evet canım burda en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. çok geçmiş olsun sana. ben de her olumsuz sonuçta doktor arayışına giriyorum.şimdi bile tam karar veremedim. peki neden tutmadığına dair bilgi verdiler mi? en azından nerde sorun var ona göre hareket edersin. belki okumuşsundur benim yumurtalıklarımda sorun var kalitesiz oluyolar. yarın bahçeci kliniğine gidicem Halit beye,haftaya cumartesi de semra hanıma randevu aldım ona gidicem. bakıyım ona göre karar vericem. bahçeci kliniğinin sorununu bulup çözdükten sonra deneme yaptıklarını duydum. bilmiyom valla doktor doktor geziyoruz.tabiki her şey kısmet ama biz elimizden geleni yapıyoruz her şeye rağmen. sakın pes etme canım inan olacak ama zamanını bekliyo. her olumsuz sonuçtan sonra bi daha denemem diyorum olmazsa olmasın diyorum ama bi kaç gün geçtikten sonra kendimi internette doktor araştırırken buluyorum.Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın,sakın pes etme.
sadece test sonucunu arayıp söyledim nur hanıma neden kaynaklandığını öğrenmek için tekrar gitmek aklıma gelmedi açıkçası bi kendime geleyim bakalım sonra karar vereceğim. bende pco var 4 yumurtadan 2 si döllendi 2 sinide yerleştirdiler fakat tutmadı neden niçin nasıl sormaya korkuyorum artık bakalım hayırlısı umarım senin içinde herkes içinde iyi olur.
Son düzenleme: