normal mi?
kızlar cetrotide iğnesini vurduğum yer acayip kaşıntı yaptı 1 saat oldu iğneyi yaptığım yer hala kaşınıyor :) normal mi?
normal canım.merak etme.az da morarabilir.korkma.benim tedavi süresince morarma da olmuştusonrasında geçiyor..inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
canım cetrotide iğnenin kaşıntı yapabileceğini söylemişlerdi bana hemşireler, o yüzden hiç telaşlanma bende de olmuştu geçiyor daha sonra tedavin hayırlı olsun başarılar dilerim benimde dün transferim oldu beklemedeyim rabbim yardımcımız olsun inşallah
kızlar nasılsınız bir negatif sonuçtan sonra tekrar merhaba
size ne sorucam doktorum bana (memorial) yumurta kalitemin iyi olmadığını ve tüp bebek yapmak gerçekten tam anlamıyla çözüm olmayacağını tedavi olmadan bile bebek sahibi olup bizi şaşırtabilirsin dedi.benim sizden ricam başından böyle benim durumum gibi olan arkadaşlar varmıdır?varsa yazarmısınız.
VERİCEĞİNİZ BİLGİLER BİRAZDA OLSA BANA İYİ GELEBİLİR
TEŞEKKÜRLER
kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, tedavideki arkadaşlara kolaylıklar versin Allah, transferi olanlar da sağlıkla kavuşsunlar iyi habere.. size de nasip eder Allah inşallah bu heyecanı.. gerçekten tedavi sonrası da heyecan.. keseyi gördük, dün de kalp atışlarını gördük... Allaha şükür.. sağlıkla hepinize nasip etsin inşallah Allah... gözdemin de devam ediyor sağlıkla...o da benden bir hafta falan ileride...
canım ya ben tam anlayamadım...
Yumurta kaliten iyi olmayıp nasıl doğal hamile kalabilirmişsin pek anlayamadım yazım yanlışı mı oldu acaba kalite iyi doğal hamile kalabilirsin mi dediler yoksa ?
kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, tedavideki arkadaşlara kolaylıklar versin Allah, transferi olanlar da sağlıkla kavuşsunlar iyi habere.. size de nasip eder Allah inşallah bu heyecanı.. gerçekten tedavi sonrası da heyecan.. keseyi gördük, dün de kalp atışlarını gördük... Allaha şükür.. sağlıkla hepinize nasip etsin inşallah Allah... gözdemin de devam ediyor sağlıkla...o da benden bir hafta falan ileride...
selam kızlar....
nasılsınız ?
güzel sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum...
transfer olup sınuç bekleyenler sizlerin de Allah yardımcısı olsun...
inşaallah pozitif sonuç alırsınız...
baharnaz seninde tedavin baya bi ilerlemiş hadi hayırlısı hakkında...
herşey güzel olur inşaallah senin içinde..
sanırım bebek istiyoruz doğum yapmış haber alan var mı?
(canım bebişin hayırlı olsun...sağlıkla büyüt inş....)
gözdem den haber alan var mı yazmamış hiç nasıl durumu hamileliği devam ediyor mu?
uzun zamandır giremeyince arada boşluklar oldu kızlar...
hepinizin güzel haberlerini bekliyorum...
Allaha emanet olunnnn...
kızlar merhaba
delimai1 sagol canim darisi tez vakitte sana insallah..iyiyiz cok sukur...oglum buyuyor yavas yavas..gaz sorunumuz cok...geceleri sabahliyoruz..sen nasilsin?iyi bak kendine..
baharnaz sen nasilsin?hayirli olsun tedavin nasil gidiyor..gelismeleri yazarsin..yazmaya vaktim olmasada haberlerinizi okuyorum..
dervis masallahhhhh...saglikla vaktginde gelsin insallah...sirada cinsiyet heyecani var...
atladiklarim varsa kusura bakmayin..tek tek yardimci olmak isterdim ama vaktim az... dualarim isteyen herkesle...