• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar içinizde verilen tahlilleri devlet hastanesinde yaptıran varmı? Nasıl yaptırdınız hangi bölümden istediniz tahlil yazmasını yardımcı olun acil lazım bir de ücret istendi mi?

ben okmeydanı ssk da yaptırdım
hiç bir sorun çıkmadı hemen yazdı dr tüp bebek diyince sen de dene
kadın doğum yazıyor seninkileri
eşin de urolojiye gitsin

merhabalar...
herkes iyidir insallah..dervis,baharnaz sizler nasilsiniz?biz grip olduk.oglus kusuyor,atesi var.
yeniden canim benimm.hakkinda hayirlisini dilemistik.sagligin maddi durumun elverdikce yola devam.inaniyorum er gec inanan,umut eden herkes anne olacak..
crafty,askbocegi sizin sonuclar nasil?
tedaviye yeni baslayan arkadaslar bol sans diliyorum..
ben rahim filmini radyomar da cektirdim cok memnun kaldim tavsiye ederim..

Son düzenleme:
bebekistiyoruz; çok geçmiş olsun..kiyamam ogluşuna, inşallah hemen atlatırsınız:16:
ben beklemeye devam, 20 günüm falan kaldı Allah nasip ederse..:nazar:
isteyen bekleyen tüm arkadaşların en doğru zamanda ve sağlıkla yüzlerinin gülmesi dileğiyle..:7:

selam

Bebek istiyoruz çok geçmiş olsun canım oğluşuna :nazar: en kısa zamanda iyileşsin yakışıklın

Canım ben ellerime vuran ağrılarla uğraşıyorum

Derviş kaçıncı haftada doğuma giriyorsun, nerde doğum yapıcaksın canım doğum şeklin bellimi?
Rabbim sağlıkla kucağğına almayı nasip eylesin

Selam arkadaslar
Dogum yapacak ve tedavi yapan ve baslayacak olan kardeslerimin Rabbim yardimcilari olsun insallahhh
Allahim bu yolda ugras veren herkesin kucaklarini doldursun Aminnnnnnnnn
Topige uzun zaman oldu ugramamistim eski yazdiklarimi okuyunca coook duygulandim.Ne zorlu yollardan gecmisim ne vadeler atlatmisim Rabbime binlerce sukurler olsunki yavrum kucagimda ne kadar sukretsek azdir.Hepinizi öpüyorum sevgiler:71:

yazayım Prolaktin, Serbest T,TSH, Hbs Ag,Anti Hbs,Anti HCV,rubella,Tam kan sayımı bunları istiyorlar

Prolaktini Serbest TSH ve FSH ı onlar kendileri yapıolar paketin içinde. Senden ilk gün para alacak sona bunu düşecek ödemenden.
Dierlerini SSK da yaptırın eşinle kabul ediyorlar hiç boşa para verme çok pahalı bi merkez tahlilleri de öyle valla gebelik testi bile 65 TL var gerisini sen hesap et :)

Selam arkadaslar
Dogum yapacak ve tedavi yapan ve baslayacak olan kardeslerimin Rabbim yardimcilari olsun insallahhh
Allahim bu yolda ugras veren herkesin kucaklarini doldursun Aminnnnnnnnn
Topige uzun zaman oldu ugramamistim eski yazdiklarimi okuyunca coook duygulandim.Ne zorlu yollardan gecmisim ne vadeler atlatmisim Rabbime binlerce sukurler olsunki yavrum kucagimda ne kadar sukretsek azdir.Hepinizi öpüyorum sevgiler:71:

Ne mutlu sana...Bizde senin gibi eski yazdıklarımızı okuyup çocuğumuza sarılıp tebessüm edebilicekmıyız acaba....

Memorial hastanesinde beni en çok duvarlardaki tüp bebekle olan meleklerin resimleri etkilemişti...O resimlerin arasına benim bebeğimin resminide koyabilicekmıyım diye çok sordum kendime...Hastaneme ve ekibe çok güvendim..Şimdi 6 Martı bekliyorum test yaptırmak için..Heyecanım dorukta...Hepimizin Hakkımızda Hayırlısı...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/386283-dr-cem-demirel-atasehir-memorial.html

Bu linkte sorunun cevabını bulabilirsın canım...

Son düzenleme:
tahlilleri dışarda yaptırmaya kalksan çok tuzluya mal oluyor... bizde zeynep kamilde yaptırdık tüm tahlillerimizi.... ssk dan dolayı para da vermedik

Son düzenleme:
Prolaktini Serbest TSH ve FSH ı onlar kendileri yapıolar paketin içinde. Senden ilk gün para alacak sona bunu düşecek ödemenden.
Dierlerini SSK da yaptırın eşinle kabul ediyorlar hiç boşa para verme çok pahalı bi merkez tahlilleri de öyle valla gebelik testi bile 65 TL var gerisini sen hesap et :)

sağol vaalla muhasebeye gittik sorduk hiç bahsetmedi iadeden ama 1000 tl tutar bu tahliller dedi spermiyogram yaptırcaz orda bi de

kızlar selam
nasılsınız? tedavideki arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun...
crafty sonucunu sormaya korkuyorum ama geçmişi de okudum birşey bulamadım ya da gözümden kaçtı..bebekistiyoruz da sormuş senin sonucunu..

kızlar slm memorial da tüp bebek tedavisi için ne kadar ödememiz gerekiyor.bir de rapor geçerli mi cevap yazın lütfennnn

Rapor geçerli canım..Ben raporsuz gittim 1900 Euro tedavi için...2500 Türk lirasıda ilaçlar için ödedim canım...Raporun varsa bu rakamlar değişcektir...Rakamlar seni korkutmasın harika bir merkezde tedavin olucak :34: Bol Şanslar Canım :16:

Rapor geçerli canım..Ben raporsuz gittim 1900 Euro tedavi için...2500 Türk lirasıda ilaçlar için ödedim canım...Raporun varsa bu rakamlar değişcektir...Rakamlar seni korkutmasın harika bir merkezde tedavin olucak :34: Bol Şanslar Canım :16:

çok sevindim canım sağol.o kadar çok merez var ki kafam karışrı napıcamı bilemiyorum.benim de raporum çıkıcak kısa bi süre içinde inşallah.senin doktorunun ismi neydi canım.ben semra hanımın ismini duydum ama diğerlerini bilmiyorum

çok sevindim canım sağol.o kadar çok merez var ki kafam karışrı napıcamı bilemiyorum.benim de raporum çıkıcak kısa bi süre içinde inşallah.senin doktorunun ismi neydi canım.ben semra hanımın ismini duydum ama diğerlerini bilmiyorum

Canım Semra hanım ekibin başındaki kişi.Çok yoğun oluyor.Her randövüde onu bulamıya bilirsın...Ben sana kendi doktorumu öneririm...Nur Dokuzeylül...Mükemmel bir doktordur...Hastalarına anne şefkatıyla yaklaşıyor ve kendini çok huzurlu hissedıyorsun muaynelerde...Ayrıca Nur hoca sürekli hastanede ve muaynelerine hep kendi giriyor..( çok özel bir durum olmadıktan sonra)

Semra hocaya gelince...Herşeyı takip eder...Her hasta için toplantı yaparlar gün içinde ve ortak kararla uygulanıcak tedavi , ilaç dozu belirlenir...Kendi adıma söylıyım...Toplanıp karar vermeden bana şu ilacı şu dozda al diye Nur hoca hiç söylemedi...Ben eve geliyordum telefonla arayıp bilgi veriyolardı...Yani doktor karar vermıyor ekip olarak incelenıyor her hasta :34:

Allahım yar ve yardımcın olsun...Benim test günüm 6 mart beklemedeyım...Darısı senin başına canım:16:

Canım Semra hanım ekibin başındaki kişi.Çok yoğun oluyor.Her randövüde onu bulamıya bilirsın...Ben sana kendi doktorumu öneririm...Nur Dokuzeylül...Mükemmel bir doktordur...Hastalarına anne şefkatıyla yaklaşıyor ve kendini çok huzurlu hissedıyorsun muaynelerde...Ayrıca Nur hoca sürekli hastanede ve muaynelerine hep kendi giriyor..( çok özel bir durum olmadıktan sonra)

Semra hocaya gelince...Herşeyı takip eder...Her hasta için toplantı yaparlar gün içinde ve ortak kararla uygulanıcak tedavi , ilaç dozu belirlenir...Kendi adıma söylıyım...Toplanıp karar vermeden bana şu ilacı şu dozda al diye Nur hoca hiç söylemedi...Ben eve geliyordum telefonla arayıp bilgi veriyolardı...Yani doktor karar vermıyor ekip olarak incelenıyor her hasta :34:

Allahım yar ve yardımcın olsun...Benim test günüm 6 mart beklemedeyım...Darısı senin başına canım:16:

allah bebişini kucağına almayı nasip etsin aradım şimdi memoria'i yarın arayın rapor geçerli mi değil mi bilmiyoruz dediler.acaba rapor geçmiyo mu geçse bilgileri olurdu diye düşündüm

Back
X