Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanamanız kaç gün sürdü aacaba....
benim 10 gündür sürüyor....
bide kocaman kist olmuş....
kanama kistten mi histereskopiden mi anlamadım gitti...![]()
benim kanamam 2 gün sürdü kanama bile denilmez lekelenme tarzındaydı doktoruna sordunmu
dün yumurta toplama işlemim yapıldı))))))))
13 adet yumoş toplanmış bugün aradım 11 tanesinin döllendiğini öğrendim
şimdi hangi aşamalardan geçmemiz gerekiyor transfer gününe kadar döllenen yumurta sayısında azalma oluyormu sizler daha tecrübelisiniz bu konuda deneyimlerinize ihtiyacım var
kanamanız kaç gün sürdü aacaba....
benim 10 gündür sürüyor....
bide kocaman kist olmuş....
kanama kistten mi histereskopiden mi anlamadım gitti...![]()
sordum hatta muayene de oldum ama normal gözüküyo dedi...
sonra kisti gördü..kistten olabilir dedi....
benimde günlük pedimi batırıyodu bugün kırmızıya döndü...adet mi oldum anlamadım...yoğunlaşmadıda...
oooofff noluyo bana acaba yaaaaa![]()
endiselenme yogun degilse histeroskobinin etkisi olabilir.Yogunlasirsa hemen doktorunu ara bildir tahlile cagirir.
slm kızlar bende bugün dr. tülay hanıma muayene olmuştum ve memorialdede tüpbebk yaptığını öğrendim işlemler sema hastanesinde olup galiba transferde memorialde oluyomuş tülay hanımda tedavi olan varmı aranızda ve memorial hakkındaki düşünceleriniz neler banada bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim daha öncede kadıköy şifada denemiştim ilki tutmuştu ama düşük olmuştu ikinciside tutmadı ne yazıkki ve polikistik overim bu arada![]()
sen bana cvp yazdınya sendende allah razı olsun...
bugün gittim...
tahlillerim yapıldı tedaviye başladık....
ancak kist orda hala...
bi sorun olur mu bilemiyorum...
sağda kist olduğu için yumurta filan yok solda 5-6 antral folikül dendi sence nasıl?
çok saçma bir başlangıç oldu hiçç düzenli gitmedi işlerim...yolda eşim adamın tekiyle kavga etti...
çok gerildim....
allah yardımcımız olsun.....
memorıal iyi bir hastane ....benim doktorum müstecep bey biz kendisinden insan olarak çok memnunuz...çok mütevazi ve sabırlı birisi bence...
benim memorıalde 2. denemem ilki tuttu ama düşük oldu...2. ye yeni başladık bakalım hayırlısı...
allah yardımcın olsun...en doğru kararı verirsin inşallah...
inş cnm güzel sonuçlanır tedavin benim bakalım bana kalırsa eylülde düşünüyorum biraz daha kilo verip öyle başlamak bakalım hayırlısı ...yüce mevlm nerde güzel sonuç alacaksam oraya yönlendirir inşyarında bebek görmeye gidicem eltimin kızı doğum yaptı umarım ağlamam bebeği görünce
![]()
Hayirli olsun..
kist sorun olsa alirlardi endiselenme.Benimde halen duruyor.5-6 folikul baslangic icin cok iyi.Benimde 7 tane vardi.
Stres yok canim.Amin.
inş cnm güzel sonuçlanır tedavin benim bakalım bana kalırsa eylülde düşünüyorum biraz daha kilo verip öyle başlamak bakalım hayırlısı ...yüce mevlm nerde güzel sonuç alacaksam oraya yönlendirir inşyarında bebek görmeye gidicem eltimin kızı doğum yaptı umarım ağlamam bebeği görünce
![]()
inş cnm eşim kilo vermeden başlamıcaz diyodu ben normal muayene olmak için gitmiştim ,anlattık tabi önceki tedavi süreçlerimizi baktım eşim baya heveslendi doktor bugün başlıyalım dese başlıcaz nerdeyse ama bakalım eylüle kadar biraz daha kilo verip öyle başlamak istiyorum ,bizim burda iki kişide tüpbebek yaptırdılar ikisininde ikiz onlar eurofertilde yaptırdılarinsallah guzel sonuc nereden alacaksan orada baslamak nasip olsun.Memorial ekip halinde cok basarili.Gebelik elde edilmesi icin cok ugrasiyorlar maddiyat 2.planda ama gereken parayi da aliyor indirim v.s yapmiyorlar.3.denemen olacaksa Semra hnm la gorusmeni tavsiye ederim,Bende pko luyum.Tedavi oncesi kilo vermen iyi olur.(Yumurta kalitesi icin) Cok zor senden nice sonra evlenenlere cocuk gormeye gidiyorsun insan uzuluyor inciliyor.Aglama severek bak hayal gibi geliyor ama sen umut ettikce o guzellikten birgun seninde olacak.Kucagina al severek dua et.Allahim hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.
inş cnm evet kilo verince insanın kendine güveni artıyor zaten hamileliktede kilo alınır haliyle nekadar kilo giderse kardır evet bebek görünce duygusallaşıyo insan ilk önce inş seninde güzel haberlerini duyarız burda moral çok önemli tedavide moralini yükset tutmaya çalış cnminşallah tedavi olan herkese yardım etsin güzel allahım...
bende tedaviye başlamadan 4-5 kilo verdim..insan kendini daha iyi hissediyor ilo verince...
rabbim hakkında hayırlısını versin....
bebekler çok masum canım onu görünce ağlamamak mümkün değil ama içini ferah tut...birgün bizim bebeğimizide görmeye gelecekler.
sağol canım ...
dün kontrole gittim...pek yumurta çıkmıycak heralde bu kez...
neyse sağlık olsun...transfer edilecek 2 embriyo lazım bana...rabbim büyük o ol derse zaten olur...
canımı sıkıp olayları daha da kötü yöne çekmiycem..
allah hepimize yardım etsin...
inş cnm eşim kilo vermeden başlamıcaz diyodu ben normal muayene olmak için gitmiştim ,anlattık tabi önceki tedavi süreçlerimizi baktım eşim baya heveslendi doktor bugün başlıyalım dese başlıcaz nerdeyse ama bakalım eylüle kadar biraz daha kilo verip öyle başlamak istiyorum ,bizim burda iki kişide tüpbebek yaptırdılar ikisininde ikiz onlar eurofertilde yaptırdılarbiraz kafam karışık yani :44:bende pkoluyum demişsin cnm tedavidemisin şuanda ne aşamadasın paylaşırsan sevinirim, bide bebeği görünce ağlamam şundan dolayı eltim doğum yyaptığında hastaneye gittiğmizde o atmosferi görünce duygusallaştım zor tutmuştum kendimi ağlamamak için diğer eltimin kızı çocuktu ben evlendiğimde şuanda bebeğini aldı kucağına
![]()
çok sevindim cnm bebeğine kavuşmuşsun ne tatlı olmuştur şimdi ALLAH analı babalı büyütsün kötü gün göstermesinonemli olan yumurta kalitesi,gerekli olanda 2 embrio. bu durum icin de iyi bir baslangic bence.Aynen nasibinde varsa olur.surekli yazdim.onceki tedavilerimde 4 embrio transfer edildi olmadi son tedavimde 1 embriyo oldu. Sen gonlunu ferah tut.hersey olacagina varir.
Bizde normal konusmak fikir almak icin gitmistik.gezdigimiz diger merkezlerden farkli hemen gel yapalim demediler oncelikle sorun ne onu bulalim isterseniz baslarsiniz dediler.boylelikle basladik.
pko luyum tedavi oncesi histeroskobi,laporoskobi yapildi rahim duzeltildi,kistler alindi.sonrasinda tedaivye baslandi.canim benim oglum var yasina yaklasti cok sukur.Darisi tez zamanda sizlere insallah.tedavi oncesi 15 kg verdim.gebelikte 11 kg aldim 9 gitti.kilo hem gebelik elde edilmesine hemde gebeligin ilerlemesine engel olabiliyor.siz simdiden elinizden geleni yapin.pko ve kilo vermen icin doktorun bi ilac tavsiye edebilir.(diyabetik ilac)
sen kalbini temiz tut,inan,umut et insallah er gec olacak,..saglicakla.
çok sevindim cnm bebeğine kavuşmuşsun ne tatlı olmuştur şimdi ALLAH analı babalı büyütsün kötü gün göstermesinen azından bi 8kilo daha vermem lazım :18:ben glukofen kullandım kaçsene geçen seneden beri artık kullanmıyorum ama doktorum şeker yüklemeside yapalım insülin direnci çıkarsa yine glukofen vericek galiba bide hormon testi yaptırmıştım onun sonucunu alıcaz ve eşimin spermiogram testini yaptırcaz bende iki kez rahim filmi çektirmiştim çok zordu
![]()