Selam kızlar çatlatma iğnesi ovitrelleyi nerden yapıyorlar?
Ben memorıalde yaptırdım koldan yaptılar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar çatlatma iğnesi ovitrelleyi nerden yapıyorlar?
Ben memorıalde yaptırdım koldan yaptılar canım
bende bu gece 11 de yaptırıcam saol canım
peki yumurtaların ne zaman toplandı?
Merhaba arkadaşlar. Ben de memorial'da tedavi olmayı düşünüyorum. Rahim filminin fiyatı ne kadar orda ve ne zaman çektirebiliyoruz, yani adetten hemen sonra mı çekiliyo. Bilgilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
delimai1 sagol canim darisi tez vakitte sana insallah..iyiyiz cok sukur...oglum buyuyor yavas yavas..gaz sorunumuz cok...geceleri sabahliyoruz..sen nasilsin?iyi bak kendine..
canım iyi olduğunuza sevindim...gaz sancısı en ısa zamanda geçer inş...
ben de iyiyim biraz memleket havası soluyup tekrar geri döndüm...doğal yoldan denemeye devam ediyoruz..gerçi o da bu aralar zorlaştı...eşim şehirler arası iş seyehatine çıkıyor..bize haftasonları kalıyor...artık bakalım rabbim neyler :))
kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, tedavideki arkadaşlara kolaylıklar versin Allah, transferi olanlar da sağlıkla kavuşsunlar iyi habere.. size de nasip eder Allah inşallah bu heyecanı.. gerçekten tedavi sonrası da heyecan.. keseyi gördük, dün de kalp atışlarını gördük... Allaha şükür.. sağlıkla hepinize nasip etsin inşallah Allah... gözdemin de devam ediyor sağlıkla...o da benden bir hafta falan ileride...
Kızlar beni merak etmişsiniz!!!
Bu tüp bebek çok zor birşeymiş.
Oh hamile kaldım deyip sevinemedik bir türlü..
6 ıncı haftada kanamam oldu çok şükür bebiş iyi.
Şuanda 8 haftadayız hala lekelenmelerim devam ediyor.
Evden dışarı çıkamıyorum bütün psikolojim bozuldu perşembe Hale Hanımda kontrolüm var bana dua edinç
Şu mübarek günlerde herkesin duaları kabul olsun....
Delimavi, Bebekistiyoruz,Baharnaz,Derviş sizler nasılsınız?
bugün transferimin 10.günü dayanamayıp kan testi yaptım.ve negatif çıktı.onca ilaç, tedavi, bide kan sulandırıcı oldum her gün heeer yerim morluk içinde.5bb tek embriyo koymuşları.ve en kötüsü de dondurulacak embriyom yoktu.ilk darbeyi öyle aldım çünkü.7 tane döllendi ama kaliteler yerle bir.bu arada 22 yumurta toplanmıştı.ama bi halta yaramamış.ben tutmayacağına emindim son bikaç gündür.his işte.herkes de "aaaa iyi düşün ama olucak olucak" dedi.şimdi herkese bi de tutmadı demek...öğretmenim ve yaz tatilini fırsat bilmiştik tedavi için.çünkü sürekli bi dinlenme, gün aşırı karşıya geçip kan aldırmak filan gerekiyordu.şimdi okullar açıınca nası tekrar edebilicem aynı tedaviyi çok merak ediyorum.içimi dökmem gerekiyor arkadaşlar nolur kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum.ama şuan beni en iyi, hatta tek anlayabilecek olanlar aynı şeyleri yaşamış olan sitenin sevgili üyeleridir.negativiteyle sonuçlanmış olmasanız bile, ki inşallah kimse yaşamaz, en iyi kendini benim yerime koyup empati yapabilecek olan yine sizsiniz.
bebeğimi kaybettimm...çok üzgünüm...
selam kızlar
Peridnol bende acayip mide ağrısı
Progneyx iğneside kalça ağrısı yapıyor sizde de böylemi oldu?
kardelen başka merkezlere gittin mi hiç?
selam kızlar dün 2 embriyo transferim oldu
inşallah 12 gün sonra güzel haberler veririm
hayir tr de hic baska merkeze gitmedim ama gercekten memorialden aglayarak ciktim
bilmiyorum belki tr deki baskka merkezlerde oyledir
ama eger oyleyse allah size sabir versin
orda yaptirmaktansa ben 1 sene daha beklemeyi tercih ettim
hele muhasebecileri ayri bi suratsizdi
zaten sigortama sikayet ettim onlari